Hostelworld.com

Ca' Della Pieta'

  • Calle dei Corazzeri 3837, just beside Bacarando Restaurant, Wenecja, Włochy
Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 281 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.0
Ca' Della Pieta' Located at Calle dei Corazzeri 3837, just beside Bacarando Restaurant, Venice.
Ca' Della Pieta'
Italy
Venice 30100 Calle dei Corazzeri 3837, just beside Bacarando Restaurant
75% 281
45.4348927 12.3476907
Ca' Della Pieta'
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
8.3

Nice and cute little guesthouse in the city center near St Marco Place but also close to the sea. It was clean, the price-performence ratio great and the owner really friendly! There was only one negative thing: the guesthouse is a bit run down. Needs some renovation ;-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Kwi 2016
9.4

Overall great place to stay. I met Alex near the Rialto market and he had moved me to his new second location

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ciarajoanne
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Kwi 2016
10.0

Ali was absolutely fantastic! So welcoming and lovely to 'chit-chat' with!! The location is perfect for exploring Venice. The B&B is clean and tidy, uniquely decorated with pieces from Ali's own hand, and makes one feel at home. We only stayed one night, but we would be happy to stay a year! Thank you, Ali!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks my friends, you are very WELCOME it was really so nice meeting you, all the best and hope to see you soon see you in maybe next time in Brisbane.

3 Mar 2016
10.0

We really enjoyed the stay there. Ali is an amazing hostelkeeper. It felt like staying at a good friends place. We will come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2016
7.4

Bien situé, mais ce n'est pas vraiment une auberge... On était tout seul dans le batiment, donc etait sombre et très froid. En plus,nous n'avons jamais rencontré le propriétaire. C'est avec son amie qu'on a dû traiter et elle ne savait pas grand chose. La chambre était tout de même correct. C'est surtout l'emplacement qui fait que c'est bon, car on est tout près de la place saint-marc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sty 2016
10.0

Lovely BnB with wonderful people managing it. The neighborhood is very safe and conveniently located. Breakfast was provided at a nearby cafe. Thank you for the great stay in Venice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • belindaaa4628
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
5 Gru 2015
6.9

Simple B&B style accommodation, has everything you need. In a nice quiet area. Would be better if the kitchen was cleaner.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lis 2015
3.4

Al llegar al hostel nadie nos atendió, nunca.Tuvimos q preguntar en bares y negocios cerca hasta q dimos con una chica q nos entregó la llave.Ella nos dijo que el dueño estaba de viaje y que volviá en enero. Desayuno no había.El lugar estaba sucio y un poco dejado.El baño "limpio" estaba en la planta baja y nuestra habitacion al ultimo piso, 4to. El lugar muy frio, salvo la habitación que funcionaba la calefacción, pero para ir al baño tenias q bajar. Puertas y ventanas precarias, poco seguras.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

vos eres una persona onesta? habitacion lympia bano lympio calefacciòn en habitacion quieres mas con 15 euro por persona por noche? la chica estaba esperando todo el tiempo,minimo necessito hablar por telefono quando quieres llegar mas tarde la noche.. jo no puedo viajar como vos otros? no es correcto tu commento.

  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Lis 2015
2.0

La hostal es una estafa, reservamos avisando que el chek fuera a las 22 hrs, y cuando llegamos a esa hora a Venecia no nos abrieron la puerta!, estuvimos casi una hora ahí con todo el frío de estar casi en invierno y ademas mi amiga estaba embarazada, fue la peor experiencia que se puede tener. Al otro día fuimos temprano a ver si estaban para poder utilizar la otra noche que teníamos reservada también y nada!, nadie nos abrió tampoco. Además cuando llamamos a los teléfonos no existían!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
23 Lis 2015
2.0

Llegue al hostal a la 1:30 pm. Espere en la puerta del lugar más de dos horas para que alguien me abriera y nunca nadie apareció. Llame al dueño del lugar y mande un correo (el cual aún no me ha respondido). Estaba congelada esperando alguna respuesta por parte del lugar. Llame a Hostel World y no me ayudaron en nada. Después de más de 6 horas de espera y sin ninguna respuesta, decidí buscar otro lugar. Perdiendo así todo ese día de visita en Venecia. No tenia mucho presupuesto. La peor exprncia

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.