Hostelworld.com

Bostel Amsterdamse Bos

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 2,207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 5.9
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 2,207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 5.9
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.6
Bostel Amsterdamse Bos Located at Kleine Noorddijk 1, , Amsterdam.
Bostel Amsterdamse Bos
Netherlands
Amsterdam 1187 NZ Kleine Noorddijk 1
71% 2207
52.2933624 4.8221397
Bostel Amsterdamse Bos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
8.9

Logement très agréable et peu cher. Il n'y a que le strict minimum dans les petits chalets mais cela est suffisant en été. Le personnel parle français. Le seul bémol serait le manque d'indications pour aller au camping

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
9.4

Schoon, fris, mooie omgeving, schattige eco-hut, fietsenhuur, goed uitgeruste campingwinkel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2016
4.3

Nejjednodušší forma ubytování, v dormitory pro 8 osob (což je jedna chatka se 4 dvoupatr. postelemi) není ani uzamykatelná skřínka (nic už by se do chatky nevešlo). Teplá sprcha je na žeton (1euro), bohužel 2x žeton propadl, a tak se sprchovalo ve studené vodě. Toal. papír na záchodech není, musí se koupit. Ale to největší negativum je vzdálenost od centra (26 stanic metrem!!) a potom vzdálenost kempu od stanice metra (pěšky 25 min. se zavazadlem není nic moc =:(((. Ubytování zde nedoporučuji

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
8.6

Wir hatten eine Art garten Laube die perfekt war. Wir waren in Amsterdam nur zum Feiern und erkunden und dafür war es perfekt. Mit dem Rad waren es nur 30 min bis zur City. Krass war nur der Rückweg. Man fährt über einen echt coolen Wald der aber nicht beleuchtet ist. Also war ne krasse Erfahrung voll breit im Dunkeln. Aber ansonsten Hammer. Werde bald wieder hin fahren.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
6.9

Bostel Amsterdamse bos was like most other hostels , cheap and simple. The location of the hostel is in 'Amstelveen' so don't be fooled in thinking it is near Dam square. Bikes/foot travel will take FAR too long, it is even a twenty minute walk to the nearest direct tram which then takes 45minutes! Facilities were also overpriced (€5 for rented sheets?). Despite the poor location, it is a beautiful woodland area and a very relaxed environment if you like a bit of nature

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Cze 2016
7.4

On arrival I couldn't tell if the reception staff were rude or just trying to be funny. The cabin was perfect. Very basic but all you need in a hostel. Beautiful surroundings with a family of rabbits hopping about on the lawn. It may be a little far from the centre on Amsterdam, but the rail ticket is super cheap (€12.50 for 48 hours) and is only a 20 minute walk from the hostel after the 30 minute journey. Would definitely recommend if you aren't really into the party scene.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
6.0

Location is too far from central, at the time of booking it was showing 8.7km from central but it is upto 18km. Rooms are good, there must be more restrooms for convenience. And also I feel that the management should provide transport atleast till near by metro station or bus stop(GVB).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Cze 2016
9.4

L'emplacement est à 40 minutes du centre ville mais ça reste raisonnable, et le rapport qualité/prix/distance centre ville est idéale pour un voyage a petit budget.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Cze 2016
9.4

Camping magnifique et très bon accueil !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
3 Cze 2016
7.4

The camping is very nice, but it's not well located. Of course, it's cheaper because of that. You have to know that the metro is about 25-30 minutes from the site (not 15). The bus passes near the camping but it's 5€ each time you take it! I would really consider paying more for a closer hostel...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.