Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Brown Sugar Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 457 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 457 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
Brown Sugar Backpackers Located at 75 Observatory Avenue, Observatory Extension, Johannesburg.
Brown Sugar Backpackers
South Africa
Johannesburg Gauteng 2198 75 Observatory Avenue, Observatory Extension
82% 457
-26.1802620 28.0861401
Brown Sugar Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Wrz 2016
7.7

Nice vibe, friendly staff and a really wonderful breakfast. There was a large group of young (10-14 year olds maybe) students who were staying in the large dorm rooms so we were upgraded to a smaller dorm with no extra cost which was nice but having kids run around unsupervised was a down side. Overall not bad for a night's stay but not really close to anything.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2016
9.4

C'est un bel établissement avec plein de charme et le personnel est sympathique. Bien sûr c'est loin du centre, de P ark station mais l'hôtel propose des transferts à un prix raisonnable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
8.6

Very nice and helpful staff, shuttle service, washing machine, dryer, nice breakfast included, dinner available. Unfortunately not in the centre but only a few minutes away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Awesome place ! A bit ar from the centre of Jo'burg but driving service excellent. Thanks Paul ! And nice atmosphere inside. Love the lounge. Best breakfast ever !!! And dormitories very comfortable !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
7.4

Nettes hostel, freundliches Personal, die Lage ist in Ordnung. Matratze hing ziemlich durch..Safe im private Room defekt Ein bisschen enttäuscht bin ich von dem Frühstücksbuffet. Bereits um 9 Uhr gabs nur noch Eier, Toast,Marmelade , nur noch bisschen Milch, Quark conflakes und 3 Äpfel (Frühstück geht bis 10). Der free pick up ist gut, allerdings wurden meine Emails ignoriert, sodass ich anrufen musste, um eine Reaktion zu erhalten.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2016
8.6

Die nächste Einkaufmöglichkeit war etwas weiter weg und aufgrund der Nebensaison im Hostel wenig los. Dennoch hat das Abendessen gut geschmeckt und das Personal war freundlich.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
6.0

Very nice staff, smiling and helpful. However, our room (Madiba) was super cold because the windows were broken and no one was able to fix it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
9.4

Helpful staff, clean rooms, excellent breakfast included and affordable dinner. Would definitely reccommend this place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Lip 2016
9.1

Thanks Brown Sugar for your hospitality, friendliness, & just overall greatness! If/when I make it back to Jo'burg, I'll definitely stay with you again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Lip 2016
9.7

Great place. Friendly staff. Loved the home cooked meals. Good vibes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.