Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Brisbane City YHA

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1063 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Mar 2017
8.9

We had a four bed room with 4 friends. The room was clean, also the bathroom! The pool and common area where really big and the view from the rooftop was amazing! Good location to catch the train at roma street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Mar 2017
7.7

I had an enjoyable stay at the YHA Brisbane. The kitchen is spacious with the rooftop area and pool just next to it. The rooms are clean with a locker and charging point inside. The hostel is also close to the coach bus station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Mar 2017
8.6

방이 깔끔하고 이인실 사용시 프리와이파이 방에서 사용기능 그리고 타올 비누등 화장실에 있음 처음가는거면 나쁘지않음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2017
6.9

Staff were fine, reasonably secure and social areas were nice though not much atmosphere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
3 Mar 2017
10.0

Excellent YHA, no complaints at all! Clean kitchens, clean bathrooms, nice rooms and friendly staff. Thanks YHA Brisbane!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lut 2017
8.3

Was a nice stay. Bathrooms were a bit hard to find?! Standard yha

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lut 2017
7.7

Because this hostel is so large, it is hard to meet people. The rooms are basic. Nice big lockers though. Good location, easy to walk to the train, cinema or cbd

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Lut 2017
9.1

Loved this hostel! Even though it was massive and spacious it was easy enough to meet people and socialise. Lovely spacious kitchen. The outdoor roof seating area was great. Good location too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lut 2017
7.7

Amazing rooftop pool and dining area. Good air con. Lots of activities. Lots of areas to relax.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
21 Lut 2017
8.3

Great hostel with huge kitchen and social spaces. Pool, games room, TV room and nice terrace area. Only gripe is my room smelt a bit and when I mentioned this to staff the issue wasn't addressed

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.