Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bunk Brisbane

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 3090 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 3090 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Cze 2017
8.3

Nice hostel but atmosphere isn't great and rooms are quite cramped. V clean though. Also you cant bring any of your own alcohol and even if you do theres nowhere you can drink it cuz the rooms are so small!! Bar area is really nice though!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
10.0

Brilliant hostel, best one I've stayed at! Good work guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

What a ripper of a review! Thank you so much! Hopefully we will see you again! Don't forget...if you loved BUNK Brisbane and are heading south be sure to check out BUNK Surfers! Either way travel safe and stay happy! Love BUNK

6 Cze 2017
8.9

I only stayed here for one night on a long layover for a flight, but it was nice. Free breakfast is always nicw. Plus, each room has its own ensuite bathroom and shower.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Well hopefully next time you will get a chance to stay a little longer and enjoy both the hostel and Brisbane a little more! Either way...safe travels! Love BUNK!!!

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
9.7

Très bon établissement, propre et bien pour faire la fête tout comme pour se reposer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Cze 2017
6.9

Too far away from the centre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
9.7

The 8 bed rooms are great, air con, shower and really well set up for privacy. The pool is awesome and the staff are super friendly and really helpful. They let me check in at 8am and hang around after I checked out until 6pm. Really good wifi, clean and well stocked and clean kitchen, comfy group areas and chill atmosphere :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for the great review! Hopefully we will see you through here again! Travel Safe Love BUNK

29 Maj 2017
6.0

Staff was friendly but I didn't find that they were helpful with directions and things to do around the city. I would expect them to be better with that since I only had 30mins of wifi a day to figure those details out. The layout of the hostel in general were pretty confusing.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Maj 2017
7.1

Passei uma noite apenas, achei o hostel grande, bem organizado e um staff ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
5.4

Paid for wifi for it to not work at all in our room, beds uncomfortable and no atmosphere

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2017
6.6

+ kostenloses Frühstück + am sonntag kostenloses bbq + betten waren sauber und auch die zimmer relativ sauber - bäder wurden nicht wirklich sauber geputzt - toaster haben so gut wie nie funktioniert - küche war zu 90% dreckig - die küche ist im hintersten loch im keller - für s wlan musste man bezahlen - betten haben mega laut gequietscht - zum Stadtzentrum war es ziemlich weit - aus der dusche kam nur ein kleines bächlein und man musste ewig warten bis mal warmes wasser kam

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.