Hostelworld.com

Budgett Hostels

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.0
Budgett Hostels Located at Rademarkt 3-3a, , Groningen.
Budgett Hostels
Netherlands
Groningen 9711 CS Rademarkt 3-3a
79% 231
53.2158116 6.5713369
Budgett Hostels
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Maj 2016
6.9

The room is tiny for 10 people and the shower is more like an airplane bathroom. The location is great though and for its price, it's a good deal for people trying to save money. Individual lights and plugs are nice touch. Towels were clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
7.7

The twin rooms are tiny, you can hardly turn around in the shower, but good location and value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2016
7.4

Not the most comfortable beds. The smallest shower i've ever seen. You need to bring your own padlock to the lockers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
7.1

Hallo Ihr Lieben ! Gerne würde ich Euch bewerten, aber ihr habt mich ja nicht haben wollen! Wahrscheinlich war ich Euch zu alt für ein Hostel? Ihr habt mich in das "Martini" gesteckt - ging so. Liebe Grüße Martina War nur wegen der Bowie Ausstellung in Groningen. Schöne Stadt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Mar 2016
8.9

Great location, easy to find, free car parking nearby.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
9.7

Perfect location and really friendly and helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lut 2016
8.3

Peu de touristes à cette époque le chauffage manquait cruellement pendant la nuit

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
5.7

Das Zimmer ähnelte einer Zelle, es war dunkel, es gab kein Tisch, keinen Stuhl, kein Bild an der Wand. Der Ausblick aus dem Fenster ging in einen vermüllten Hinterhof mit Treppen, es war sehr dunkel. Im Bad konnte man sich nicht drehen, es gab Silberfischchen als Mitbewohner.... Die Lage war natürlich unschlagbar! Auf die Frage nach Aktivitäten und Tipps an der Rezeption würden wir auf die pcs hingewiesen an denen wir uns Infos holen können.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Sty 2016
6.0

Sure, it was off-season, but the way this hostel was being handled was bizarre. At my arrival a note on the door told me to check in at a different hotel, which was connected with the hostel through their bar. The place was completely empty the whole time I was there, no staff to be seen, only one other guest. My room was clean and well-kept, except for a grainy feel to my sheets, but the bed was comfortable. Waited for breakfast from 7:45-8:30 - it never came (paid +€7.50!). Very unwelcoming.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.