Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Buenos Aires V&S Hostel Club

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 206 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
9.7

The hostel is very well located, near to most of turistic sites, but at night the city centre is kind of dead, the shops close early and most of restaurants as well. We stayed in a private double room wich was very clean and comfortable, good showers and warm blankets. Not exactly a party hostel but very friendly atmosphere and really nice staff, always ready to help. I woul strongly reccomend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
8.3

Great hostel, staff helpful and friendly and the location is very central. Atmosphere is very chilled but then we didn't spend much time in the hostel in the evening. Would recommend and stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
9.7

Muy bueno! exelente ubicación, el personal es atento, la limpieza y la decoración del lugar está genial. Solo deberían revisar el tema el tema del agua calrevisariente en los baños. pero por lo demás, exelente!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2017
9.1

Todo estuvo muy bien. El personal fue muy amable. El desayuno estuvo genial también

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
9.4

Es hat uns sehr gut gefallen, wir hatten ein doppebettzimmer mit eigenem Bad. Es ist mehr wie ein Hotel als Hostel. Lage direkt im Microcentro von Buenos Aires. Alles gut zu Fuß erreichbar. Das Zimmer war sehr sauber und ruhig gelegen. Wir werden wieder dorthin kommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Maj 2017
9.4

Super friendly, super helpful staff - Jade :o) clean room, hot showers, good location only 1 block from Ave de 9 July and the bus stops. No complaints, would stay there again (actually DID stay there again)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Maj 2017
8.0

This hostel is good if you need to get to the bus station easily (or the airport it's easy to walk to the bus that goes to both airports) but otherwise I think you'd be better off staying in Palermo. This hostel was really quiet when I went - don't know if it's just because it's low season, but there was no atmosphere and there aren't any nice bars or anything very near. I wouldn't rush back here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Maj 2017
9.7

Excelente estadía! El hostel esta muy bien ubicado a metros de los subtes y metrobus. La limpieza fue perfecta en todo momento y muy linda la decoración. La encargada francesa fue muy amable conmigo, siempre ayudándome a solucionar mis problemas. Como aspecto negativo recalco el horario de atención del personal es de 8-19 hs (muy reducido), lo que me complicó bastante ya que tuve que aguardar a las 8 para poder dejar mis bolsos en los lockers, y eso en la pagina no estaba especificado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
10.0

Beautiful hostel with great service. The dorms seem to be more like a hotel than a hostel. It was even possible to change my dorm because someone was snoring.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2017
10.0

Secure, very close from the center and everything i needed. 20 mins walk from the train station. Nice receptionist.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.