Hostelworld.com

Budget Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.7
Dobry 125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.6
ZAREZERWUJ
6.7
Dobry 125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 5.7
  • Czystość 5.9
  • Udogodnienia 5.6
Budget Hostel Located at Josefská 7, , Prague.
Budget Hostel
Czech Republic
Prague Prague 11800 Josefská 7
67% 125
50.0882631 14.4053909
Budget Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Sie 2015
3.1

il personale era a dir poco scostante, scortese e scontroso; la sicurezza inesistente dal momento che gli zaini negli armadiettini della scuola non ci stanno e comunque anche se ci stesse la borsa sconsiglio di lasciarla lì dentro chiusa col lucchetto perché può essere facilmente forzato e la maggior parte di quei ganci è rotta. La pulizia in una palestra può essere comprensibilmente un po' meno attenta del solito ma trovarsi batuffoli di polvere non è piacevole. IL WIFI NON FUNZIONA ATTENZIONE!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • SkyeClass
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Sie 2015
7.4

I'd have to say Budget Hostel is probably the most interesting hostel I've stayed at, since it was a school converted to a hostel. The beds were mattresses on the floor in the school rooms, and the showers were for the gym. The security was the school lockers. Otherwise, it was a decent hostel with a fantastic location just a couple minutes away from Prague Castle. For the price of the night, it was definitely worth it, especially since it was right next to a metro station for my 8 AM train.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • marsianmejler1183
  • Finlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Sie 2015
4.9

I am positively allergic to false advertising by hostels, making browsing for accommodations on website et. al. often times a unnecessarily time-consuming, painstaking and disappointing experience. Had this hostel been up front about not having working wifi, or had the advice 'hang out the 2nd floor windows and steal the neighbours wifi' even been remotely unsuccessful, it would have been fine. But don't check the m@#$÷%g 'wifi' box on all hostel booking sites if it is not accurate.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Sie 2015
6.9

You get what you pay for. This is a school being rented out in the holidays. Location is just off Charles Bridge which is good. Kitchen is good enough and the showers were warm for a little while. There's no communal area which makes the atmosphere bad. Only wanted to sleep in the hostel, didn't want to spend anytime around it. Also wifi didn't work and it was blamed on a storm - which happened after the wifi didn't work?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Sie 2015
8.0

Il Budget Hostel di Praga è l'ostello per antonomasia. Anche se scarseggia un po' di pulizia nelle camerate e il WC non è il massimo, consiglio vivamente questo ostello a chiunque voglia soggiornare in questa città dal momento che è economico e vicinissimo al centro. Io ho soggiornato già due volte in questa struttura e non ho mai avuto problemi col personale o episodi spiacevoli.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
10 Sie 2015
6.3

Even though it does not excel at most categories, the hostel takes the crown for location and price. For the money you get to sleep on a mattress in a high school classroom, but that does not mean it is not comfortable. There is access to most basic facilities, but WIFI. All in one, the price and location make up for the rather average conditions.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Sie 2015
4.9
Przetłumaczone przez Google

You don t znaleźć bardziej, że u spodziewać. Są to materace w klasie. Na entrancy schould u pokazują, bransoletkę, bo wszystkie drzwi są otwarte, ale niestety nikt nie sprawdził ich. W końcu nic się nie stało, ale może na szczęście, nie dla Controll.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Thomas91
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Każdy cel mamy lthing było dobre nie dotarła do snu powodu szumów

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sie 2015
6.0

Leuke ervaring om in een klaslokaal te slapen de mensen waarmee we in de klas sliepen waren tof. Het is een groot gebouw dus niet echt een samenkomst in het hostel. Echt goed schoongemaakt is het niet. Verder alles is er wat je nodig hebt behalve wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2015
3.4

самый ужасный хостел, единствееный его плюс это месторасположение. Спать в спортзале на матрасе на полу с еще 30 людьми, при этом ни кто не несет ответственности за вещи.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.