Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Botel Zebra

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 757 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 757 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.0
Botel Zebra Located at PObox 2430, NL 1000CK, Oosterdok t/o 4, Amsterdam.
Botel Zebra
Netherlands
Amsterdam Noord Holland 1011VX PObox 2430, NL 1000CK, Oosterdok t/o 4,
79% 757
52.3742761 4.9119293
Botel Zebra
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2016
10.0

Amazing customer service by staff who stayed very late to welcome us on arrival. The accommodation exceeded expectations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2016
6.9

The location is really good, close to the train station and right next to the Nemo centre which provides an excellent panorama of the city. The breakfast is also good. However, as this is a boat, the cabins are very small and the last night we had a problem with the bathroom which was not fixed until we left. It's an ok place to stay for max 2 nights and it was the cheapest one when we were booking.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
8.0

Zebra hotel has a great position, very closely to Nemo museum and 10 min walking distance from central station. Nearby you can rent bike (MacBike, Oosterdokskade 151). The cabins are very small (it is a boat!) but clean, with very small private bathroom. The rooms are just to sleep! The owner is nice; the breakfast is good enough, but it starts too late (9:00 am) In conclusion, it is not a fancy hotel but a decent place with affordable price.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
8.0

Si vous désirez le confort à tous prix , ce n'est pas pour vous. Mais l'ambiance sur la péniche est sympa, comme la gérante . Les petits déjeuners sont copieux et les chambres à lits superposés restent des chambres à lits superposés. Pas loin de la gare et du centre ville, séjour sympa !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
7.7

Très bien situé. Un peu cher pour une petite cabine mais bon petit déjeuner.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
7.1

Preis/ Leistung ist unschlagbar. Ebenso die zentrale Lage. Etwas eng und muffig, aber zum übernachten absolut in Ordnung. Nettes Personal und das Frühstück ist ebenfalls ok.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • espositomatias
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
7.1

para el precio calidad está bien solo si estás de paso , más de 3 días ahí adentro no te podes quedar por el solo echo de que es un barco y está en el agua y hay mucha humedad y se respira humedad y la ropa los toallones y todo lo demás no se seca nunca , el personal es lo mejor siempre atento.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
6.6

Appena fuori dal centro che rimane raggiungibile in 10 minuti a piedi percorrendo comunque zone in cui si può girare in tranquillità. l'alloggio è molto particolare, si tratta di una barca (se pur completamente ferma, non sentirete alcuna oscillazione) e le cabine sono quelle di un'imbarcazione! Letti a castello, stanze molto piccole, bagno con scarico a pompa, arredamento vecchio ma tutto pulito. Se cercate alberghi particolari, originali e vi adattate .. Fa per voi!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • gerome_guillon2929
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Mar 2016
8.0

Small cabins, basic facilities, and musty smell, but to be expected when sleeping on a boat. Fantastic location, very helpful and friendly staff, and very good value for money. Would definitely recommend for the easy going traveller but not those in search of comfort

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
6.6

Dommage pour le problème des toilettes et de la douche, pour notre premier jour ,deux d'entre nous n'ont pas pu se doucher dans la salle de bains privative. D'autre part la seule prise que l'on avait pour brancher nos téléphones ne fonctionnait pas, donc impossible de les recharger, nous avons dû les charger dans un restaurant dans le centre d'Amsterdam. Nous nous attendions à de meilleures prestations pour le prix payé ! Cependant le petit déjeuner était bien garni et il y avait du choix !

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.