Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 583 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 583 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • CHY_YHC
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
8.9

Nice location,easy to find,good breakfast,but without air conditionner,it is too hot for Barcelona summer. And bathroom is too small.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
9.4

La ubicación es excelente, está cerca de todo. La atención de los chicos un diez, siempre dispuestos a ayudarnos y a resolver nuestros inconvenientes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Cze 2017
9.4

Location was good, it's nearly impossible to be close to everything in Barcelona. Breakfast was awesome to have there! Staff was very helpful and kind. Not much in the way of atmosphere but you can find other things to do in barcelona to meet people no problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Cze 2017
8.6

다좋은데 화장실이 흠ㅋㅋ 목욕칸 용변칸 하나씩밖에 없어요ㅎㅎ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Cze 2017
7.1

The shower needs a series upgrade,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Cze 2017
8.0

I loved this hostel! It was perfectly located, had nice spread out rooms, great service at the desk and the best hostel breakfast I've had. The only two complaints are the bathrooms could use a little updating, and the hostel overbooked the room and put a mattress on the floor of my room without notifying anyone/apologizing/willing to compensate financially for allowing this to happen. I'd probably recommend to a friend but that was a bit disturbing, although I am sure it was a random occurrence

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Maj 2017
9.1

A good value hostel in a great location. Didn't seem like the best hostel to be able to meet other travelers but maybe that was just our experience that week. Overall a very good hostel and friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Maj 2017
8.6

Friendly staff who help you if you have any questions. Nice, cosy kitchen and reseption area. Breakfast was filling and good. Maybe some common area for hanging out would be good there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Maj 2017
6.3

Personnellement je n'ai pas aimée séjourné dans cette hostel . Il ny'a aucune ambiance et aucune salle qui permet au voyageur d'échanger . L'ambiance est très calme . Aucune activité fait par l'équipe qui n'est pas très accueillante . Je ne conseil pas et hostel au solo-traveler ou à un groupe qui a envie de s'amuser et rencontrer des gens .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
10.0

I was as buba house barceona the previous week, and i paid to hostel world 9 euros per bed and i took 3 beds, and when we went there they took this amount of money again! i need any help please.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello there, Thanks for your review! I have sent you an email with details of your payment. Please contact me if you have any further doubts. Saludos! Tom

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.