Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 492 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 492 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.8
Buba House Located at Arago 239 Principal, , Barcelona.
Buba House
Spain
Barcelona Catalunya 08007 Arago 239 Principal
84% 492
41.3905576 2.1623325
Buba House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Maj 2016
6.6

Tres bon emplacement. Personnel toujours a l'ecoute. Mais les nuits ont ete tres bruyante et un personelle tres laxiste et non autoritaire la dessus.... Auberge propre.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Maj 2016
9.7

Kind staff, good breakfast, great location. Quiet, as I expected. Bathroom is small, although very clean. Comfortable bed. I'm happy with this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Maj 2016
7.1

Small and cozy - hostel is a little hard to find as it is in an apartment building. Staff were friendly, bathrooms were fine enough though a little dirty at times. Beware the shower - the water goes from ice cold to scalding on a whim. Good hostel if you plan on sticking to yourself, in a great location.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
9.4

Klasse gelegenes Hostel mit freundlichem Personal und prima Frühstück. Einzelzimmer sicherlich klein und eng, aber darauf habe ich keinen Wert gelegt. 2 Gemeinschaftsbäder pro Etage, die ausreichend ausgestattet und sauber waren. Das Haus ist alt und natürlich mit deutscher Norm nicht zu vergleichen, aber das fand ich gerade charmant. Wlan voll funktionsfähig. Mein Daumen.... klar nach oben.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
7.7

Muy lindo lugar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
9.7

Pulito, disponibili e posizione ottima. Consiglio vivamente. Davvero molto carino, nessuna critica

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
8.3

Wonderfully located about 5 mins from a main train station and Casa Battlo, lots of restaurants and a supermarket a couple of minutes' walk away. Staff were very friendly and helpful. Room (twin with bunk-beds) was rather small and dark with no outside windows, and the mattresses caused some suffering after more than a couple of nights! Wifi was free and good, breakfast was fine as long as it wasn't a busy time. Very useful to have a kitchen but it is a very small communal area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

Dobre miejsca w pobliżu Las Ramblas i stacji metra, aby dostać gdzie indziej

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
7.4
Przetłumaczone przez Google

Personel był bardzo miły i pomocny z informacją różne rzeczy do zrobienia wokół miasta, a najlepszym sposobem, aby się tam dostać. Pokoje i łazienka była dencently czyste. Jedyny minus to fakt, że odpływ prysznic był zatkany więc było prysznica w 3 cali wody.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there! Thank you for leaving a review. We are very sorry about the problem with shower. We are constantly checking the bathrooms, but in minutes it could became a caos. Nevertheless, we will be more aware and take the corresponding actions so it doesn't happen again. We hope to see you again. Cheers! Buba Staff

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Sty 2016
6.9

El hostel tiene una muy buena ubicación y no es caro. La habitación no es gran cosa, la almohada muy dura. Digamos que cumple, nada del otro mundo...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola! Gracias por dejarnos tu comentario. En los próximos meses estaremos cambiando almohadas e incorporando almohadones en las habitaciones. Esperamos volver a verlo. Saludos! Buba Staff

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.