Hostelworld.com

Budget Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 5,203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 5,203 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.5
Budget Backpackers Located at 37-39 Cowgate, Grassmarket, Edinburgh.
Budget Backpackers
Scotland
Edinburgh EH1 1JR 37-39 Cowgate, Grassmarket
88% 5203
55.9478060 -3.1930303
Budget Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
7.7

Gutes Hostel in allen Belangen solange man nicht schlafen will. Insbesondere am Wochenende im grossen Schlafsaal ist bis ca. 4 Uhr morgens munteres Kommen u gehen in allen Stadien des Alkoholkonsums zu erwarten, musikalische Eigen und Fremdeinlagen auch um 3 uhr morgens eingeschlossen...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Cze 2016
9.7

Fantastic value for money right in the heart of old town. Plenty of sites nearby to see and experience. Beds were a good size, place was very clean. Only recommendation is that there wasn't any plug points in the shower room, so maybe installing one or two of those would be good. They did hair a hair dryer though which was great! Would stay again :) thank you!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2016
10.0

We really enjoyed our stay. Super clean hostel and very well organized! Good prices and friendly and helpful crew.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2016
9.7

This hostel was in an excellent location! The staff was friendly, there were lots of people to talk to, they had towels to use when I forgot mine, and everything was quite easy to access and understand. The bathrooms were clean and actually quite nice. The one downfall was that the overhead lights remained on until about 1:00am, which was not ideal for going to bed at a reasonable hour. I would still highly recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • arpapats
  • Tajlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
10.0

I love it here. It's my first time in an hostel and I have no idea why it took me so long to try. Our room was very nice. I stayed in a mixed / 12 beds and it was fine. Their staff was friendly. The kick ass bar was amazing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2016
9.4

Many of the toilets/showers were out of order during my stay. But, overall, a very nice hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
10.0

Fantastic vibe, very friendly staff, modern and colourful decor, great value for money - will definitely be staying there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
8.6

Location was right in the city centre. My dorm was out side a banging club which went off every night so got little sleep. One of the showers wasnt working. Great bar where you can meet new people easy enough. WARNING - a lot of people live at this backpackers but there are travelers there too just like you, you just have to find them

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
11 Cze 2016
8.9

Estuve solo una noche, pero me resulto muy bueno! Un lindo bar con buena musica, bien ubicado. Lo recomendaria sin duda!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
10.0

Super bon séjour dans cette auberge ! Le personnel était très accueillant, répondait à nos questions sans problèmes, super ambiance, je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.