Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 571 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 571 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Egipt, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
10.0

I was as buba house barceona the previous week, and i paid to hostel world 9 euros per bed and i took 3 beds, and when we went there they took this amount of money again! i need any help please.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hello there, Thanks for your review! I have sent you an email with details of your payment. Please contact me if you have any further doubts. Saludos! Tom

9 Maj 2017
7.4

カタルーニャ広場、地下鉄の駅、カサ・バトリョに近く、立地はとても良い。 シャワー室の排水が悪かった。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • fergalharte037020
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Maj 2017
9.7

Close to central Barcelona, quite at night :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
9.1

We had a great stay in our private double room with cute wall decor. Both the room and bathrooms were clean and the staff were friendly and helpful. The noise from the street or other guests in the hall is no worse than any other hostel, so nothing to complain about. Thanks, Buba!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
8.3

Buba está muy bien ubicado, en líneas generales está muy bien de acuerd al costo. Las chicas de la recepción fueron súper amables y atentas

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Mar 2017
9.7

Buba House is the best hostel I have stayed in so far. The staff was nice and the rooms and bathrooms were clean. I enjoyed the location and it was a 20-min walk to the Gothic Quarter with plenty of shopping and food around the neighborhood. This is a great place to stay if you're a solo female traveller like myself. The bathrooms were really beautiful in this hostel. Breakfast was simple, but still filling. I would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2017
8.3

I spent 3 night with my wife. I enjoyed it. The staff is very friendly and helpful, the location is perfect as you are near every major attraction in Barcelona.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Mar 2017
7.4

Однометсnный номер с удобствами на этаже оказался предельно крошечным, кровать, тумбочка и больше ничего. Полотенца не предоставляюnся. Месторасположение - отличное для туристически-шоппинговых целей. Персонал дружелюбный, но его нет на месте 24 часа в сутки, поэтому выдаются ключи от комнаты, от ресепшена и от входной двери в подъезд. Завтрак: тосты, джем, масло, круасаны, вареные яйца, сок, чай,кофе, молоко.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2017
8.3

Das Hostel hat eine ausgezeichnete Lage, eine Bahnstation mit allen wichtigen Linien ist direkt um die Ecke. Zum Pl. Catalunya (sehr zentral) sind es zu Fuß max. 15 Minuten. Wir haben ein Zweierzimmer mit Einzelbetten bestellt (Doppelbett war ausgebucht), in der Hoffnung die Betten zusammen schieben zu können. Leider war es dann ein Hochbett... Naja :) Die Wände sind schon recht dünn, es ist also hellhörig. Hat uns persönlich aber nicht weiter gestört. Die Sanitäranlagen waren sehr sauber.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
10.0

Loved my stay here! The staff was very friendly and spoke excellent English, and they were very welcoming. Such a great value given that you get linens, wifi, and breakfast included in the price! The location isn't bad at all, and the place overall was very clean and homey. Will definitely recommend to any of my friends who want to visit Barcelona!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.