Hostelworld.com

Bunkhouse

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1,025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1,025 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.7
Bunkhouse Located at 94 St Mary street, Cardiff, Cardiff.
Bunkhouse
Wales
Cardiff cf101dx 94 St Mary street, Cardiff
86% 1025
51.4781488 -3.1779670
Bunkhouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
10.0

Just excellent !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2016
9.7

Really nice clean rooms, very secure! Didn't really hangout on the bar/common area as I was pretty busy but it looked nice. Very close to everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • maartenvanbeek
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
27 Kwi 2016
8.6

Nice central, hostel, in the middle of the pedestrian area close to restaurants, bars. Clean place, looks new, but a few points that should be improved: Sanitary facilities - clean, but design of shower area was kind of strange. The automatic light turns off all the time when on the toilet or in the showers, the only sensor is in the central area. No sink to brush teeth, shave etc. except really small ones in toilets. Shower turns off every 20 seconds. Also, use that basement as common area!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
25 Kwi 2016
9.1

Good clean bathrooms and rooms even if a little cramped. Lack of real common room or hangout areas let it down a bit. Pretty much a bar with rooms upstairs. Still not a bad place to stay though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Kwi 2016
6.9

I had a really great time here because I made the effort to converse quite a bit with the staff and fellow backpackers. Had I not, I think I would have been left to my own devices. The location is fab - as central as you like. I liked the bar downstairs. The basic facilities let it down. The shower room was awful on the Saturday afternoon. Floor covered in water and NOWHERE TO HANG TOWELS OR CLOTHES. Should have seen me battle to take a shower. Never known anything like it! Cleaning needed.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Kwi 2016
7.7

The light in the shower always turns off so you have to go NAKED on the floor, where a camera is installed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Mar 2016
10.0

Seriously : an amazing hostel. Dont miss it !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 36 Recenzje
25 Mar 2016
8.3

great location and friendly staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
8.0

I don't tend to stay at hostels very much have to say this one was very nice in comparison to others I have stayed at. Friendly staff and helpful to. The location of this place was in the centre of town so everything you might need is close by.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2016
8.9

Nice hostel with friendly helpful staff, good atsomphere and very central location

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.