Hostelworld.com

Bowden Court

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 220 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.3
Bowden Court Located at 24 Ladbroke road, Notting Hill, London.
Bowden Court
England
London W11 3NN 24 Ladbroke road, Notting Hill
77% 220
51.5088893 -0.2034831
Bowden Court
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
8.6

Too narrow showers with nothing to put clothes thus not convenient. More mirrors. Complicated reservations.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Kwi 2016
10.0

An excellent place. It cost the same as a dormitory, yet I was in a twin room with just one other person. I am really surprised that you can get accommodation of this quality at this price in central London.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
8.6

Letto comodo e confortevole con lavandino piccolo; docce e bagni esterni puliti con acqua calda sempre disponibile: devi portare gli asciugamani! Il personale della reception è molto gentile; non è stato possibile stampare la carta d'imbarco inviandola via mail (potevano farlo solo se disponibile su per drive). La colazione ha orari a mio parere scomodi (7,00- 8,15 in settimana ed inizia alle 9,30 nel weekend), chi arriva alle 8 deve accontentarsi di ciò che è rimasto, non trova i vassoi etc.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
4.6

La propreté n'est pas là. La qualité de la nourriture est très médiocre. Les odeurs dans le couloir sont dérangeantes. Le sommeil des résidents n'est pas respecté, beaucoup de bruits le soir. L'endroit est sans âme et le personnel à peine disponible.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2016
9.7

I was only there for one night but thought the place was great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Mongolia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
9.7

Great location and very clean bed!!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
8.9

Bowden is a Great place, simple, but it is enough to stay. If you want luxurious mustn't stay there, but if you want cool place, you like it. You don't forget to take your towel to there, because they don't have available in the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
10.0

Great hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thn6009001
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Lut 2016
2.0

Im very dissatisfied with my stay here they dont care about which room they put you into if you book through hostelworld , Ive complained to the head office without any response , the manager in this hostel was not claiming any responsibility for anything that happens here , last time I will stay here !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, We have not received any complaint regarding your stay either from you personally or via email to customerservices@lhalondon.com. Please contact us so we can investigate your complaint and ensure we fix any issues that may have occurred. Thank you, LHA Team.

  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
8.3

Rude manager who wasn't able to answer the simple question concerning their own computer settings while printing a document-the service they actually served but very eager to charge for it.Very nice and helpful other staff.Good facilities. Clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

very demanding customer who thought she had paid for IT training as well as for accommodation! she could not accept the fact that the manager on duty was unable to help with IT queries.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.