Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Bushmills Youth Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 317 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.2
Bushmills Youth Hostel Located at 49 Main Street,Bushmills, BT57 8QA, Antrim, Bushmills.
Bushmills Youth Hostel
Northern Ireland
Bushmills 49 Main Street,Bushmills, BT57 8QA, Antrim
91% 317
55.2065246 -6.5238618
Bushmills Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Lip 2016
10.0

echt das beste Hostel wo ich war auf der Insel :) . Es gibt viel Platz, alles sauber....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
9.4

Está muy bien situado , el trato es muy bueno y las instalaciones comunes muy buenas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
5.1

Hostel poco actualizado

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • marc-andreguay14675
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
7 Lip 2016
9.1

Really nice hostel if you plan on visiting bushmills distillery and going to the Giants Causeway/ Carrick-a-Reede. In the center of this little village next to the bus stop. The rooms are nice and the facilities have everything you need. The only down side is the ambiance, you dont really go there to meet people. One of the really good hostel we have been. We would recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
10.0

We very highly recommend this warm and comfortable hostel to anyone of any age. Thank you very much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
8.9

Great location with adjacent parking. Large twin room. Comfy beds. Good value. Lovely trail walk to Gaints Causeway.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
9.7

Brill, we loved it, the rooms were clean and comfortable, the only issue i had was the duvet covers are not changed every change over, however you do get two sheets one so you are not in contact with the duvet but i still didn't like it. Everything else i can not fault, there was a beautiful courtyard to sit out in the sun, which i made good use of :-) I would return to this hostel although i would pack my own duvet cover:-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2016
8.6

The 4 bedded en-suite room was excellent for our needs. Kitchen facilities were basic but adequate. Shame there was no breakfast available but there is a small supermarket very close by.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Maj 2016
9.7

Ticks all the boxes really. Nice and relaxed vibe. Very clean with nice rooms but nothing particularly outstanding. Perfect place to stay for the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2016
10.0

Very clean and easy to get to. There is a bus stop and tourist info incredibly close.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.