Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Brisbane City YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1125 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • AileenES
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
9.4

War alles sauber, freundliches Personal, tolle Atmosphäre vorallem abends auf dem Rooftop, würde es nochmals buchen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jawoo4332
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Maj 2017
6.9

보안은 정말 철저하고 좋아요 옥상에 루프탑으로 부엌이있는데 나름 분위기 좋아요 위생은 그닥ㅋㅋㅋ

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Maj 2017
8.3

Great hostel! Good staff and clean rooms. Rooftop area was quite nice. A bit of a hike to the downtown core.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • dahmaritaplinau2401
  • Samoa Amerykańskie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2017
9.7

I like this place.. Only thing I didn't like was the wifi situation, but everything else was great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2017
9.1

Gute Lage: 10 Minuten zur Busstation, 5 Minuten zum Coles, ~ 10/15 Minuten in die Stadt. Super Ausstatttung, große Küche, wunderschöne Dachterasse mit Pool, freundliches und hilfsbereites Personal. Einzige negative ist, dass das freie WLAN, das zudem auch noch extrem schlecht ist, nur an der Rezeption geht und dort gibt es nicht viele Möglichkeiten sich hinzusetzen. Ansonsten super Aufenthalt. Ich würde jederzeit wieder kommen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2017
6.9

It's like a hospital. You have to pay for the wifi. If you want free wifi, you have to stay in reception. When you pay the wifi, it is very slow.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 46 Recenzje
28 Kwi 2017
7.7

Durchschnittlich gutes Hostel. Halt ein YHA die sind bekanntlich alle ziemlich gleich und Standart. Das Wifi wie üblich in Australien nicht hervorragend. WC und Küche waren nie wirklich sauber. Aber bei so vielen Kulturen und Travellers halt normal für die Grösse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2017
9.7

Really clean rooms, toilets and showers were very well maintained and clean. A fantastic hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Kwi 2017
8.6

Super Hostel. Alles neu und modern. Die Betten sind richtig toll! Leider fährt der Zug direkt am Hostel vorbei was Nachts etwas nervt aber es ist Ok. Mitarbeiter sind richtig super und hilfsbereit. Punktabzug in der sauberkeit ist wegen der Küche wobei das den anderen Hostelbewohnern zu zuschreiben ist. nervig ist, dass es hier keinen kostenfreien Parplatz in der Umgebung ist man muss erst aus der Innenstadt raus um kostenfrei für ein paar Tage zu parken. Ich würde wieder kommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Kwi 2017
9.7

Had a great stay. Rooms are secure with private lockers. Keycard access everywhere. Close to transit centre. Kitchen is fairly big, never an issue cooking. A little messy in evenings with bone idol people not washing up but hostel kept on top of it. Super glad we stayed!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.