Hostelworld.com

Brisbane City YHA

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1033 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1033 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.7

Excellent!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lut 2017
8.9

really enjoyed my stay at Brisbane YHA. staff were nice as were the fellow backpackers. good vibes and kitchen facilities very helpful. great view from level 5 too!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
6 Lut 2017
7.7

Very decent hostel overall, excellent facilities (the rooftop pool is a good area to lounge around), TV room, reading room and adjoining cafe (although the cafe isn't open for most of the day.) Decent rooms with full size lockers to keep bags and charge electronics. This place would be good if travelling as a group but if travelling solo I wouldn't recommend. It's so large that it feels a little impersonal and is probably one of the least social hostels I've been to.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
5 Lut 2017
8.9

A good large hostel but it never feels crowded. 6 bed dorm was good with large lockers and air con. Kitchen was ok (although found people were poor at tidying up after themselves here and it soon became messy). Outdoor area with rooftop pool is excellent. Close to town and supermarket. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
4 Lut 2017
8.3

Good location and comfy. Great facilities - large kitchen, balcony with pool etc. Really annoyed though with the charges for bag storage (although were very secure lockers) and this day in age no wifi in rooms / common areas above first floor.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sty 2017
8.9

Nice hostel. Convenient, but not spectacular location. AC was good. Wifi is only in lobby unless you pay extra. Clean and safe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sty 2017
7.4

Das Hostel ist gut.,.Es ist nicht weg vom Stadtkern. Sauberkeit ist ganz Ok . Man könnte mehr die Sachen liegen gelassen wurden wegrräumen..Sonst im grossen und ganzen im Ordnung...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Sty 2017
8.0

Insgesamt ein gutes Hostel. Sauber, nettes Personal, Pool (jedoch sehr dreckig), saubere/große Küche, saubere Toiletten und Duschen. Tagsüber wenig los (man lernt also weniger Leute kennen, es sei denn man ist auch abends im Hostel). Die Klimaanlage im Zimmer Tropfen und das ist kein Problem von einem bestimmten Raum, sondern von allen Klimaanlagen. Die Lage ist zwar nicht super zentral aber ins Zentrum (queensstreet) läuft man auch nur knapp 40min also alles im Rahmen. Ich würde es nicht wählen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
29 Sty 2017
9.1

All you need for a nice stay in brisbane

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
9.7

This has been my favourite hostel so far. I was meant to stay for two nights but every day extended until just over a week later. The hostel it's self was clean with good facilities... wifi not great but it isn't anywhere, and there's better things to do anyway! Both the outside areas are great, staff were super helpful with anything I needed, but most of all the atmosphere was the best and I made some amazing friends for life. Thanks YHA-I hope I can come back some day!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.