Hostelworld.com

Buonanotte & Buongiorno

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 249 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 249 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.4
Buonanotte & Buongiorno Located at Corso Vittorio Emanuele 544/9, Naples, Naples.
Buonanotte & Buongiorno
Italy
Naples Campania 80135 Corso Vittorio Emanuele 544/9, Naples
94% 249
40.8468493 14.2420578
Buonanotte & Buongiorno
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
10.0

Grazie Andrea! I would love to stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
10.0

Wow!! Can't praise this hostel enough. Had a room with balcony and the best view of the city! Looking right at Vesuvius! Stunning! My room was lovely and clean and airy. The staff are so nice, Adrei - the owner is so lovely , helpful and welcoming I did not want to leave and I certainly will go back! Location perfect for public transport to explore the city! Thank you for a lovely luxurious stay :) xx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2016
10.0

We had a great stay at Buonanotte & Buongiorno! Big and clean room, good breakfast, great view over Napels and Mount Vesuvius, perfect location to reach the main sights. The hostel had a welcoming atmosphere, the owner was very friendly and gave great tips, what to do in Naples.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 45 Recenzje
9 Kwi 2016
10.0

Fantastic B&B not far from the historical centre of Naples. Incredibly clean and comfortable rooms. Fantastic showers and a great host who provides so many tips on where to go, what to see and what to eat! Would definitely recommend staying here. The view itself is worth it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fiktionaere3202
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
10.0

Eine sehr sehr schöne Unterkunft, besonders das große Zweierzimmer mit Doppelbett auf einer eingezogenen Hochebene ist großartig mit dem Ausblick über die quartieri spagnoli und den Hafen zum Vulkan und zur sorrentinischen Halbinsel. Die Küche ist gut asusgestattet. Für Selbstversorger absolut ideal. Das angebotene Frühstück brauchte ich nicht, da ich morgens in die Bar gehe, für Caffè und Cornetto. Großen Dank an Andrea!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Mar 2016
7.4

Gut: - Sehr nette Leute, aber Hugo (Andrea war zu der Zeit nicht da) ist etwas verpeilt ;-) Aber er hat uns ein paar nette Tipps gegeben zum Anschauen in Neapel - Zimmer und Bad waren sauber, aber etwas dunkel Schlecht: - Das Frühstück bestand nur aus einem süßen Teilchen, das war´s. Am zweiten Tag hat er wohl die Zeit verpennt und kam erst, als wir aufgebrochen sind --> Kein Frühstück an dem Tag

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
10.0

My friends and I had an amazing time here. The staff was very helpful and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
10.0

A little placed tucked away in the busy aera of Montesanto. The hostel was clean and tidy, and a little quirky as it was 400 years old! Andrea did everything he could to help us out while on Naples, with information on what to see, where to go and how to get around. Every morning we all sat together and enjoyed a traditional breakfast and sipped delicious coffee. Hostel is within walking distance of shops, deli's, grocery and restaurants. Great atmosphere, would recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Mar 2016
8.3

what you love about trips away: great company, traveling advice, and a place to relax and share with others and share experiences after a great day out. You get it all here. would love to go back and stay here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Hostel był najlepszym wyborem na pobyt w! To był bardzo miły, zna i zapisać miejsce z wielkim atmosferze, a to niby czuł się jak w domu za kilka dni, kiedy tam byliśmy. Ponadto Andrea, właściciel i Hugo są osoby niesamowite. Dali nam wiele wskazówek co robić i zobaczyć i jak zrobić to najlepszy sposób. Polecam zatrzymać się Buonanotte & Buongiorno!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your words, presence and kindness!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.