Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Buccaneers Backpackers Cintsa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 106 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lut 2017
9.1

Very lively and fun hostel. Great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
8.6

- awesome location, nice activities, lots to do, nice ideas for the food - staff appears fake friendly, dorm was smelly, no lockers Careful: road towards hostel has some very high bumps which may cause lower vehicles to touch the ground

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Lut 2017
9.7

Great atmosphere with a good variety of age groups mingling. Nice bar area as well as pool area. Also it's very close to the beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • estebanferrari
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Sty 2017
8.9

Need more options to eat! Wi fi doesnt work in rooms. Place is beautiful. Amazing beach. Relax.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Gru 2016
8.9

Awesome Place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
9.1

I stayed in the tent which was fun and very much in touch with nature, I could hear the ocean and the birds. The suppers where good and plentyful, meeting lovely people frrom other countries and having there feed back regarding my own country South Africa was very informative. I will definately be back one day.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Lis 2016
10.0

We got this recommendation from a SA couple. Our stay was an amazing time, the view from the breakfast room or bar, over the ocean is great. Dinner with all the backpacker was funny and the evening was chilled by the bar. The rooms were easy and clean. The beach is a few minutes walk away, surfing, chilling, sun taking or body boarding. There is a lot to do as well the location offers many activities. Highly recommend this place and stay a few days.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lis 2016
8.0

Great location for beach but not a hiking area. Good food at hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lis 2016
8.9

Ruhig gelegen, super Aussicht vom Restaurant, gutes Essen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • paddy_bee199070
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
21 Wrz 2016
9.1

The location of this hostel is fantastic, overlooking the lagoon and sea below. The hostel was clean and our dorm had a balcony with an excellent view. Cintsa is a quiet place and there's not a huge amount to do in the immediate vicinity, however the hostel can arrange activities and trips. There was a well equipped kitchen but you'll need a car to access a good shop nearby. Dinner is offered each night and was lovely albeit a little expensive. WIFI worked intermittently. Great bar, great staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.