Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

CVJM/YMCA Muenchen

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 546 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 546 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.0
CVJM/YMCA Muenchen Located at Landwehrstraße 13, , Munich.
CVJM/YMCA Muenchen
Germany
Munich Bavaria Landwehrstraße 13
80% 546
48.1361795 11.5625309
CVJM/YMCA Muenchen
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
7.7

Llegamos 00:40 am al hostel pero estaba cerrado, cerraba 00:30 am. Habíamos enviado un mail avisando que íbamos a llegar un poco mas tarde y nos respondieron que era conveniente que cancelaremos la reserva porque a esa hora el hostel ya iba a estar cerrado, pero lamentablemente no vimos el mail. Es importante que tengan en cuenta a que hora llegan antes de reservar para no tener el mismo inconveniente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Sie 2016
8.3

A reasonably well priced hostel in the centre of Munich. A lovely set of helpful staff; the curfew could have been extended though! I would recommend based on the location and knowledge/ helpfulness of the staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
5.1

No lockers anywhere to store your things, essentially 0 services in the lobby, receptionists frequently gone so you can't get in to the hostel part of the building, and mediocre bathrooms. Not so bad for the price though and in a decent location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • valbird1
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.4

Great location, close to Marienplatz and also central station. Very clean. Helpful staff. I never had to wait for the communal shower, there was one free always. Would definitely stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
8.6

The bathrooms, specifically the showers, we're not great, but they worked and that's what counts. The location is great because it's close to the train station, but it's in a part of the city that is completely unlike the rest of Munich. It's a little sketch, and you won't get a feel for what Munich is if you stay by the hostel, but I never felt unsafe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Sie 2016
9.7

3ベッド部屋の内の2ベッド予約したのですが、結局もう1つのベッドには誰も来ず個室状態でした(^^)部屋に洗面台があったのがとても便利でした!シャワーは各フロアに2つありましたが、どちらも詰まりやすかったです(>_

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
4.9

Internet service is awful. Staff people is not helpful

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Lip 2016
8.6

Muy buen hostal lo único malo es que el internet no llega a más cuartos únicamente en el lobby.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Grupy mieszane, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
19 Lip 2016
6.0

Too noisy by group students.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

If groups are loud please tell us at the reception desk or call the emergency number in your room. We want you to have a convenient stay in our house.

19 Lip 2016
8.0

Not a very safe district, close to the train station though. Kind of noisy in the morning because we canvhear clearly some children running on the floor. The breakfast is very good though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.