Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Budget Hotel Tourist Inn

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 967 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 967 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
Budget Hotel Tourist Inn Located at Spuistraat 52, , Amsterdam.
Budget Hotel Tourist Inn
Netherlands
Amsterdam 1012TV Amsterda Spuistraat 52
84% 967
52.3761886 4.8924028
Budget Hotel Tourist Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • juandiepu
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
8.0

Estuve muy contento con el trato del personal, el desayuno demasiado rico y la habitaciones un poco costosas para lo que son. En general bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lip 2016
7.1

Was good to sleep. Very central

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2016
8.3

good wi-Fi and good food

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2016
8.9

Pretty cool place. The front desk was helpful and the rooms were cleaned everyday. Great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
9.1

lindo hostel,moderno, bien ubicado con desayuno muy bueno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
10.0

The team was very good! Clean and order! Rodrigo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
7.1

Good. Nothing far from a cheap hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2016
9.4

We got upgraded upon our arrival free of charge. super clean and safe. Hard to meet and mingle with people. Also if in the other building be prepared for no elevator and steep stairs. Staff was super helpful and just overall the best hostel I stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Cze 2016
7.7

Excellent location and friendly staff, I didn't realise that the hostel was all ages though so be wary of that. Not a lot of atmosphere, but free breakfast in the mornings which is nice.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • heltonritter7896
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
15 Cze 2016
9.7

Is more like a Hotel rather an hostel, since the beds are already done in your arrival, they give you a clean towel, they have good breakfast... lockers are big and for free (with code, not lock). Pretty good. For sure I would return here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.