Hostelworld.com

Broadway Hotel n Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 4424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 4424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

This place has homey feeling. The staff treat you like a real like a real friend or family member. Nothing was too much trouble if you need help or a travel tip. This is a great neighborhood. Most services are available and not at the NYC usual high prices. You can walk the streets and feel safe and neighborly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
4.6

I felt down in the bath tub, and my chest hit the side of the tub, when I was taking a shower in the tub. I got allergy because of the poor hygiene condition. Need to climb 6 stories to go to the room, as they don't have an elevator. Breakfast is not included.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
3.7

I felt very filthy being there beds uncomfortable and there's a bad smell in the entire building that's over powering .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Sty 2017
9.4

The best place we could have wished for! Everything was great, great value for money! The double room was perfect and clean towels everyday! Staff were very lovely!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
6.9

Panne d'ascenseur durant tout notre séjour (l'établissement a 7 étages). Elle remontait déjà à quelques jours. Notre chambre était au 5ème, un membre du personnel a monté nos valises Chambre sur rue, perpendiculaire à avenue passante, fenêtre vétuste, donc chambre bruyante Déclanchement du chauffage incompréhensible en janvier. Une panne ? On est descendus signaler qu'il faisait froid! Notre précédent séjour était bien. Celui-là était nettement moins bien!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sty 2017
8.0

Decent hostel by American standards. The hostel is near several subway stations and is in a nice local neighborhood. My only complaint is that the heater in the room worked a little too well... Other than that, it was a good stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

Nous avons pris une chambre avec lit double et salle de bain commune et sincèrement rien à redire! Hôtel très propre, fiable, belle ambiance, un peu hipster chic. Personnel sympathique et pas loin de Time Square en Métro! Pour sûr qu'on y retourne s'y on repasse par New York!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
8.3

The staff was very helpful und friendly. The room was good, value-for-money-wise. If you do not expect luxury quality but just a decent place to sleep, then you will not be disappointed. One bathroom needs renovation, but the other one on the floor was really nice. So no worries there. All in all we were very happy to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sty 2017
3.4

Ich habe nach einer Nacht storniert, die Heizung ließ sich nicht in Ordnung bringen obwohl der Hausmeister da war. Von daher waren Sauna Temperaturen im Zimmer und aus der Heizung selbst lief Wasser aus und machte sehr laute. Geräusche! Es war eine Albtraum Nacht

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sty 2017
5.4

No es realmente un hostel ya que no tiene ninguna facilidad de cocina (solo heladera y microondas), no hay vajilla, ni elementos para cocinar ni estufa para hacerlo. Además cobran por dejar el equipaje en consigna...ambiente de hostel, ninguno.. Por lo demás, todo bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.