Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Broadway Hotel n Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 4491 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 4491 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
9.4

it wad great, and my roomate had lived here for five times

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2017
5.1

Overall I was very unimpressed. The hallways smelled bad and the elevator was old and small. In adittion, the beds were not comfortable

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
9.7

Thought it was great as indicated above. I and another friend staying there and we both thought our rooms could smell a bit fresher. And not with purfumy stuff. Perhaps the carpets need to be cleaned. Otherwise all was fine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2017
10.0

Only stayed for 2 nights but would definitely recommend. Great area with easy access to subway 1 train. Staff helpful and nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
8.9

Did only book a 3 night stay there, but it was really nice! Friendly staff all the way and they even provided free popcorn on one of the evenings, in the tv/dvd area. 😄👌

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Smoeller
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
7.4

Empfehlenswert, da mit der U-Bahn anders schnell zu erreichen ist und das Preis-Leistungsverhältnis absolut stimmt. Leider ist der Wi-Fi Empfang zu gewissen Zeiten schwierig.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
4 Cze 2017
8.0

Right near the subway. Restaurants and a deli close by. Perfect location for exploring Central Park. Only thing lacking was the kitchen, no cups or plates/cutlery. Only thing they had pretty much was the fridge and microwave.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
9.7

Great desk service. Super clean and the price was just right totally recommend. The broadway bagel store in front was the best breakfast food as well. Great location to the subway station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Cze 2017
8.0

Buen hotel/hostel precio calidad ,nos esperes grandes lujos .pero tiene todo lo necesario para pasar unos días mientras se conoce new york .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • israelbenn13848
  • Izrael, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Maj 2017
8.6

Nice place...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.