Hostelworld.com

Brisbane Backpackers Resort

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 343 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.6
Brisbane Backpackers Resort Located at 110 Vulture Street, , Brisbane.
Brisbane Backpackers Resort
Australia
Brisbane Queensland 4101 110 Vulture Street
75% 343
-27.4812049 153.0149817
Brisbane Backpackers Resort
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.1

One of the better ones i 've been. Clean enough, good atmostphere, a lot of pissheads easy to get new friends. Will go back again!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
6.3

I went in April and it was quiet, bar In the hostel shut around 9/10 at night, not much going on. Staff were really friendly and helpfully. Shower in the rooms wasn't powerful at all and beds were uncomfortable (could feel the bars underneath you) but it was cheap so you get what you pay for.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Kwi 2016
7.4

This hostel is a great atmosphere if you like social settings and loud music. The staff was incredibly patient and accommodating.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
4.9

Les matelas des lit était en piteux états et on ressenté les lattes à travers ! Au bout de mon lit il y avait la climatison soit à 30 cm au dessus de l'oreillé, j'ai inversé celui ci de l'autre côté en choisissant de plutôt mettre mes pieds dessous mais cela n'a pas manqué quand en pleine nuit elle se met en route automatiquement et que vous grelottez dans votre lit comme si il neigeait dehors , je me suis réveillez le lendemain matin avec 39,5 de fièvre complètement abattue par une grippe!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
24 Mar 2016
7.1

You have to pay for WiFi but it doesn't work in the rooms, only in the bar area. Can be very noisy, lots of people going in and out. Aircon in room was on a timer so we couldn't control it.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Mar 2016
7.7

Staff were lovely. Atmosphere was great. A little far away from the city but not bad if you don't mind a walk. Loads of restaurants, bars and the lagoon is close by. Washing is expensive, only downside.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Mar 2016
5.4
Przetłumaczone przez Google

W łazience i pokoje były absolutnie brudna. Rzadko widziałem tak fatalny pokój.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
6 Mar 2016
4.6

Sjukt dålig luft på rummet! Skaffa bättre ac, man höll ju fan på dö av värmeslag på natten. Dåligt med köket att man måste tjorva med nyckel som deposition för att få grejer. Poolen var fräsch däremot!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
2 Mar 2016
4.6

Dirty beds, hot rooms Location way out of town and not near to anything Put into wrong room with no enough beds so had to be moved late at night Staff were helpful though when resolving the situation However room was filled with people partying way too loudly after 12pm and weren't controlled as they said they would be Paid wifi

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Mar 2016
6.3

My friend and I really liked the hostel, the staff were really friendly and welcoming and the facilities were great (pool, bar, computers, free bus to the city). The room was quite clean (apart from ants in the bathroom) and there was an en-suite in the 8 bed dorm which was really good as well. Two massive negatives were there was no lockers in the room and the location is in a horrible area, but if you just get the free bus to the city anyway then location wouldn't be a problem.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.