Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bulovic Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
Bulovic Guesthouse Located at Zagrebacka 23, , Split.
Bulovic Guesthouse
Croatia
Split 21000 Zagrebacka 23
87% 218
43.5078611 16.4425312
Bulovic Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2016
10.0

Excellent location and very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
6.0

Anders dan vermeld op de boekingsbevestiging bleek de badkamer gedeeld te moeten worden met de andere gasten. Verder erg vriendelijke gastvrouw.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
10.0

Owner was very friendly supplied us with a map and where to get the best traditional food at a great price

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
31 Lip 2016
9.1

The owner is fantastic, she was really nice with me and my friends. We felt super welcomed and everything was clean and nice. Great experience, I would definitely come again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
8.9

위치는 좋았음 리바거리와 버스정류장에서 걸어서 5분정도. 호스트도 친절하고 요리도 가능하고 다 좋았으나 4층 건물에 엘레베이터가 없어 아쉬웠음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
9.1

Pour le prix, que demander de mieux.... Au centre ville, pas cher, hôte sympathique, vraiment bien. J'y retournerai sûrement!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
10.0

Very close to ferry port! Across from old town market - lots of access to fresh food. Around the corner from waterfront restaurants and bars. Very clean, bright, nice space. Very gracious host.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
18 Cze 2016
8.3

Host was friendly and recommended and awesome place to eat. It's her place so it's clean and got all the facilities. 5 minute walk to the stations. There's 2 rooms, so don't go there hoping to meet many people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • macca856009
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
6 Cze 2016
8.9

Eva was lovely!, she welcomed us so nicely, provided maps and info on where to go and what to see in town! Kitchen perfect for making dinner at home, location was amazing and so easy to get everywhere in town. Only thing is that we had booked a room for 3 people and it was pretty small with one big bed and a stretcher bed which basically made one large bed, not like what we had seen in the pictures. Also on the 3rd floor but all good to get some extra exercise!! Would recommend!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.