Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Buena Vista Hostel Ouro Preto

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 156 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 156 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.3
Buena Vista Hostel Ouro Preto Located at Rua Henri Gorceix, 198 Centro, , Ouro Preto.
Buena Vista Hostel Ouro Preto
Brazil
Ouro Preto Minas Gerais 35400000 Rua Henri Gorceix, 198 Centro
89% 156
-20.3831100 -43.5039174
Buena Vista Hostel Ouro Preto
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
8.9

Ótima localização, staff bem receptivo e atencioso, instalações eficientes e ótimo café da manhã!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
9.1

Excelente hostel, recomendo a todos que forem a Ouro Preto! Staff de parabéns, atenciosos, a localização é maravilhosa, perto de tudo, limpeza é realizada diariamente, café da manhã simples.... super recomendo!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Gru 2016
9.7

Soamente estive um dia mas gostei muito do lugar e das pessoas que trabalham aí. Muita bem localiçado. Gostaria devoltar aí

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
10.0

Excelente acolhida.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
22 Gru 2016
9.7

Hostel super perto da rodoviária (corte caminho pela escadaria) que em ouro preto é um MUST devido aos vários morros! Bem localizado, proximo de alguns dos pontos principais. Staff super amigável e atenciosa! Indicaria para qualquer amigo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
6.3

El hostal está en un lugar muy alto y está limpio pero descuidado el patio de atrás lleno de maleza Diego es buena onda el es el de recepción y lo que no me gustó en definitiva el internet fallaba mucho y solo tienen una red para ser un hostal con capacidad para 100 personas y no llega el internet a ningún cuarto solo en la recepción y muy lento

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Paź 2016
9.7

Es un lugar muy bien ubicado. Al lado del centro. El personal fue muy agradable.. Iba a estar cinco días y al final estuve doce. Muy recomendable. Agradezco a Diego y a Lucas, los dueños del hostel, toda la atención. Repetiría sin dudarlo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Wrz 2016
10.0

Muito bom!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tunezja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
10 Wrz 2016
7.7

The hostel is well located between Praça Tiradentes and the bus station, but also not far from some fraternities (I guess) which can be sometimes a bit noisy. Staff was friendly and helpful, although no one speaks English, so be prepared! My very little portuguese was enough to communicate. Unfortunately, the wifi signal does not reach the dorm, which by the way smells a bit moisterous and could use some sun rays. Breakfast was very good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
9 Wrz 2016
9.1

Hostel muito legal, clima tranquilo e amistoso.. Tem tudo o que é necessário para cozinhar e é tudo muito limpo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.