Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Buena Vista Hostel Ouro Preto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Lut 2017
9.7

Amei minha estadia. Localização bem próxima a praça Tiradentes. Café da manhã muito bom para um hotel. O atendimento do Staff foi além das expectativas, tive até suporte em situações pessoais externa a estadia no hostel. Me senti em casa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

Sem dúvidas o melhor hostel de Ouro Preto!!! Ambiente super acolhedor com opções de entretenimento, como livros, TV, Wi-Fi e vídeo game, quartos limpos, staff maravilhoso e super simpáticos, além da atmosfera incrível. Café da manhã satisfatório. Só a água do chuveiro que achei muito quente, mas nada que diminui a qualidade do hostel. Super recomendo!! Só vão!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

Ótima localização, fácil acesso indo da rodoviária e também a poucos metros do centro histórico. Funcionários super atenciosos, lugar limpo, cozinha grande e bem equipada e café da manhã bom. Sem contar nas paredes desenhadas do hostel que tornam o ambiente bem agradável e descontraído. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
8.9

Ótima localização, staff bem receptivo e atencioso, instalações eficientes e ótimo café da manhã!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.1

Excelente hostel, recomendo a todos que forem a Ouro Preto! Staff de parabéns, atenciosos, a localização é maravilhosa, perto de tudo, limpeza é realizada diariamente, café da manhã simples.... super recomendo!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
25 Gru 2016
9.7

Soamente estive um dia mas gostei muito do lugar e das pessoas que trabalham aí. Muita bem localiçado. Gostaria devoltar aí

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
10.0

Excelente acolhida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Gru 2016
9.7

Hostel super perto da rodoviária (corte caminho pela escadaria) que em ouro preto é um MUST devido aos vários morros! Bem localizado, proximo de alguns dos pontos principais. Staff super amigável e atenciosa! Indicaria para qualquer amigo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
6.3

El hostal está en un lugar muy alto y está limpio pero descuidado el patio de atrás lleno de maleza Diego es buena onda el es el de recepción y lo que no me gustó en definitiva el internet fallaba mucho y solo tienen una red para ser un hostal con capacidad para 100 personas y no llega el internet a ningún cuarto solo en la recepción y muy lento

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2016
9.7

Es un lugar muy bien ubicado. Al lado del centro. El personal fue muy agradable.. Iba a estar cinco días y al final estuve doce. Muy recomendable. Agradezco a Diego y a Lucas, los dueños del hostel, toda la atención. Repetiría sin dudarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.