Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bru Bar & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 5,029 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 5,029 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.6
Bru Bar & Hostel Located at 57 MacCurtain Street, Cork City, Cork.
Bru Bar & Hostel
Ireland
Cork 57 MacCurtain Street, Cork City
82% 5029
51.9015474 -8.4659314
Bru Bar & Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
4.3

6 bed room was small 4M by 2M. Couldn't take a hot shower luke warm water with no temperature setting. Noise from bar below if on 1st or 2nd floor. Free breakfast is basic. Kitchen unkept old food left behind and not thrown out meant no storage space. Have to walk through bar to get to hostel. Because of the bar staff are trying to do 2 jobs at once. Okay for 1 or 2 nights if location is your biggest priority.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
8.9

Good location and very clean room. I enjoyed the stay inCork. Thank you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Wrz 2016
8.9

WiFi didn't reach the 3rd floor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Wrz 2016
9.1

Auberge du feu de Dieu grosse ambiance avec le bar, pour faire la fête c'est vraiment top !! Seul point négatif niveau insonorisation ce n'est pas terrible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
8.0

Overall a good hostel. Unfortunately, I shared room with a person who snored so loud that the whole room was vibrating.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
8.0

Gutes Hostel mit allem, was man braucht und für diesen günstigen Preis erwarten kann. Hervorragende Lage!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
8.3

Cold water Shawer

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Wrz 2016
8.3

We had a pretty good time! It was clean, very very good location and pretty secure. The atmosphere was fun and chilling. The only downside would be some semi-drunken people making noise in the very late evening. Also, the wifi connection was non-existent in our room so we had to sit in the often noisy (loud music) lounge for connection The water in the shower could be hotter but that is just personal. The water of our shower was around 30. The personal were top-notch! Very helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Wrz 2016
8.6

Sehr gemütliches Hostel und tolle Bar mit super live Musik. Die Zimmer und die Matratzen könnten etwas größer sein, aber ansonsten gibt es nichts zu bemängeln.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Wrz 2016
8.9

cuisine et salle à manger trop petites, petit déjeuner un peu léger

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.