Hostelworld.com

Bru Bar & Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 4,614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 4,614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.9
Bru Bar & Hostel Located at 57 MacCurtain Street, Cork City, Cork.
Bru Bar & Hostel
Ireland
Cork 57 MacCurtain Street, Cork City
83% 4614
51.9015474 -8.4659314
Bru Bar & Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Kwi 2016
8.9

Excellent location, bar downstairs is perfect for a start off drink before heading out and upon arrival back stays open later for residents! Clean rooms and really comfy beds.. 2nd stay and safe to say we will be back 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
8.3

Está genial el bar que hay, con música en directo, billar y buenos precios para los usuarios del albergue. Buena oportunidad de practicar inglés con gente nativa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Kwi 2016
8.0

Le seul point désagréable était le coin salle de bain non nettoyé pendant mon séjour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Kwi 2016
7.4

It wasn't bad but it wasn't the best. For breakfast they had 2 cereal options, Rice Krispies and Corn Flakes, and 2 bread options. Staff were always really friendly and helpful. Bar downstairs did not effect my sleep, I could not hear it at all in my room. Wifi was great but there is a lack of outlets in the room.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
10.0

A very good place, close to all amenities. Well equipped kitchen, awesome bar, good beers, staff very friendly. We will be back! Mary and Francesco

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • prazakcz7784
  • Czechy, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
26 Kwi 2016
7.1

There are no lockers!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Kwi 2016
7.1

Brú had a very chill atmosphere. The staff were helpful. Our room wasn't very clean but it was in a good location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2016
2.3

Avoid at all costs, the room was dirty, the bathroom still had foam from the previous guests. Heater was full of Cotton dust Family travellers avoid this hostel not suitable for children. There wasn't wifi in the room. Paid parking. My and my friends where in Ireland for seven days and this was the worst hostel experience we got, so keep away from this hostel if you want safety, comfort and clean bathroom and room.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Kwi 2016
6.0

Nettes Hostel. Reicht für eins zwei Nächte wenn man nicht so genau auf die Sauberkeit der Zimmer achtet. Wir hatten in unserem Badezimmer Silberfischchen!!! Das Frühstück haben wir nicht ausprobiert da es in der Küche beim ersten besichtigen sehr muffig roch. Ich kann das Hostel leider nicht wirklich empfehlen, obwohl die Lage und die zum Zimmer dazugehörigen Bäder schon gut waren.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Kwi 2016
7.4

This hostel is in a good location, the room was clean, and the bar downstairs was a good option for going out. However, there's definitely a party atmosphere and some noise at night, so it might not be the best place if you're trying to get a good nights sleep. Also, I felt the kitchen area / common room were dingy and dirty and had a strange smell to them, so much so that I didn't want to hang out there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.