Hostelworld.com

Bungalow Bay Koala Village YHA

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 201 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.1
Bungalow Bay Koala Village YHA Located at 40 Horseshoe Bay Road, , Magnetic Island.
Bungalow Bay Koala Village YHA
Australia
Magnetic Island Queensland 4819 40 Horseshoe Bay Road
75% 201
-19.1186619 146.8609106
Bungalow Bay Koala Village YHA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Maj 2016
9.1

Loved this place!if u don't want a party scene like base hostel.they have a small bar and a chilled out vibe with games going on everynight.trivia,pictionary (hilarious) jenga,coconut bowling,sangria night.bean bags. Daily feedings for the rainbow lorikeets!next door to koala park. 'earth hour' where they switch off wifi.accommodation great,although got woken up every morning at 7 by drilling right behind huts and the birds in the koala park.5min walk to beach where most places to eat on island.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
6.9

Please look a the guest in front of you in the reception instead of making us wait while you answer the phone or work in the computer. It happened to me every time I went to reception and once I got ignored by two receptionist at the same time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
6.6

The staff was rude and didn't care at all. The hostel was nice though

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Lut 2016
6.3

This has the potential to be such an amazing place! We loved our private little hut but the bathrooms kept flooding and did not feel very clean. This may be fixed by now but in February when we were there it was a major issue. But overall not bad at all!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Lut 2016
8.3

Great hostel! Loved the birds and wild life. Only bad thing I would have to say is the wifi is crazy expensive. 2.00$ for 30 minutes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2016
7.4

Nice for one or two nights!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Gru 2015
7.4

I found the hostel to be incredibly beautiful but I was slightly disappointed with the staff. They seemed disengaged and not particularly interested in interacting with the guests when making enquiries. This was a little disappointing as I was visiting during the season and hoped for a home away from home. Otherwise the hostel itself was amazing!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Gru 2015
7.7

Don't do the wildlife stuff - totally overpriced

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.