Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Brown Kiwi Travellers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 83 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 83 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.9
Brown Kiwi Travellers Hostel Located at 7 Prosford Street, Ponsonby, Auckland.
Brown Kiwi Travellers Hostel
New Zealand
Auckland 1011 7 Prosford Street, Ponsonby
87% 83
-36.8461092 174.7396087
Brown Kiwi Travellers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lis 2016
10.0

The Brown Kiwi is fantastic. The House and the huge Garden are beautiful! The rooms was clean the staff very comfortable! Perfect stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
8.3

Es war insgesamt ein guter Aufenthalt. Es ist ein sehr gemütliches Hostel, welches einen familiären Eindruck macht. Die Leute waren sehr nett und es war sehr ruhig. Lediglich die Waschzeiten sind nicht gut geplant, da sie nur sehr kurz gehalten sind. Für die Zukunft wäre es auch ratsam, mehr Kühlschränke zu organisieren, da der Platz doch recht knapp gewesen ist.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
7 Lis 2016
9.7

Very nice hostel in a quiet and green area, very easy to get to know other people in a friendly atmosphere ! The house is fully cleaned everyday, there is enough shower cabins and lockers to put the stuff/food. A must in Auckland !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lis 2016
8.0

Lovely cosy hostel in ponsonby. Garden/living area is really nice. Ponsonby is a really nice area but a bit out of the main city. Also most people staying are staying long term and so it is not that sociable if you are just traveling through. But nice place to relax.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Paź 2016
8.6

Nice cute little home stay hostel. Very adorable. The room was nice. Only 2 showers and one toilet for the females. We must have come during a family reunion of sorts as we entered the hostel after a day of sightseeing to a kitchen and common room full of people but not one person said hello back to us when we said hi to them... So we just hung out in our room instead. The staff that helped us during the day were nice though! Not their fault the guests at the time were really cold.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Paź 2016
8.6

Très bon endroit, très bien placé, avec beaucoup de vie à l'intérieur !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Paź 2016
9.7

Groovy hostel, right near Ponsonby Road

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Paź 2016
6.0

Basic facilities....pretty cheap but kitchen is far far too small for the (up to) 30 people that can stay here.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Paź 2016
8.9

Stayed 3 nights in a private double with no bathroom. It was a little annoying to have to cross the garden to get to the bathroom in the middle of the cold night... sometimes raining... other than that, it was very nice staying here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
10.0

fantastisches Hostel! Habe meinen Aufenthalt um 5 Tage verlängert. Die Mitarbeiter sind grossartig und die Atmosphäre im Hostel ist super angenehm. Zusätzlich ist das Wlan super und kostenlos!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.