Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bostel Amsterdamse Bos

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 2,332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.2
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 2,332 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 5.3
  • Personel 6.7
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.2
Bostel Amsterdamse Bos Located at Kleine Noorddijk 1, , Amsterdam.
Bostel Amsterdamse Bos
Netherlands
Amsterdam 1187 NZ Kleine Noorddijk 1
66% 2332
52.2941564 4.8236196
Bostel Amsterdamse Bos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Iran, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lis 2016
7.1

So far from public transport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lis 2016
7.7

War alles super, nur muss man extra bezahlen fürs Heizen im Zimmer, waren glaub für eine Nacht jetzt extra 10 Euro, weiß aber auch nicht ob es schon bei mehreren nächten mehr wird. Ansonsten alles top.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
7.7

Camping sympa et dépaysant

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
7.7

If you want a 5 star hotel, this is not the place for you.But if you want a relatively clean and facilitated camping site, this is perfect for you. I brought my own bed linen and towels, for I read bad reviews about their cleanliness, so I would advise you to do the same, other that that, my stay was very nice and pleasant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • mblack920
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Paź 2016
2.9

*DO NOT GO TO THIS HOSTEL* I was very upset with the way I was treated by this hostel. They were incredibly rude and unhelpful to me and my friends. Theyre only open till 5-6. I had tried calling them mulitple times to reserve sheets and their number was out of service! We go into our cabin and put our stuff down to find out you have to pay €6 to have heating! They also had a check out time that was ridiculous as well as hidden fees! This place is dirty, rude, and not worth it!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
2.9

Le personel est mal poli , le camping est tres loin de la ville ( 1h metro plus marche) , les lits sont comprit dans le prix sinon tout est en supplement ( chauffage, doucje , savon ...) donc le rapport qualite / prix b est pas interressant .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
5.4

El lugar es muy bueno, muy acogedor, sin embargo esta demasiado lejos de Amsterdam, se hace 1 hora en transporte publico, el autobus nocturno es muy caro y tambien deja muy lejos, además nos cobraron una noche de calefaccion que nunca usamos, y segun ellos la prendimos, muy mal, la verdad no regresaré.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
20 Paź 2016
9.7

Very freind my and helpful staff and overall a lovely place to stay will Deffinatly come here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bangladesz, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Paź 2016
6.9

Very beautiful place for people in groups. Get all the necessary things for survival and chill. Not very good for people wants to travel to centraal frequently. Bad wifi. Bathrooms and toilets were extremely dirty the first day we stayed. No shops from evenings. But i would still recommend this for adventure seekers or nature lovers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Paź 2016
5.1

payed a fortune to stay here and then had to pay extra for linen, showers, heater- literally everything. internet only in kitchen (ages away) and its a horrible connection. its also VERY far from everything so its hard to get around

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.