Hostelworld.com

Bulovic Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1
Bulovic Guesthouse Located at Zagrebacka 23, , Split.
Bulovic Guesthouse
Croatia
Split 21000 Zagrebacka 23
88% 207
43.5078611 16.4425312
Bulovic Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Wrz 2015
8.9

Great location, cute place. Don't think that the TV is necessary. Should check that the air condition works properly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Wrz 2015
9.7

Excellent location and very clean and secure. Owned by a very lovely host who gave us a very warm welcome and made us feel right at home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lip 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Bardzo wygodne i homy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2015
10.0

Excellent hostel, just off the port. The old lady in charge was so friendly and polite. Helped us with anything we needed, real homely feel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Lip 2015
9.7

We loved our stay here. The owner was so nice and welcoming, the room was always clean. The room has air con and very comfy beds! Great value for money we would definately recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2015
8.6

The Guesthouse is located in an excellent location, close to historical sites as well as party scene. A guesthouse offers you more privacy than a hostel, so you can relax more and have to be more active to plan your day, there is no reception desk where you can inform yourself about the sites nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ryanannett873294
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
27 Cze 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Czuliśmy się tak mile, Bossa jest piękny przyjazny pani, która pomoże w czymkolwiek. Dobra lokalizacja w mieście również.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Cze 2015
9.4

We were met by a delightful lady and we had a fantastic room. Location is practically in the centre of town. Very happy with our stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Cze 2015
9.4

Hostess is charming, and very accommodating. Rooms are very small, but the clean and homey.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Gonzalogr
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Cze 2015
8.9

Very nice hostel with great location , ÷even though it is a you get to meet some people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.