Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Buenos Aires V&S Hostel Club

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2017
8.6

Had a great stay here, booked a 4 bed dorm And ended up just us 2 and we had an ensuite! Staff were friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sie 2017
9.4

Great hostel in good, safe area. Staff are good and helpful even though not 24hrs. Short walk to ferry and great food!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
7.7

El hostel está muy bien ubicado y la limpieza estuvo bien. Lo único que no me gustó es que las almohadas tenían bastante olor y no había jabón de tocador en el baño. Lo demás me gust´ó, muy buena la atención y excelente ubicación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • flavianams5681
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Lip 2017
6.9

Nossa experiência não foi boa. Chegamos ao Hostel às 3 da manhã e, como NÃO HÁ RECEPÇÃO 24 h (o que é uma grande desvantagem), a porta estava trancada e quase ficamos sem ter onde dormir. Se a comunicação por email tivesse sido mais clara e eficiente (mandei vários emails e fiquei semanas sem resposta), todo o stress que passamos teria sido evitado. Para quem reservar suíte é bom confirmar, pois o nosso banheiro, embora exclusivo, era no corredor (sem sabonete e papel toalha, é bom ir prevenido)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
8.3

Todo tal cual como me indicaron. Ningún problema

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Lip 2017
9.4

Excellent hostel overall. Very good staff, rooms, lounge and cleanliness. However, the hostel does not take credit cards (cash only), which is something to be addressed in my opinion.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2017
9.4

Muy buena estadía en el Hostel. Las dos personas que nos atendieron fueron super amables y conversadores. El ambiente del hostel fue muy cálido, la gente que había en su mayoría muy amable. Definitivamente volvería.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lip 2017
9.7

It is such a nice place to stay! The staff is very helpful and friendly and the building and rooms are super nice! I really recommend staying there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2017
9.1

Loved it! The girl's room was the best, so beautiful, I felt I was in a posh 18th century french room. Bathrooms were cleaned everyday! Upstairs is also great and I love how this hostel gave flexibility to bring food and drinks. Main issue: the internet. Didn't work so great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
9.1

Mi estadía en este Hostel fue bastante particular, tuve desencuentros con el personal debido problemas que no deben surgir según el protocolo del hostel y de acuerdo a lo mismo obtuve un reintegro de mi estadía hablando con la gerente del lugar. Es así como le agradezco a la señorita Cristina por haber sido tan considerada y atenta acerca de los inconvenientes de mi estadía. El Hostel, en si, tiene una excelente ubicación, excelentes espacios en común y muy buenas habitaciones: recomendadisimo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola Lucrecia , agrademos tu comentario y también tu consideración . Gracias un saludo cordial el equipo de V&S Hostel CLub

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.