Hostelworld.com

Burg Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.6
Burg Hostel Located at Str. Bastionului 4-6, , Sighisoara.
Burg Hostel
Romania
Sighisoara Mures 545400 Str. Bastionului 4-6
78% 223
46.2198041 24.7920387
Burg Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Maj 2016
7.7

Good location except there is no breakfast and kitchen to use.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
7.4

The location is indeed awesome. Right in the historical part of Sighisoara, 2 minutes away from the main points. Is is comfortable, but the environment and the rooms look better in the pictures than they actually are. In overall it was a fine experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Mar 2016
5.7

Die Lage des Hostels ist sehr gut. Das war für mich jedoch das einzig gute. Ich war im 5 Betten Schlafsaal untergebracht. Tatsächlich waren dann sechs Betten vorhanden. Wären diese alle belegt gewesen wäre es in diesm Zimmer viel zu eng gewesen. Vielleicht war dies der Grund warum keine Schließfächer vorhanden waren. Da fast keine weiteren Gäste anwesend waren (ich war im März dort), war auch die Atmosphäre eher langweilig. Weiß nicht ob dies zu anderen Zeiten besser ist.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
13 Lut 2016
8.9

Proper common room would be nice...otherwise a fine hostel in the heart of the old town

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alessandrolopezsalcedo1995
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lut 2016
8.0

L'ostello è situato quasi nel centro della cittadella. Arrivando dalla stazione è più consigliabile prendere un taxi, che con 1€ vi porta davanti alla porta dell'ostello. Quest'ultimo si presenta molto pulito e il personale è molto cordiale.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sty 2016
4.0

This site has not been updated in five years because that's when they closed their bar/stopped having live music. I'm annoyed because I booked this place under false pretenses. There is a lock for the room, but no place to lock things in the rooms. WIFI barely works in the rooms; you must go down to the restaurant (which is always smokey.) There was a rat in the room one night. We told the owner and she denied the possibility and said WE must have brought it with us. Nonsense. Do not stay here.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Sty 2016
7.7

Very good location -just in the citadel. I woke up during the night because of some noice just near my ear. It was a mouse in my bag! A had some food in it so the mouse tried to get some of it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Nomadicger
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 94 Recenzje
28 Gru 2015
9.7

nice yha hostel more heated towards groups. warm and inviting with friendly staff good food in restaurant. beds could be a little more comfortable. would recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Gru 2015
7.7

We came in low season and they upgraded us from a dorm room into a private room. Awesome.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Gru 2015
10.0

We had book two beds in a dorm but, because it was the low season, the Burg Hostel staff offered us to stay in a real room with all the facilities. They were really kind to us. We would also recommend the food which is awesome and for a really good price. Definitely, I would recommend you to go to the Burg Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.