Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Brisbane City YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,004 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.0
Brisbane City YHA Located at 392 Upper Roma Street, Brisbane QLD 4000, Brisbane.
Brisbane City YHA
Australia
Brisbane Queensland 4000 392 Upper Roma Street, Brisbane QLD 4000
87% 1004
-27.4667362 153.0128037
Brisbane City YHA
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sty 2017
9.7

Very nice hostel!! Everything el is super clean, the kitchen is very big and well equiped. The facilities are great aswell.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
6.3

Als je alleen bent is het niet z'n leuk hostel om te verblijven weinig sfeer. De kamers en keuken zijn schoon. Alleen de badkamers daar In tegen niet. Ook zijn de douche wat minder.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Sty 2017
8.3

Staff was super helpful, great banter. Location a little out of the way but if you don't mind walking a little it's ok. Conveniently located to the train station so it makes getting to/from airport a breeze

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2017
8.9

Really and very clean hostel. Only bad thing is the location as the hostel is a bit far away from CBD however it is in walking distance. Nice staff, really nice and big lockers which made the rooms less messy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
8.6

I stayed here originally for 3 nights in a 4 bed dorm, I extended my stay and extra night. However, for the majority of the time i was the only person in the 4 bed dorm so unless you know people in brisbane and don't mind being on your own i would go for the larger dorms in order to meet people. the room was very clean and comfortable, easily the hostel conditions i have seen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • unic0rn
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
8.9

The hostel was huge, but lovely decorated. I liked how every floor had their own theme (rainforest, outback...) The kitchen was really nice and I loved how you didn't have to borrow a set of cutlery for a refund. Room was clean, but we had one cockroach. Air con worked great

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sty 2017
6.9

Very big hostel and very anonymous...long walk into the city and there is no public transport

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
7.4

Great hostel, secure and reasonable however the staff are quite rude. it wasn't just one member either :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
31 Gru 2016
9.7

Super angenehmes und sauberes Hostel, das mit Bus/Bahn/Auto gut zu erreichen ist. Die Dachterasse ist super. Der Blick aus den Zimmern ebenfalls. Zu Silvester wurde auf der Terrasse gegrillt und gefeiert, das war auch spitze, dazu ein phantastischer Blick aufs Feuerwerk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Gru 2016
9.1

It's beautiful, clean, friendly and just a tat bit boring...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.