Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 544 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 544 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5
Buba House Located at Arago 239 Principal, , Barcelona.
Buba House
Spain
Barcelona Catalunya 08007 Arago 239 Principal
82% 544
41.3905576 2.1623325
Buba House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lis 2016
7.4

Staff actually remembered us from before which was a really nice surprise and it was a lovely stay. We got to pick our room and overall we had no problems, however the Wifi is horrible. The location is great, very easy to get to and from the airport however the place is overall a bit overpriced.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
9.7

We really enjoyed our 5 night stay at Buba House. The staff were very friendly and welcoming. They gave us a map and highlighted places to see and recommendations for food and supermarkets. Our room was clean and modern, a quite youthful design. We had a balcony room, which was nice, but the cars driving past kept us up at night sometimes. Other than that, we loved our stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Paź 2016
8.3

Muy buena ubicación y muy bien atendido

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Paź 2016
9.4

Loved this hostel, the staff were so sweet! Specially Julieta!!! The breakfast was great and vert cozy all together. Some of the people staying there weren't that nice though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Paź 2016
9.7

L'auberge est très sympa et très bien située.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • florianschoellhammer3743
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
25 Wrz 2016
6.0

Location of this hotel is great and the (1 person) room is tiny but comfy. Breakfast was not great though: If you come early, there is no staff and you need to figure out what items are provided for breakfast (and not items of other hostel guests). No brewed coffee either. But what was really bad is the noise at night! Even with Oropax and closed windows I could hardly sleep as the walls are super thin so you hear every noise, in particular some weird water gurgling sounds from outside.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

Es un lugar muy acogedor, situado en El Centro de Barcelona. Nos han tratado estupendamente, el personal muy a atento y, además el desayuno era muy completo y riquísimo. 100% recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
9.1

Good little guest house, hidden on several floors in a building. Staff were helpful and efficient. No air-conditioning in rooms though, so it was extremely hot during summer. Good location, breakfast was simple but sufficient.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Wrz 2016
8.6

Very nice hostel, good location and price, would have been perfect with a bigger social area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2016
8.6

Friendly and helpful staff, great location too!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.