Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Broadford Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 857 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 857 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lip 2017
8.6

Albergue tranquilo y con buen ambiente muy bien atentido

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
5.1

Deterioro de las instalaciones, parkingvcon coches abandonados desvencijados y entrada compartida con coches fúnebres(aunque eso sería lo de menos). Instalaciones abandonadas hace muchos años, platos sucios en la cocina,,basura sin recoger desde hace tiempo. Colchones viejos debajo de las camas...deplorable. no se dice gènero , en español se dice sexo varón o mujer.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
8.9

Simple but spotless double room with clean bed linen and towels. Staff friendly and helpful, and convenient location close to the bus stop (although unfortunately public transport on Skye is very limited). Highly recommended for a short stay during a hike.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2017
6.3

For the most part this is a fairly standard backpackers hostel. My only complaint is that I didn't know ahead of time that it shares a building with a funeral home. It didn't bother me too much but I was slightly disturbed by it seeing the signs and the herses outside. That being said it's location is otherwise perfect l. There's a great little restrain that has take always and a shop across the street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
5.1

We booked an individual room. The beds weren't comfortable (they were pretty old). The hostel wasn't dirty, but it wasn't taken cared of. Staff okay.Q

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
17 Lip 2017
9.4

The room was very clean and bright and the bed was quite comfortable! For the price I was glad to have a restfull nights sleep and a full kitchen. Extremely close to CityLink and Skye bus stops. Also has a large Co-op, ATM and walking trail within 5 minutes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2017
6.9

Cuisine pas du tout propre

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
5.7

The tiny room we stayed was smelly and very very noisy next door until 1:30am. I couldn't have a good rest there. We didn't stay the second day even we paid. The weather was not pleasant either so we decided to leave. Although we waste money, at least we didn't waste time and we could rest well after we got home.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2017
3.1

Endroit sale sans aucune commodité : pas assez de sanitaire qui étaient sales, pas de chauffage ni d eau chaude, pas de serviettesde toilette, aucune glace dans la chambre !!! Toutes les pièces communes étaient sales et vétustes. Un énorme manque d entretien, regrettons beaucoup cette étape (beaucoup trop chère)rapport qualité prix nul !!!! La deconseillerons à nos connaissances.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Lip 2017
8.6

The most comfortable beds and cleanest linen ever at a backpackers.after long hikes you can't wait to snuggle in after a hot shower

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.