Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Brown Kiwi Travellers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 138 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 138 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
30 Cze 2017
8.9

This was my favorite hostile ever! Great community atmosphere, beautiful garden, and wonderful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Cze 2017
8.3

I've stayed at a couple hostels in Auckland and I would recommend this one over them all. The bathroom and showers were very clean and it is small and cozy which makes for a more comfortable stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
22 Cze 2017
9.7

Ik voelde me gelijk thuis in dit hostel! Een goede sfeer, schoon en vriendelijk personeel. Lopend ben je binnen 25 minuten in het centrum van Auckland en anders is er een bushalte om de hoek!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
10.0

Lovely backpackers, ideally suited for both Ponsonby and Auckland Centre. The staff are very friendly, and were very helpful throughout. I would thoroughly recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2017
10.0

Really nice place to stay it. We booked 7 days in advance and haven't been disappointed. We first stayed at a private room with double bed and moved after two days to a 8 bed dorm. Both rooms were very clean and comfy. The hostel has a nice kitchen, a big cosy living room and a nice terrasse with a lot of plants. You have a wahsing machine and a dryer. The atmosphere is really nice and the city center is just in walking distance as well as the supermarket. A visit is highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
10.0

A great hostel: very clean, friendly staff, good facilities and a CAT. I can just recommend Brown Kiwi !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2017
6.9

El manager alemán de la mañana no nos quería a los argentinos, siempre decía "ustedes los argentinos" para criticar nuestras costumbres (comer tipo 21-22hs, acostarnos tarde, etc). Encima cada vez que nos veía (fui con un amigo) nos silvaba el tema "Dont cry for me Argentina" para hacernos enojar. No entiendo como un tipo así puede estar al frente de un hostel!!!!! Sin embargo, Yasmin fue realmente muy amable, predispuesto constantemente a ayudarnos en lo que necesitáramos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2017
9.1

Small hostel in an weatherboard house with some rooms rambling into the garden. Lovely garden, great atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Chris_barker
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Kwi 2017
10.0

I could not recommend this hostel more...I had such a fantastic time here. The staff are friendly and promote a communal atmosphere where everyone talked to each other and small groups join in. Great few nights having a few drinks around the garden table in beautiful surroundings. It felt like home or visiting family for Christmas. The rooms are clean and comfertable and the showers are spotless, hot and powerful. I shall be stopping again at the end of the year.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2017
8.3

A nice, simple place with a great staff and quiet community. Just far enough from the CBD to be walking distance but removed - would definitely stay here again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.