Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 486 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 486 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 7.6
Buba House Located at Arago 239 Principal, , Barcelona.
Buba House
Spain
Barcelona Catalunya 08007 Arago 239 Principal
83% 486
41.3905576 2.1623325
Buba House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Kwi 2016
7.7

Muy lindo lugar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
9.7

Pulito, disponibili e posizione ottima. Consiglio vivamente. Davvero molto carino, nessuna critica

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
8.3

Wonderfully located about 5 mins from a main train station and Casa Battlo, lots of restaurants and a supermarket a couple of minutes' walk away. Staff were very friendly and helpful. Room (twin with bunk-beds) was rather small and dark with no outside windows, and the mattresses caused some suffering after more than a couple of nights! Wifi was free and good, breakfast was fine as long as it wasn't a busy time. Very useful to have a kitchen but it is a very small communal area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Mar 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

Dobre miejsca w pobliżu Las Ramblas i stacji metra, aby dostać gdzie indziej

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
7.4
Przetłumaczone przez Google

Personel był bardzo miły i pomocny z informacją różne rzeczy do zrobienia wokół miasta, a najlepszym sposobem, aby się tam dostać. Pokoje i łazienka była dencently czyste. Jedyny minus to fakt, że odpływ prysznic był zatkany więc było prysznica w 3 cali wody.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there! Thank you for leaving a review. We are very sorry about the problem with shower. We are constantly checking the bathrooms, but in minutes it could became a caos. Nevertheless, we will be more aware and take the corresponding actions so it doesn't happen again. We hope to see you again. Cheers! Buba Staff

  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Sty 2016
6.9

El hostel tiene una muy buena ubicación y no es caro. La habitación no es gran cosa, la almohada muy dura. Digamos que cumple, nada del otro mundo...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hola! Gracias por dejarnos tu comentario. En los próximos meses estaremos cambiando almohadas e incorporando almohadones en las habitaciones. Esperamos volver a verlo. Saludos! Buba Staff

  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Gru 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Został amaizing !! Nie mogłem prosić o lepsze tydzień

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Gru 2015
8.9

The best and friendliest staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kenia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lis 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Poprawić czystość

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.