Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Budget Hotel Tourist Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,029 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,029 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.3
Budget Hotel Tourist Inn Located at Spuistraat 52, , Amsterdam.
Budget Hotel Tourist Inn
Netherlands
Amsterdam 1012TV Amsterda Spuistraat 52
88% 1029
52.3761886 4.8924028
Budget Hotel Tourist Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
8.9

Good clean hostel to stay. Location is good not too noisy Part of town

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Sty 2017
9.1

Best value for your money hotel for couples. Great hotel, great breakfast, and great cleanliness. One of the few quite hotels to get a good sleep. It is in a close location to the center and to the train station. Bed was amazing, toilets were really clean and most importantly, smoke was not allowed inside (this is good because even if you don`t like people smoking weed in the room this is good for the hotel, and if you do smoke you can always walk outside and smoke a joint without problem).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
8.3

Great location and friendly staff. Also good price for the facilities. I definitely recommend everyone to stay there. Many thanks, João Carvalho

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Gru 2016
9.1

Really great hostel- very clean and in an amazing location. Free breakfast was great, as were the free lockers

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2016
8.9

My stay was overall pleasant and comfortable. Good buffet breakfast. Staff was friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Gru 2016
8.3

Fueron muy amables en el hostal, está muy cerca de la estación central. El desayuno está muy bien y ya está incluido. Los cuartos son muy pequeños y las literas son muy frágiles. Duele un poco la planta del pie al subirla x lo delgadito q están los escalones.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Gru 2016
10.0

Very good place, located in the town near to all facilities, recommended !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Gru 2016
10.0

buenisimo, un poco caro, pero tiene el mejor desayuno buffet !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
10.0

As a solo traveler, I felt safe and comfortable. The staff was amazing, the location was perfect (close to everything!) and the amenities were in great condition. The wifi was very good, breakfast delicious and every room had towels and lockers with password.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
10.0

The Budget-Hostel is a perfect place to stay. It is just a five-minute-walk from Central Station and in the middle of the city of Amsterdam. But despite the really perfect location it has a lot to offer. Free breakfast, free wifi and really, really clean perfect service. I spent just one night there, but I will come back for some more nights for sure!:D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.