Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Broadford Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 689 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 689 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.4
Broadford Backpackers Hostel Located at High Road Broadford Isle of Skye, , Isle of Skye.
Broadford Backpackers Hostel
Scotland
Isle of Skye IV49 9AA High Road Broadford Isle of Skye
76% 689
57.2443689 -5.9127473
Broadford Backpackers Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
8.9

Nice place and nice people to meet. The staff is really helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
8.6

Nice place, nice people

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2016
7.7

Dommage que le wifi soit si lent , autrement tout est correct.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2016
8.9

Great atmosphere, lounge room to chill, it feels like home It gets cleaned everyday and the kitchen is good Lots of hiking routes near the hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2016
7.4

Chambres correctes, rien à dire. Sdb propre mais si qqes dégradations étaient à voir ( pommeau cassé, pas de paterre partout) Par contre, cuisine bien équipée mais sale (sol, poubelles..)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Sie 2016
8.3

Nice and helpful staff and very calm room!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Lip 2016
5.7

Les points positifs: la disponibilité du personnel qui fait ce qu'il peut avec ce qu'il a, le calme global. Sinon la propreté est limite (douches et WC sont propres, mais le reste non, notamment les moquettes des communs très sales). Le ménage de notre chambre n'avait pas été fait (canette de bière sous le lit). Le matériel est vétuste (les frigos notamment). Il n'y a pas assez de WC (dont un qui ne ferme pas!). De plus il n'y a des lavabos que dans les WC, La literie est mauvaise. Très

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
26 Lip 2016
8.9

Personnel très disponible et bon accueil !!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lip 2016
8.3

I really enjoyed my stay at the hostel, if I visit Skye again , I would be happy to stay at the backpackers hostel. Sandra McColl

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lip 2016
9.7

It's tucked behind another company but the signs make it easier to find. Upon entering, I found it warm & inviting. The common room was one of the nicest I've seen in my 6 weeks traveling. My room had a sink and there were multiple toilets & showers on the same floor.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.