Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Budget Hotel Tourist Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 993 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 993 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
Budget Hotel Tourist Inn Located at Spuistraat 52, , Amsterdam.
Budget Hotel Tourist Inn
Netherlands
Amsterdam 1012TV Amsterda Spuistraat 52
85% 993
52.3761886 4.8924028
Budget Hotel Tourist Inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.7

Increible Amsterdam, el hotel muy bueno también!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
8.9

Great place to stay at

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
8.3

It was nice everything. The breakfast and room are nice. And most importantly pretty close with the train station

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
10.0

Era mi primera vez en un hostel, fui con algunas dudas con respecto a como sería compartir la habitación con desconocidos, y la verdad genial, muy prolijo el hotel, entrada con tarjeta, lockers con claves, toallas, baños siempre limpios, personal amable, excelente ubicación.me senti muy comodo lo recomiendo ampliamente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
9.7

5 minutes walk from Amsterdam Central Station, it has a great atmosphere and very friendly staff (available at reception 24/7). Rooms are a decent size and the shared room I was in came with lockers (with customisable 4-digit pin codes). Air-conditioned, free Wi-Fi, towels and free breakfast included, you couldn't really ask for more. Will be travelling through Amsterdam on my way home, unfortunately could not book just one night here over the weekend (min. 3 days over the weekend)! Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sie 2016
9.7

Great place to stay. Not a party hostel though. I only used it as a place to sleep. Besides that, the staff was incredibly nice and polite.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
9.4

A little small for a private double room, but has all the necessities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
5.7

5 min walking from the central station which is pretty good. The rooms are tiny and the toilets stink even in the early morning. Wifi doesn't work immediately but they can help you with that. Breakast is good but nothing special.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Sie 2016
8.3

Great location and staff, altough dark small rooms and untidy toilets are negatives.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • anderson1
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
8 Sie 2016
9.4

We had a private room which had everything for our stay. Location great and staff on front desk extremely helpful. Would definitely recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.