Hostelworld.com

Broadway Hotel n Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 4,234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 4,234 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.1
Broadway Hotel n Hostel Located at 230 West 101 Street, Broadway, New York.
Broadway Hotel n Hostel
USA
New York New York 10025 230 West 101 Street, Broadway
78% 4234
40.7979733 -73.9700138
Broadway Hotel n Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
7.7

Clean and convenient

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2016
8.0

Really liked the place, but I was kinda pissed when I moved from a private room to a dorm just to find out that the two bed dorm was so much better and cheaper than the darn private room, which was super expensive. Place is nice and location is perfect to go in and out. Restroom could be improved, but other than that it is perfect!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
4.6

Wir haben nicht die gebuchten Zimmer bekommen. Alles war sehr chaotisch. Das Personal war komplett überfordert. Die im voraus bezahlte Anzahlung haben wir bis jetzt nicht zurück bekommen.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2016
10.0

Great place to stay, staff were amazingly friendly and helpful! Place was always clean, bed sheets and towels changed everyday. Was in a very easy accessible location. All facilities you would require were provided I would 100% recommend staying in this place and would definitely return myself. Staff were the best!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2016
7.1

La pieza era pésima, no tenía cortinas que taparan el sol (y salía a las 5:30). Las camas eran pésimas, enterraban los resortes en la espalda. El lugar era limpio y sencillo, los espacios comunes mejores que las piezas pero no tenía ninguna atmósfera. Para ir en pareja o familia, no lo recomiendo para quienes quieren conocer otras personas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Cze 2016
10.0

Great location and staff were very nice. Very close to Central Park which is good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
9.7

My stay on Broadway was very nice. The staff is amazing and the hostel has a good atmosphere. The only problem that I had there was the wi fi that did not work well for three days. The cleanliness is very very good. The subway is just 2 block ways and there are a lot facilities around the hotel. I was in private room and a friend of my was in share room. Both rooms are good. For sure I will come to stay there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2016
7.7

Evitem ficar no final 12. Pois é no canto de frente pra esquina da 101 com Broadway. Além disso, finais 12 13 14 ficam ao lado das salas de administração e suporte do hostel. Barulho o dia todo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
6.0

One guy came several time at 4h in the morning in my room to finally install himself at 4h30. I think the receptionist was totally lost. Noise also to sleep peacefully

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Maj 2016
4.6

REFORA GENERAL, ACCESO A INTERNET, COCINA ADECUADA, BANOS NUY VIEJOS, SIN PERCHA DONDE COLGAR LA TOALA O ROPA MIENTRAS TE DUCHAS

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.