Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bowden Court

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 266 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 266 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2017
8.3

Overall very good and friendly hostel, not high spec but suited me fine. Clean enough but not spotless. People about to chat to especially at meal times but not noisy In the evenings. My wardrobe didn't lock as it was a bit old and wonky and I don't feel that a lockable bedside cabinet is a secure as a locker. Breakfast was simple but you can have as much as you like, wasn't in for another meal as they serve lunch instead at the weekend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
9.1

Great value for money - my room was lovely and clean and had everything you could need! Generally very quiet and the included meals were a bonus! Great location - only 5 minutes from Notting Hill Gate tube! Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Maj 2017
7.1

Good located in walking distance to the Underground. Clean rooms and showers but the toilets were a mess. Staff didn't really seem to care...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Kwi 2017
9.4

Always good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
8.0

very good location, but a bit noisy and not that clean. Good value for money though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
25 Mar 2017
10.0

Nice accommodation. I have enjoyed my stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
7.4

i enjoyed staying at bowden. there was a good atmosphere. breakfast was good & other meals good value. there was nowhere to make your own tea/coffee or cook.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
4.0

Staff so bad, place nothing like we were led to believe. Actually ended up finding another place to stay. Will not be using your service again anytime soon because of how bad the service there was. Not good for your app's image either, even though your app works well.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2016
9.4

Me pareció un buen lugar, a pocos minutos del metro y de supermercados:)... El ambiente muy acogedor y los chicos de recepción muy atentos !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Gru 2016
8.9

I booked the room in 23 Dec 2016 : Clean room Friendly staff Breakfast included start at 9.30 24 hours services Easy to find Near the shops Poor shower room and dirty share toilet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.