Hostelworld.com

Budget Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 5,124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 5,124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.4
Budget Backpackers Located at 37-39 Cowgate, Grassmarket, Edinburgh.
Budget Backpackers
Scotland
Edinburgh EH1 1JR 37-39 Cowgate, Grassmarket
88% 5124
55.9478060 -3.1930303
Budget Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Maj 2016
7.1

Dirty kitchen and dining room, not enough toilets and showers, nice big rooms with really big lockers and tons of sockets in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
8.0

Considerate staffs. Very nice location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Maj 2016
9.1

I only stayed in this hostel for a night, but the rooms were very clean and the staff was lively and amazing. Great location and spirit.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
7.1

A pesar de haber reservado este hostel, EL DÍA ANTES me enviaron un e-mail comunicándome que me tenía que trasladar a otro hostel de su propiedad. No me dieron ninguna razón y para colmo, la habitación tenía una ventana en malas condiciones y hacía un frio importante!!! NO HE QUEDADO SATISFECHO! Mis valoraciones son del hostel "Kick Ass".

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola. Gracias por tomarse el tiempo para revisar ti. Hicimos un error con su reserva y reservamos el día equivocado para usted. Nos dimos cuenta de nuestro error antes de llegar, pero no tenían ninguna habitaciones dobles que quedan en el presupuesto por lo que se actualizarán a la hermana de 4 estrellas nivel Kickass albergue albergue sólo 2 minutos de Presupuesto. Lo sentimos que teníamos que pasar usted y que nuestro personal no explicamos que este movimiento era en realidad una actualización de su reserva original. Somos sólo puede pedir disculpas por cualquier inconveniente que esto pueda haber causado y esperamos que hayan disfrutado de su tiempo en Edimburgo BB Manger

5 Maj 2016
9.1

Está ubicado en una zona de bares excelente si vas en plan de fiesta, sí no es así te voy a decir que es un poco ruidoso en las noches... Cerca de todo lo que ocupás ver. El personal atento y eficiente, me quedé en una de las habitaciones más grande, las duchas y sanitarios limpios y están por todo el hostel. La cocina/comedor amplia y con todo lo necesario. La zona de "chill out" y el bar/ restaurante excelentes tienen un buen espacio para relajarse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • vitoriadellavalentina
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
5 Maj 2016
9.7

Preço maravilhoso, a cama é boa, a cozinha é grande, o banheiro é limpo e a equipe atenciosa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • arsturges956135
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
4 Maj 2016
8.3

Cool place to stay but found it hard to meet people. Very clean- the staff clean the washrooms something like 3 times a day (which meant they were always in there scrubbing when I wanted to shower) it was kind of a pain that you had to rent tubs for dry storage in the kitchen, especially when you don't have enough dry food to fill a tub/there isn't space on any of the shelves for another tub

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2016
10.0

Excellent hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
1 Maj 2016
8.9

The only bad thing is that the majority of the people are there living. So doesn't has that backpacking vibe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
10.0

Great location, clean and nice! Bright rooms and friendly staff. They have an agreement with a bar in another hostel also, and offer deals in both bars! Loved the place and the city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.