Hostelworld.com

Bozic Apartments

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 109 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
Bozic Apartments Located at Irinovac 73b, Rakovica, Plitvice Lakes.
Bozic Apartments
Croatia
Plitvice Lakes Dreznik - Grad 53231 Irinovac 73b, Rakovica
94% 109
44.9658606 15.6535327
Bozic Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
9.7

We really enjoyed our stay. Everything was so clean and the owners were very helpful with information about the lakes and the area. The two bedroom apartment had plenty of room for the five of us. The location was good too, just a few minutes drive from the entrance to Plitvice and grocery stores and restaurants. Plitvice National Park was amazing and definitely a must see!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Kwi 2016
9.7

Super endroit. Très propre, toutes les facilités sont là (cuisine complète, draps, essuies, ... ). Personnel très aimable. Jolie décoration.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
8.9

Great little place, super clean. Not within walking distance to the parks, so it's ideal to have a car. Never interacted with owners.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2016
9.1

Although this hostel was a little but far from the plitvice national park, its staff was literally so kind and gentle that we could enjoy our stay. I definitely recommend you this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lut 2016
10.0

Apartment was really clean and spacious. The owner made us feel really welcome and provided us useful info about the local area. He made the effort to set a TV up for us which was nice . The location is perfect for plitvice, just a few km away!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Zakwaterowanie bardzo dobre i bardzo miły właściciel. Podróż autobusem i podniósł mnie w parku, a następnego ranka wyszedłem po jej skierować mnie odwiedzać inne obszary parku.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Gru 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Schronisko było wspaniałe, tylko ostrzegam, że jeśli podróżujesz w obszarze poza sezonem, że transport do iz Plitwickich jest bardzo ograniczona. Po próbuje dostać się tam na własną rękę, Marija był na tyle uprzejmy, aby zaoferować nam przejazd do iz parków, a nawet do sklepu spożywczego. (Przyjechaliśmy późno w nocy i była nawet na tyle uprzejmy, aby przynieść nam gorącą herbatę i ciastka. - To był tak miły i przyjemny) Mieszkanie było przestronne, czyste i bardzo wygodne dla 3 osób.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Mirko był bardzo miły facet. Odebrał nas od przystanku autobusowego, a on również wysadził nas przy wejściu do parku następnego dnia. Dużo miejsca w mieszkaniu. Wifi działało świetnie. Na pewno wrócę!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
14 Lis 2015
9.7

Lovely stay in a very nice and large top floor of Marija's home. It's just a short drive from Plitvice national park, and Marija is lovely, highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.