Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Buccaneers Backpackers Cintsa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 113 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Cze 2017
10.0

Amazing backpackers with awesome private rooms (similar to villas) with some of the best views of our roadtrip through south aftica. Nice view of the ocean and sunrise. Food is good, great activities every day and many useful amenities. People there are also fun, good bartender and chill vibe. Recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
8.9

Wenn man nach etwas Ruhe und Entspannung, sucht, ist dieses Backpacker optimal. Wunderschöne Atmosphäre mit einem unglaublich schönen Ausblick. Am Tag über werden sowohl kostenpflichtige ( Surfunterricht, Game Drive, Yoga, Massagenetc.) als auch kostenlose Aktivitäten (Kajak fahren, Abends Volleyball spielen mit free Weißwein, Konzert in der nahe gelegenen Schule, etc.) angeboten. Angestellte sind sehr hilfsbereit und freundlich. Das Essen ist ebenfalls gut, aber man kann auch selber kochen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
7.7

Top lage. Saubere gut ausgestattete Küche. Sehr freundliche Mitarbeiter. 12er Dorm hat sehr gestunken und der Teppichboden war feucht. Das Bad schwer renovierungsbedürftig und nicht sauber.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Kwi 2017
9.1

Amazing place with great atmosphere and staff, ended up extending our stay and moving from dorm to private house (house is amazing and highly recommended).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Mar 2017
10.0

Perfect!! We loved that place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2017
9.1

Very lively and fun hostel. Great hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
8.6

- awesome location, nice activities, lots to do, nice ideas for the food - staff appears fake friendly, dorm was smelly, no lockers Careful: road towards hostel has some very high bumps which may cause lower vehicles to touch the ground

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Lut 2017
9.7

Great atmosphere with a good variety of age groups mingling. Nice bar area as well as pool area. Also it's very close to the beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • estebanferrari
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Sty 2017
8.9

Need more options to eat! Wi fi doesnt work in rooms. Place is beautiful. Amazing beach. Relax.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.