Hostelworld.com

Broadway Hotel n Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 4,219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 4,219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.3
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.1
Broadway Hotel n Hostel Located at 230 West 101 Street, Broadway, New York.
Broadway Hotel n Hostel
USA
New York New York 10025 230 West 101 Street, Broadway
78% 4219
40.7979733 -73.9700138
Broadway Hotel n Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
6.0

One guy came several time at 4h in the morning in my room to finally install himself at 4h30. I think the receptionist was totally lost. Noise also to sleep peacefully

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Maj 2016
4.6

REFORA GENERAL, ACCESO A INTERNET, COCINA ADECUADA, BANOS NUY VIEJOS, SIN PERCHA DONDE COLGAR LA TOALA O ROPA MIENTRAS TE DUCHAS

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Maj 2016
8.3

The bathrooms smelled gross..couldn't bring myself to use them. The whole lobby area looks great but the room was not what I expected. I've stayed at better hostels for less.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
8.9

Nice hotel with great location. The staff was really friendly and helpful. Overall we had a good stay. Only complaints: the room is a bit noisy and the curtains don't block the light very well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
8.9

Dejligt ophold, vi sov i køjesenge og havde et værelse for os selv, vi havde udsigt til rustik væg og duer men det var skønt da vi kun var der for at sove, der var rengjort hver dag og rene håndklæder hver dag,sødt og hjælpsomt personale og god atsmofærer dejlig opholdsstue og man har mulighed for at møde folk at snakke med hvis man vil.Hvis vi sku klage over noget eller komme med kritik så var det kun at der godt ku mangle en stol på værelset og så manglede der håndsæbe på toiletterne 2 steder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
8.6

Great for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
10.0

Tienen un staff increíble, son los mejores. I stood first at a double room and it was great then I stood at a private double room and it was awesome too! I love the staff the are great !!! Love them all !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
8.0

Fue confortable, lo unico es que no hay cobijas, y el cuarto estuvo bastante frío. de resto todo bien,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
5.4

- Too much dirty in common areas - Towels are not changed daily - Room without an wardrobe - We stayed three days without hot water - The housekeeping left the room door open day after day In short, we paid for what we have not received: a complete disaster.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
28 Kwi 2016
5.1

Some staff at night were unprofessional and quite rude. There was lack of communication between staff during the day (who were quite helpful) and the night. The boiler was not working, so no hot water and the room super cold. It is understandable this things happen but the night staff was unable to provide even blankets for the cold weather, unbelievable!!! Not even some towels to cover up! Nothing! And quite rude. After I complaint days after again about it, finally they gave us blankets. Awful

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.