Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bru Bar & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 4,949 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 4,949 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.7
Bru Bar & Hostel Located at 57 MacCurtain Street, Cork City, Cork.
Bru Bar & Hostel
Ireland
Cork 57 MacCurtain Street, Cork City
83% 4949
51.9015474 -8.4659314
Bru Bar & Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sie 2016
8.3

Hostel très bien placé et propre. Je le conseille !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sie 2016
7.1

Staff was lovely, the bathrooms were a bit dirty though. The bar downstairs quiet nice and so is the kitchen area.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Sie 2016
7.4

La seguridad: accedes al hostel con una tarjeta/llave magnética. La ubicación (5 minutos de la estación de tren y a 5 minutos del centro). El personal, trato sencillo, un mero trámite. La atmósfera: cada huésped iba a su ritmo. La limpieza era mejorable. Las habitaciones estaban límpias en líneas generales aunque había algunos rincones sucios (rejillas de la calefacción). Calidad/Precio: Bien. Servicios: tienes conciertos en el Bar del Hostel, eso es genial, no terminan tarde, para poder dormir

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2016
9.7

Good hostel at less than 5 minutes walk from the bus station, 10 minutes from the city centre and 10 minutes from the train station. The staff is really friendly, and if you don't wanna walk to the centre in the evenig you can stay at the pub downstairs with live music.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Sie 2016
8.6

Rooms were cramped, other than that, it was all good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Sie 2016
6.9

Lovely staff, very quiet hostel, no plugs near bed, dodgy wifi

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
21 Sie 2016
8.0

Insgesamt ein gutes Hostel mit zentrumsnaher Lage! Das Frühstück beinhaltet wie üblich Kornflakes, Milch und Toast mit Marmelade. Im Pub im EG erhalten Hostel Gäste 10% Rabatt und dort ist es auch sehr gemütlich! Vor allem da dort täglich Livemusik spielt!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Sie 2016
6.3

It was ok. Not the best place i've been to and not the worst. If you stay there you obviously have to Party and Check out the homebrewed beer they sell.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
6.9

You won't get wifi unless your standing very close to the source. More of a bar for local musicians with the secondary focus being a hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sie 2016
5.1

Très décevant Je déconseille cette auberge, Nous sommes arrivés le midi, l'homme était au téléphone ne nous a presque pas porté attention. Nous sommes Rnsuite arrivés dans une chambre minuscule pour 6 avec des lits ou les draps n'étaient pas lavé !!!!! Avec des cheveux partout, ne parlons pas de la salle de bain commune.... Enfin, le dernier jour nous avons laissé nos bagages à l'accueil, aucun papier ne nous a été donné quiconque aurait pu repartir avec. Quel manque d'organisation

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.