Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Budget B&B Aelbrechtskade

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.8
Budget B&B Aelbrechtskade Located at Aelbrechtskade 71A, , Rotterdam.
Budget B&B Aelbrechtskade
Netherlands
Rotterdam Zuid Holland 3022HP Aelbrechtskade 71A
94% 53
51.9173082 4.4443264
Budget B&B Aelbrechtskade
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
26 Lis 2016
10.0

Un sitio tranquilo y de buena ubicación,me gusto todo y maarten un tío atento y agradable,buena persona y mejor trato se me hizo corta la instancia.repeteria sin duda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • xoselluis
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
8 Paź 2016
9.7

Wow, the place is just excellent. Marteen lives there, so he keeps it all very clean and tidy, with all the facilities that you could expect in a home (full equipped kitchen, living room...) I feel envious when comparing it to my small studio :-) The neighborhood is nice, with that cute canal and 25 minutes walking from Centraal (or just take the tram).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
9.4

Very friendly owner, nice clean rooms and bathroom. The location is quite easily accessible from the city center. I could definitelly recommend to stay in this B&B.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Liban, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2016
10.0

Great B&B, amazing view overlooking the canal, good location in a rather calm area with fast public transportation to the city center and other areas of the city. Very friendly atmosphere. Allows you to experience Rotterdam from the perspective of locals. Several supermarkets, shops, restaurants, bakeries in the immediate vicinity, allowing for a very convenient stay. Excellent value for money. I would personally book the same room again for a second visit! Very highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Sie 2016
9.7

Awesome b&b right next to the canal, not far from the center, with super cool owner telling his own travelling stories :) definitely worth the money, for getting a private room and the place's best spot is the balcony

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
9.1

Erg fijne B&B voor jongeren. We mochten gebruik maken van het volledige appartement: terras, keuken, living, badkamer. Het ontbijt stond klaar in de koelkast, dus we konden zelf kiezen wanneer we wilden ontbijten. Maarten gaf ons ook enorm goede tips voor in Rotterdam. Het was een heel fijne ervaring!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lip 2016
9.4

Das Hostel ist eine kleine Privatwohnung, von der 2 Zimmer vermietet werden. Es ist sauber und es gibt alles was man braucht. Den Host selbst habe ich nicht persönlich kennengelert, aber der email Kontakt war nett und er schien sehr hilfsbereit. Insgesamt zu empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
9.7

I really loved staying at this place. It looks better than the pictures and the balcony is amazing. I will stay here again when I visit Rotterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.