Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bungalow Bay Koala Village YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 275 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 275 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Maj 2017
7.7

Koala breakfast was delicious and worth the $30, although to hold the koala was an extra $18. Good chilled atmosphere, nice pool and cheap drinks at the hostel bar.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • skinner9
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
17 Kwi 2017
9.1

Very pleasant stay. Good location and helpful staff. Maybe get some some lockers for security. Showers etc all very nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2017
8.6

Really good Hostel:) Nice and friendly stuff. There were all very helpful even if it comes to picking the best ice cream😃 The bus meets the stop in front of the hostel quiet often (ferry - > hostel $2.80). It's not to expensive , the wildlife tour is absolutely worth its price and even the WiFi works better than expected 👍 Compared to Base its a very chilled atmosphere and I can only recommend it:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
10.0

Perfekt!! Der Pool und die Ruhe in dem Hostel sind ein Traum. Viel Spaß beim genießen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mtrieb210
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
4.3

Way to expensive for a lousy bungalow with just a bed and fridge in it.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Kwi 2017
7.4

not byo alcohol. so be prepared to spend some dollarydoo's at the bar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Mar 2017
9.1

Tolles Hotel mit kleinem Zoo. Um die Tiere sehen zu können, muss man eine Tour buchen. Die Tour lohnt sich!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Mar 2017
9.7

Uno de los mejores hostales en los que he estado, encantador

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Lut 2017
9.4

It is a great place. We only stayed there one night, which were fine. The staff were helpfull with walking-rutes :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2017
9.1

Suuper schöne Atmosphäre und Pool Bereich 👍🏼 Zimmer waren auch schön und sauber mit eigenem Wc und Dusche ACHTUNG: Eintritt in die eigentliche Koala Sanctuary 30$ plus 18$ Koala halten.. dachte Gäste vom Hostel würden irgendwie Rabatt bekommen oder so.. naja

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.