Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Brown Kiwi Travellers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 100 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 100 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Lut 2017
7.1

It is a nice hostel, but quite far from the city center. I had a room next to the entrance and anytime the door snapped, the walls were shaking. Couldn't sleep until late night. The bathroom had hardly no space to move or getting changed. I liked the atmosphere though

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
9.7

I really liked the Brown Kiwi hostel, it has very friendly staff, nice community atmosphere, is clean and close to the city centre. There is a fairly large kitchen with everything you need and a nice outdoor area with tables. Reccommend the place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2017
7.7

Wir waren 4 Nächte im brown kiwi, das ein sehr nettes und sauberes hostel ist. Gute Ausstattung, schöne gemeinschaftsraume und Bäder. Allerdings haben in unserer kabin folgende Dinge nicht funktioniert: - deckenbeleuchtung - Jalousie ließ sich nicht vernünftig einstellen (blöd weil draußen Laternen leuchten) - man könnte die kabin nicht sinnvoll abschließen, die Tür lässt sich zu jeder Zeit einfach aufdrücken. ein bisschen zu teuer für das, was geboten wird. Zu wenige waschmaschinen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
8.9

The brown kiwi was absolutely adorable. Had a wonderful bed and breakfast feel and awesome company. Location is pretty central for Ponsonby but a little far from the city center of Auckland.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
9.7

We had a very good time at the Brown Kiwi Hostel! Very clean, very friendly, a very nice place to be!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sty 2017
9.4

Awesome hostel with the nicest people!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lis 2016
8.9

Extremely well run and friendly hostel. Delightful outdoor socialising. Great character.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

The Brown Kiwi is fantastic. The House and the huge Garden are beautiful! The rooms was clean the staff very comfortable! Perfect stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
13 Lis 2016
8.3

Es war insgesamt ein guter Aufenthalt. Es ist ein sehr gemütliches Hostel, welches einen familiären Eindruck macht. Die Leute waren sehr nett und es war sehr ruhig. Lediglich die Waschzeiten sind nicht gut geplant, da sie nur sehr kurz gehalten sind. Für die Zukunft wäre es auch ratsam, mehr Kühlschränke zu organisieren, da der Platz doch recht knapp gewesen ist.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Lis 2016
9.7

Very nice hostel in a quiet and green area, very easy to get to know other people in a friendly atmosphere ! The house is fully cleaned everyday, there is enough shower cabins and lockers to put the stuff/food. A must in Auckland !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.