Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Broadford Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 791 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Mar 2017
6.0

Broadford backpackers hostel is fine for a quick pit stop, cheap and basic. Although, Skye can be pretty wet and cold, so it would be better if the radiators worked and the wifi needs improving.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
15 Mar 2017
8.3

I was ok for one night. Kitchen was closed until 07:15, so if you are leaving early it's not so fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2017
8.0

This was an average hostel, but it was what we were expecting coming to the Isle of Skye. The beds were comfortable, and then bathrooms were clean. The atmosphere of the hostel wasn't the greatest, but the managers are very accommodating if you need to arrive after their scheduled hours. Location is great and we had no issues getting to all the places we wanted to see.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Mar 2017
9.4

This place is a great base on Skye. It's by far the cheapest you'll find and is close enough to all the attractions. There's a big Co-op nearby and yeah can easily hitchhike to Portree if you like. Cosy hostel with a big kitchen and comfortable beds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Mar 2017
8.6

Nous avons passé 2 nuits à l'auberge, l'ambiance est plutôt cool, les chambres sont correctes et les douches aussi. Petit point négatif, la cuisine, mériterait plus de meuble pour les rangements. Très sympa quand même !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
27 Lut 2017
6.6

Sí viajas en auto la ubicación esta bien. El personal era amable pero las instalaciones no eran las mejores

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Lut 2017
6.0

Pas scandaleux mais pas exceptionnel non plus... Cher pour le site mais bien situé sur l'île

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
6.9

First time staying at a hostel. It wasn't bad, just not my cup of tea. I'm a female traveling alone and shared a room with 3 male students, although the desk clerk told me that they weren't busy (Tuesday), and I'd probably have a room to myself. Didn't see but maybe 4 other guests so I was a bit surprised to find that I was sharing with 3 young men. It wouldn't have really been a big deal except that it seemed they could've put them together in a different room. One snored all night too 😩

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Sty 2017
7.4

Unfortunately the wifi was not working at all and there was a lot of mold on the bedroom ceiling! Otherwise everythig was fine!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
8.6

This is a lovely hostel, really peacefull. All the people is travel lover! The room is clean and practical. Juste a litle point: there isn't wi-fi in the room, but finally it's not a big problem! ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.