Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bungalow Bay Koala Village YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.1
Bungalow Bay Koala Village YHA Located at 40 Horseshoe Bay Road, , Magnetic Island.
Bungalow Bay Koala Village YHA
Australia
Magnetic Island Queensland 4819 40 Horseshoe Bay Road
81% 223
-19.1186619 146.8609106
Bungalow Bay Koala Village YHA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Gru 2016
7.1

Schöne Anlage mit Poolbereich. Vom Hostel aus gelangt man direkt an den Strand oder an schöne Wanderwege. Zimmer und Bad waren sauber und neu renoviert. Allerdings war das Waschbecken direkt im Zimmer und nicht im Raum der Toilette. Das war abends sehr nervig.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
8.9

Loved this hostel - the 8 person bungalows are brand new and so clean and lovely. The resort itself is amazing, you are literally submerged in nature! While staying there we saw a baby koala, possums, wallabies, bush-curlews, kookaburras and lorikeets - just around the resort and facilities! Plenty of travellers pass through here but it's not a party hostel (fine with me) - they could make a bit more effort involving people in activities in the evening.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • fabiopiace7433
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Lis 2016
10.0

Eccellente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Paź 2016
4.6

Don't stay here!! The staff was relly unfriendly, unhelpful and didn't take us seriously. They told us the wrong check-in time so we had to wait a really long time and when we finally got our room it wasn't clean. Also you have to pay to get a plate and cutlery. Really bad.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Wrz 2016
9.1

Comfy and clean hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
26 Wrz 2016
8.9

Great hostel, if you want to go out at night maybe not the best location. Staff was nice, although a little chaotic. The room was great, but unfortunately there were no lockers. The kitchen and bar were great and there were many nice people staying there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
4.9

No koalas in your koala's village...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • brokenbaws
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
4 Lip 2016
8.6

Bungalow dorms were basic but lovely. Very cool having the koala sanctuary attached to it & horseshoe bay a 5 minute walk away. Beautiful island and nice place to stay whilst there. Bar and hangout area were nice and food/drinks were available till late. Big well stocked kitchen and fridges but the plates/cutlery hire deposit fee of $5 was a bit daft. Remember to stock up well on food before arriving on Magnetic as there's only one IGA at the pier and the only supermarket on the island!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.