Hostelworld.com

CVJM/YMCA Muenchen

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 465 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 465 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
CVJM/YMCA Muenchen Located at Landwehrstraße 13, , Munich.
CVJM/YMCA Muenchen
Germany
Munich Bavaria Landwehrstraße 13
81% 465
48.1361795 11.5625309
CVJM/YMCA Muenchen
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Kwi 2016
7.4

The staff is great and very friendly, this is a good place if you are looking to just sleep there. Breakfast was great as well, this place has character, but not charming. WiFi only works in the lobby not the rooms, no way to lockers or safe in the room either. Also surrounded by strip clubs and casinos, and there is mostly fast take out food places near by. The staff made it feel very welcomeing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2016
9.1

A very peaceful and homely place. However, personally after staying in closely knit hostel groups the atmosphere felt a bit flat. However, if you want a peaceful stay in Munich would definitely recommend. The staff is really helpful at all times.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.7

Sehr gute Lage , wenn auch nicht direkt am Bahnhof. Dafür recht ruhig und sehr nahe zur Altstadt, sowie zu 2 U-Bahn Stationen. Es hat jeweils nur wenige Betten pro Zimmer, was den Schlafkomfort enorm steigert. Wirklich einziger Nachteil fals jemand mit seiner Freund/in dort Übernachten möchte, die Zimmer sind Geschlechter getrennt - fals man nicht Verheiratet ist, wird daran festgehalten. Wer möchte das was läuft in der Jugi ist hier wohl eher am falschen Ort. Das CVJM/YMCA Muenchen ist ruhig.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
7.7

La habitación no estaba del todo limpia y todo el tiempo tubo muy mal olor. El establecimiento no cuento con lockers de seguridad para los objetos que se dejan en las habitaciones.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • octaviopoe
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2016
2.9

It was my first experience at a YMCA and i wish it would be the last. Being catholic does not mean you have to live in a monastery. I went with 2 female friends to a 3 bed room and they won't let us sleep together, internet connection was so bad, no music, no common room, the receptionist was slow and their policy completely medieval. And don't get me started with the showers...

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We offer beds in rooms for men and women. The booking was made for 3 men.

  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Mar 2016
6.6

저녁에 일하는 남직원이 넘나 귀여웠음 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 위치는 쪼금만 걸으면 관광지 다있음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Mar 2016
9.7

Good location. Friendly staff, secure d place, nice room, the shower is small but everything works. Avoid showing around 7am in the morning to avoid the wait time coz most ppl shower in the morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Lut 2016
6.6

시설이 좀 낙후되었지만 펑결은 괜찮았다. 조식은 좀 별로였다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lut 2016
9.7

The hostel is located in city centre, 10-15 minutes walk from Central Station (hbf). The staffs are extremely polite and helpful. Breakfast is great. I also left my luggage in their luggage room for a day trip away after checking out, when I'm back at late night, my luggage is safely sitting there. Very satisfactory stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
9.4

Es hat mir Alles sehr gut gefallen. Ich kann dieses Hostel wirklich jedem empfehlen und würde auch selber jederzeit wieder hier übernachten. Alles sauber, nett und gepflegt und die jungen Mitarbeiter sind sehr freundlich und zuvorkommend. Es gibt sogar ein schönes kleines Frühstücksbuffet, was nichts vermissen lässt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.