Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bozic Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 118 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 9.1
Bozic Apartments Located at Irinovac 73b, Rakovica, Plitvice Lakes.
Bozic Apartments
Croatia
Plitvice Lakes Dreznik - Grad 47245 Irinovac 73b, Rakovica
92% 118
44.9658606 15.6535327
Bozic Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Wrz 2016
7.7

nice place to stay alough if visiting plitvice lakes it is a 100 Kuna each way by taxi or 50 Kuna one way by bus znd the bustop is around 1km away.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
17 Sie 2016
9.1

We stayed in a 2bedroom appartment, very comfortable even for 6 people, clean, good value for money

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.7

Lovely apartment, lovely hosts! Thank you so much :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Maria was the sweetest. If you want a home experience near the Plitvice Lakes, then this is it! Such a cute neighborhood and only a 15 minute drive to the entrance of the lakes. It was a perfect 1 night stay for us and we are very grateful for the accomodation!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Maj 2016
9.7

차가 있다면 최고의 숙소

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
9.7

We really enjoyed our stay. Everything was so clean and the owners were very helpful with information about the lakes and the area. The two bedroom apartment had plenty of room for the five of us. The location was good too, just a few minutes drive from the entrance to Plitvice and grocery stores and restaurants. Plitvice National Park was amazing and definitely a must see!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Kwi 2016
9.7

Super endroit. Très propre, toutes les facilités sont là (cuisine complète, draps, essuies, ... ). Personnel très aimable. Jolie décoration.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
8.9

Great little place, super clean. Not within walking distance to the parks, so it's ideal to have a car. Never interacted with owners.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.