Hostelworld.com

Brantwood Guest House

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 42 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 42 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.2
Brantwood Guest House Located at 55 Stour Rd, Christchurch, Dorset, Bournemouth.
Brantwood Guest House
England
Bournemouth BH23 1LN 55 Stour Rd, Christchurch, Dorset
80% 42
50.7349612 -1.7858791
Brantwood Guest House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2015
6.6
Przetłumaczone przez Google

Brak wieszaki w szafie i apartament był malutki bez wtyczki do zlewu, aby się umyć w. Pojemnik i WC szczotka może zrobić z wymiany. Poza tym, że łóżko było wygodne, śniadanie było dobre i gospodarz bardzo przyjazny i pomocny.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sie 2015
6.9
Przetłumaczone przez Google

Rzecz, że znaleźliśmy był zły stan wejścia do hotelu, to był niechlujny z tłustych odcisków dłoni na całym drzwi z dużą ilością obuwia ułożone niechlujnie tylko wewnątrz drzwi. Jadalnia była w potrzebie dobre, czyste i naczynia zostało rozdrobnione i popękane. W sypialni był świeżo malowany i łóżko było czyste i wygodne

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2015
7.1

Friendly welcome,2-rooms occupied both rooms needed a good dusting and paint work wiping.Beds clean & comfortable.Breakfast was very good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2015
9.1

had a good stay the owners were very helpfull and made you feel at home breakfast very good rooms a good standerd

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2015
8.3

This was a last minute booking to stay near to a friend of which turned out well and within a mile of her so for the price and convenience i would recommend and stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jenny_kb909612
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2015
9.1

I was staying in the B&B for two nights and it was excellent! The owner is incredibly friendly. I booked a single room but he gave me a really big room because it was available and he wanted to give me the best room possible - for the same money! :) The breakfast was delicoius and the atmosphere really warming and friendly! I would definitely come back! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Jonathan był przyjazny, gościnny i uprzejmy. Chciałbym zatrzymać się ponownie

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lip 2015
6.0

Friendly staff but outside looked very scruffy and outdated

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2015
8.9

Excellent value Very helpful and friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.