Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bozic Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 122 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 122 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.3
Bozic Apartments Located at Irinovac 73b, Rakovica, Plitvice Lakes.
Bozic Apartments
Croatia
Plitvice Lakes Dreznik - Grad 47245 Irinovac 73b, Rakovica
94% 122
44.9658606 15.6535327
Bozic Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Gru 2016
10.0

A great place to go if you want to relax and be close to nature. Staff is very friendly and the rooms were extremely comfortable. I went during off season so a lot of things were closed but it is in a great location for the tourist season and the lakes are accessible by bus and the stop is only a 15 minute walk away. Would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Gru 2016
10.0

really good place to stay would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
1 Lis 2016
9.7

너무좋은 숙소였어요. 짧게 머물렀던게 아쉬웟던 곳이네요!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Paź 2016
9.4

As a guesthouse, this apartment was absolutely fantastic. Very clean, and a short walk to restaurants, a small market, and bus stops to take you into the Lakes (~15 min drive), or to Zagreb (~2.5 hours). Communication was minimal, but incredibly sweet and kind. Would not hesitate to stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Wrz 2016
7.7

nice place to stay alough if visiting plitvice lakes it is a 100 Kuna each way by taxi or 50 Kuna one way by bus znd the bustop is around 1km away.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Sie 2016
9.1

We stayed in a 2bedroom appartment, very comfortable even for 6 people, clean, good value for money

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.7

Lovely apartment, lovely hosts! Thank you so much :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Maria was the sweetest. If you want a home experience near the Plitvice Lakes, then this is it! Such a cute neighborhood and only a 15 minute drive to the entrance of the lakes. It was a perfect 1 night stay for us and we are very grateful for the accomodation!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.