Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Brown Sugar Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 510 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 510 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 6.4
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Estonia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Kwi 2017
10.0

Awesome place to spend the night at!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Botswana, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2017
9.4

great place loved the staff...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Mar 2017
5.7

Es lejos. No habia wifi ni pude pagar con tarjeta. Demasiados carteles indicativos

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
4.0

The stuff that's working there is really not nice. Totally ignoring me and my friends when we asking for information and you have to ask them to show you around in the houses and the bed was not clean. If you want to have a good time in Johannesburg do you self a favor go somewhere else. 👎🏼👎🏼👎🏼

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Lut 2017
8.3

Good place to stay after you fly into the city as they will pick you up from the airport. Staff was helpful in booking my excursions. Great breakfast every morning. There wasn't much of an atmosphere while I was there but it could have just been during the down season. Overall I would recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kevinxcollins
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
17 Lut 2017
7.4

cool looking hostel with great breakfast included. free airport pickup was a definite plus too. seemed to be very far away from anything though so not great for walking tours, strolling around the neighbourhood etc. overall was fine for a night, but not enough going on to hold my attention for longer than that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
4 Lut 2017
4.6

Ich würde nicht wiederkommen. Vom Hostel aus kommt man nirgendwo zu Fuß hin, die Rezeptionistin war super unfreundlich und war überhaupt nicht hilfsbereit, obwohl wir mehrere Fragen hatten und das Zimmer bestand aus 18 Betten, in dem meine Freundin und Ich mit einer anderen zu dritt alleine waren. Wir haben das Schlafen gehen so lange aufgeschoben, bis die Rezeption geschlossen wurde und das Wlan ausgeschaltet wurde, weil wir uns so unwohl in diesem Schlafsaal gefühlt haben.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2017
8.9

I only stayed here for 1 night but I do wish I could of stayed longer. They have really good facilities - atm, computers, wifi and breakfast is included in the price. Had a nice comfortable stay here and staff were friendly and helpful. When I return to joburg, I will be staying here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
7.4

Very nice hostel, well equipped, comfortable beds, cool pool and barbecue. The only problem is that is really far from everything, you need your own car or to take a taxi, even to go to the supermarket.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2016
8.0

Nice staff and it is a quiet place to rest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.