Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Budapest Bubble

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1,830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1,830 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Budapest Bubble Located at Brody Sandor u. 2., , Budapest.
Budapest Bubble
Hungary
Budapest 1088 Brody Sandor u. 2.
96% 1830
47.4919788 19.0616440
Budapest Bubble
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Paź 2016
9.1

Great place with a great atmosphere and the staff were amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Paź 2016
9.7

Super friendly people, spot-on recommendations, trust them for amazing places in budapest!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
22 Paź 2016
10.0

I loved this place so much I stayed nearly an extra week! The team, Anna, Liz and Lewis were amazing and made everything a great experience. The hostel is a nice size to really get to know the people there and form a small family. I met so many lovely people. The hostel is cleaned everyday and is very secure. Seriously would return back to Budapest solely to stay here again! Loved it and I will be back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Paź 2016
9.4

Super nice and accommodating staff! Such a great tight-knit environment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Paź 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed in. Anna was an amazing person and very helpful with everything. I recommend anyone to stay here. Thanks guys.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Paź 2016
8.3

Great little place where the people who work there make you feel like you're home. Not the cleanest place, but it really is like living in a bachelors pad who just cleaned up for your visit. I can understand the negative reviews, but it's not all that bad.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
13 Paź 2016
9.4

El hostal es pequeno pero muy acogedor, se siente uno como en casa, la chica y el chico que atienden soy supremamente atentos y andan pendiente para colaborar y simplemente para hacer una buena conversacion. El ambiente y la gente que llega es muy amigable. Esta muy bien ubicado cerca de los sitios mas representativos de Budapest y tiene al lado una estacion de metro y tranvia, es un sitio que recomiendo y volveria una y otra ves.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Paź 2016
9.1

Staffs are so friendly, kind and helpfull. I enjoyed my journey at there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Paź 2016
10.0

I felt like family here. Loved Budapest and loved Budapest Bubble!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Paź 2016
9.7

Coolest staff ever and great location. A lot of people extended their stay here which says more than any rating can. Would absolutely recommend. A+ team!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.