Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Broadway Hotel n Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 4,408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 4,408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 6.7
Broadway Hotel n Hostel Located at 230 West 101 Street, Broadway, New York.
Broadway Hotel n Hostel
USA
New York New York 10025 230 West 101 Street, Broadway
76% 4408
40.7979733 -73.9700138
Broadway Hotel n Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

Nous avons pris une chambre avec lit double et salle de bain commune et sincèrement rien à redire! Hôtel très propre, fiable, belle ambiance, un peu hipster chic. Personnel sympathique et pas loin de Time Square en Métro! Pour sûr qu'on y retourne s'y on repasse par New York!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
8.0

I highly recommend this place. Beds are not super comfy but the staff makes up for it in spades. Very friendly, very helpful. Loved our stay!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
7.1

It was good staying except my towel was taken out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Gru 2016
4.3

I was expecting way much from that place and i've been pretty much disappointed. Definitely not the place I would recommend. My room was pretty similar to a prison cell minus the bar. But the stuff was pretty helpful at least

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Puerto Rico, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Gru 2016
9.4

Great place to stay. We arrived a little early and could check in 1 hour before our actual time. Great staff and the room was clean and neat. Would definately consider thos place for a future ocassion.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
6.6

Nice place. Not very comfy, but everything else is good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Gru 2016
7.4

The Broadway Hotel is not wheelchair accessible and its elevator is slow and cranky, but the staff are friendly and helped my husband up the steps and carried his wheelchair in and out as needed. The room was big and clean. The shared bathrooms varied: The one nearest our room was badly designed, but the next one was better. It wasn't noisy but it wasn't quiet. Most of the clientele were in their twenties, but we saw some families among them, and we are much older. Pretty cosmopolitan crowd.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2016
6.3

The location was great. I spent most of my time away. The sheets however were filthy and full of hair and the hot water only lasted 5 minutes if you didn't use the rain shower.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2016
8.9

A Very Pleasant Stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
8.3

Muy buena ubicación, un poco caro, si lo que quieres es un lugar céntrico hospédate aquí. En cuanto a lo que tiene el hostal falta donde cocinar. Tienen microondas y hornos eléctricos. El internet no es de lo mejor. La gente que te atiende es muy amable.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.