Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bostel Amsterdamse Bos

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 2,291 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 2,291 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.6
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.1
Bostel Amsterdamse Bos Located at Kleine Noorddijk 1, , Amsterdam.
Bostel Amsterdamse Bos
Netherlands
Amsterdam 1187 NZ Kleine Noorddijk 1
66% 2291
52.2941564 4.8236196
Bostel Amsterdamse Bos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
5.4

Die Sauberkeit in den Räumen war nicht gut Spinnweben viel Staub in den Badezimmern allerdings war es sauber.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Wrz 2016
9.4

The place is a perfect camping ground with surprisingly very clean facilities. We were 7 of us and had own very own room which perfect for us and we could stay up and talk without disturbing others. This place is very close to nature and yet very well equipped with everything. There is a supermarket in the premises as well. Overall an awesome stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
2.3

If the owner could be a lot more formal it would be much better

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
6.3

Naja die Lage mit dem Fluglaerm ist nicht zu empfehlen! Zum schlafen alle mal ausreichend aber auf dauer... zum glueck nur zwei Naechte dort verbracht!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
2.9

Very far away from the city Centre . Shower and toilet facilities are really bad . You have to buy your own toilet paper !! Showers are charged at €1 every 6 minutes . I would say spend a few bucks and stay in the city Centre to save yourself the hassle .

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
8.9

Das Hostel ist etwas ausserhalb von Amsterdam aber man kann günstig ein Rad leihen und bei einer Fahrt durch die wunderschöne Landschaft die innenstadt je nach Tempo in 30-45 min erreichen. Unser Vorteil war das sehr gute Wetter. Bei Regen wird das wahrscheinlich nicht ganz so spaßig sein ... Ansonsten ist das Hostel schlicht, solide und sauber. Ein eigener kleiner Supermarkt ist vorhanden und auch nicht allzu teuer. Die Mitarbeiter sind alle super nett und hilfsbereit. Gerne wieder

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2016
6.3

I had to check in late and checkout early (because of flight times), and I felt very VERY unsafe there. The site would not give me a key because I could not leave a deposit, so my room was open all night. As the camping site is located in the middle of no where and anyone can come into and out of it, and there is no security, I was freaking out all night and tied a rope around my door just in case. I know this sounds paranoid, but once you are there and have an unlocked door, you can imagine.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sie 2016
2.0

Хозяин просто осел , в детстве ударили головой, неадекват! Орет на гостей , хамит, в домах грязь и воняет! Вообще не понятно как там кто-то вообще живёт! В хлеву и то лучше! Ужасное место!!! The owner of a donkey, a child hit her head, inadequate! Yelling at the guests, Hamit, in the homes of dirt and stink! In general, it is not clear as there is someone even live! In the stable and better! Terrible place !!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
30 Sie 2016
2.0

Самое ужасное место где я был, хозяин орет на клиентов, ворует деньги, без твоего ведома списывает деньги с чужой карты, меняет условия размещения, в домиках грязно, плесень, мусор в комнате, просто ужас ! The most terrible place where I was the owner yelling at customers, steal the money without your knowledge withdraws money from someone else's card, it changes the conditions of accommodation in houses dirty, mold, dust in the room, just awful!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2016
7.1

Good for camping, overall is ok but far from town,

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.