Hostelworld.com

Bowden Court

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 215 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 215 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.4
Bowden Court Located at 24 Ladbroke road, Notting Hill, London.
Bowden Court
England
London W11 3NN 24 Ladbroke road, Notting Hill
77% 215
51.5088893 -0.2034831
Bowden Court
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
4.6

La propreté n'est pas là. La qualité de la nourriture est très médiocre. Les odeurs dans le couloir sont dérangeantes. Le sommeil des résidents n'est pas respecté, beaucoup de bruits le soir. L'endroit est sans âme et le personnel à peine disponible.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
9.7

I was only there for one night but thought the place was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Mongolia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
9.7

Great location and very clean bed!!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
8.9

Bowden is a Great place, simple, but it is enough to stay. If you want luxurious mustn't stay there, but if you want cool place, you like it. You don't forget to take your towel to there, because they don't have available in the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
10.0

Great hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thn6009001
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Lut 2016
2.0

Im very dissatisfied with my stay here they dont care about which room they put you into if you book through hostelworld , Ive complained to the head office without any response , the manager in this hostel was not claiming any responsibility for anything that happens here , last time I will stay here !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, We have not received any complaint regarding your stay either from you personally or via email to customerservices@lhalondon.com. Please contact us so we can investigate your complaint and ensure we fix any issues that may have occurred. Thank you, LHA Team.

  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
8.3

Rude manager who wasn't able to answer the simple question concerning their own computer settings while printing a document-the service they actually served but very eager to charge for it.Very nice and helpful other staff.Good facilities. Clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

very demanding customer who thought she had paid for IT training as well as for accommodation! she could not accept the fact that the manager on duty was unable to help with IT queries.

  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
23 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Najlepszy hostel w okolicy. spałem jak dziecko.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2016
8.6

I stayed just 1 night in this hostel, but I really liked it. The position was perfect (just 10 minutes by walk from Portobello Road and 15 by bus from Piccadilly Circus) and the room was cleaned and nice. Toilets/showers were cleaned as well. Breakfast was included in the price (from 7.30am to 8.30 am, just 1 hour and too early for me, I haven't had time to eat, I was still sleeping). Anyway, nice stay, I will come back for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2016
6.9

Good value for money, though it is more of a long term place to stay, not as much of a hostel. Not a great atmosphere in terms of meeting other travelers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.