Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Buenos Aires V&S Hostel Club

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 182 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 182 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Kwi 2017
8.9

Excelente ubicación, y muy lindo el hostel. La habitación donde nos quedamos (4 camas) no tenía lockers, pero no fue un problema. El hostel está limpio, y la recepcionista muy buena onda!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Kwi 2017
10.0

Very nice hostel, nice staff and perfect location. Recommand

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
2.0

Cuando arribamos al hostal en la fecha y hora previstas, nos informaron que nuestra reserva no estaba disponible puesto que ya habían rentado la habitación que era para nosotros. El haber realizado la reserva por internet no fue garantía para tener la misma confirmada a nuestra llegada. La chica del hostal nos ayudó con otra opción por el mismo precio; sin embargo, la opción que nos ofreció era un lugar para nada bueno por lo que decidimos cancelar y solicitar reembolso.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • guilhermehack
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
10.0

Ótimo lugar, bem localizado e com staff acolhedor! O café da manhã é muito bem servido e a limpeza é regular e muito bem feita!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2017
10.0

Mi capita di girare spesso ma ho sempre avuto una certa diffidenza per gli ostelli. Ma per necessità, a causa della cancellazione del mio volo per l'Italia, ho dovuto optare per la soluzione più economica. Che dire? Questo ostello é stata una piacevolissima sorpresa, si respira aria positiva, le ragazze della reception sono super disponibili e gentili. Lo spazio in comune é veramente molto spazioso, curato e lindo. Colazione abbondante, pulito e posizione ottima! consigliatissimo! ci ritornerò!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2017
8.9

Es un lindo lugar con una ubicación excelente. Las habitaciones son amplias y limpias. El único reproche que puedo hacerle es que en la página de Hostelword dicen que alquilan secadores de pelo, lo cual no es real. De todas maneras, lo recomiendo para una estadía en Bs As.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Mar 2017
8.9

Only stayed one night but it was a pleasant experience with friendly helpful staff and a great vibe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2017
10.0

Best hostel in bs.as! Nice rooms.nice common room with good music .good breakfast.very clean.good location.and very nice girls at the reception help with everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
24 Mar 2017
9.4

Great central location-only 15min walk to buque bus ferry! We only stayed here one night in a DBL room which was very well kept. The whole hostel was clean and very stylish. Great place to chill out. Kitchen/common area closed from 1am to 8am. We had to leave 7am for ferry so couldnt store anything in fridge. One of the staff gave us an Apple and cereal the night before as we would be leaving before breakfast (starts 8am). Shower temp/pressure wasn't that great but they were going to fix it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2017
9.7

Beautiful and calm place to stay, staff is superfriendly and helpful! Totally recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.