Hostelworld.com

Budapest Bubble

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 1,686 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 1,686 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.3
Budapest Bubble Located at Brody Sandor u. 2., , Budapest.
Budapest Bubble
Hungary
Budapest 1088 Brody Sandor u. 2.
97% 1686
47.4919788 19.0616440
Budapest Bubble
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Kwi 2016
10.0

I have been here a few times. It always feels like home. They continue to keep up the spirit and kindness of the Bubble. Anna is the sweetest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
9.7

Had a wonderful time staying at this hostel! Location is great and the staff is even better! Great place to make friends and get to know other travellers. Thanks Ben & Anna for a great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
10.0

I've been to several hostel, and this one is by far the best. It's unbelievable how at home and welcomed I felt. Absolutely no complaints, no question I will be back to this phenomenal hostel. Thank you so much for the highlight of my trip.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
10.0

Anna and Ben are gems. Anna matched me with my future husband and our wedding will be held at the Bubble. In all seriousness if you're in Budapest you NEED to stay at this hostel. It is the only option and I guarantee it's the best hostel in Budapest, if not all of Europe. 10/10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
15 Kwi 2016
10.0

I liked this hostel so much that I ended up staying for 8 nights instead of 4. A massive thanks to Anna and Ben for making sure I enjoyed the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

I really love everything about Budapest bubble. Anna and Chris are really friendly and helpful. The place is really casual yet clean and quirky. The location is so great - close to everything in the centre. Gabor sends a nice welcome email to make sure you get there ok. Overall a highly recommended place for anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
10.0

Had a great time. Anna and Ben were really friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Kwi 2016
8.9

Ben, Anna....BANANA!!!!!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Kwi 2016
9.1

Cosy and chill hostel. Anna is a super lovely and helpful host

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Kwi 2016
9.7

I enjoyed my stay at the Bubble. Anne and Ben are like family, so friendly and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.