Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Budapest Budget Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Maxime-Billmann
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Sie 2017
10.0

The best of all youth hostels I've been to! Very clean, huge kitchen/living room and well illuminated. The corridor is open to the outside which allows you to smoke without going downstairs. There are lockers to keep your stuff, just need to bring your padlock if you want to avoid renting one (with just a deposit). The little good behavior signs scattered a bit everywhere in the youth hostel helps a lot to make of this hostel what it is. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Azerbejdżan, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Sie 2017
10.0

Very clean hostel and comfortable . Amazing stuff, good location. If I will visit the city, I will definetely stay there. Thank you for everything :).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vilmarmartins8895
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Lip 2017
8.9

Muito bom hostel, apenas achei um pouco afastado e caro, recomendo caso queira um lugar tranquilo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Niamhmccarthy1994
  • Irlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Lip 2017
6.3

Staff were friendly and nice! But very far ot from everything

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
15 Lip 2017
6.6

Zero atmosphere. Shower had dead flies all over. Staff hit on me at 1 AM after check-in and suggested to come upstairs. Renting lockers or fans were big extra fee - and the window was stuck closed for a day. Otherwise the kitchen and room were clean and it was a calm hostel, not loud from the street. Close to the tram and supermarkets. A decent stay for two days but been to better hostels in Budapest.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Cze 2017
9.1

Ein schönes ruhiges Hostel, etwas außerhalb der Innenstadt, in einem Wohngebiet gelegen. Es war alles sehr sauber und gut gepflegt, und die Mitarbeiter waren sehr freundlich!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2017
7.1

The bathroom is not really clean and so is the kitchen, which is also barely equipped-nothing for persons who want to cook.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
10.0

Very well maintained and good place!! The staff here help you whatever you ask them. And surely value for money!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • stirezxq
  • Szwecja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Cze 2017
8.0

Bra ställe att koppla av på 👍 lite långt från centrum men ligger precis brevid Europas bästa hamburgehak (black cab burger) så det spelade ingen roll.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dianadaniela098026
  • Panama, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Maj 2017
8.6

I got a private room for my self. Rooms and all areas were clean and it is easy to get around from the hostel and close to it they were coffee shops, grocery store and restaurants. Staffs was very nice and helpful. I enjoyed estaying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.