Hostelworld.com

Bostel Amsterdamse Bos

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 2,151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 2,151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 7.4
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 6.7
Bostel Amsterdamse Bos Located at Kleine Noorddijk 1, , Amsterdam.
Bostel Amsterdamse Bos
Netherlands
Amsterdam 1187 NZ Kleine Noorddijk 1
73% 2151
52.2933624 4.8221397
Bostel Amsterdamse Bos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2016
3.7

All the service need extra money. Sheet and pillowslip, 2.5 euros each. Heating system: 6 euros. Showering:1 euro for 6 mins. In winter or in early spring, the only thing you can expect is the chill and the wall which is not able to prevent the wind. The staff there is not very patient, he hanged up the telephone suddenly and without saying a goodbye. What's more, this camping site is not in Amsterdam! This costs 10 euros for you going there from Amsterdam.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
9.4

Besser als gedacht.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Kwi 2016
9.1

Camping super !!!!!!! Rien a dire franchement, génial! Nous avons trouvez l'endroit très beau et surtout la propreté etait au R.D.V. Point fort avec le métro 51 depuis la Gare Central qui nous dépose relativement près du camping (petite marche de 20min quand même) Nous reviendrons sa c'est clair et net !!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
7.7

War Okay. Empfang war sehr nett. Ausstattung sehr spartanisch

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
4.6

Worst place to stay if you have come for a short trip to Amsterdam , half of your time is spent in traveling to and fro to this hostel , you have got to pay for everything , even for showers , toilet rolls and linens. The worst part the reception closes at 8.30 pm , so if you have lost your key and you are returning back late at night, you have no one to contact in the reception to get a spare key. If you have come for a short trip to Amsterdam I would suggest you not to choose this place.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Iran, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Kwi 2016
9.1

If you know what to expect it is a really nice place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2016
7.4

Mindenért plusz pénzt kérnek: wc papír,törölköző,fürdés, ágynemű,fűtés 6 euro / éj,mosás.A wifi használhatatlan.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
8.9

Une auberge de reve camping dans le calme totale les chambres sont propre et confortable Fo juste prévoir des draps car les matelas en cuir,couette et oreiller fournis douche et toilettes très propres 1€ les 6minutes de bain très raisonnable vu la propreté.seul inconvenant est que la réception ferme à 20h30 et la petite supérette aussi Situation géographique le camping se trouve à 22km du centre d'Amsterdam en étant vihiculé sa ma arrange parking gratuit dans le camping sinon c'était agréable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Kwi 2016
4.0

There is not much good I can say for this bostel. First of all it is located very far from the city center. Then nothing was included in the price of the hostel, ypu have to pay separately for the heating, the bed sheets, the towels, soap, even toilet paper was not available for guests. Me and my friend didn´t take the heating as it was quite expensive and as a result we could not sleep as we were frozen all night. Also be aware that the office of this bostel closes at 8PM already.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
8.0

Camping génial mais à au moins 1h en transport d'Amsterdam. Assez dangereux de marcher de nuit de l'arrêt de bus jusqu'au camping. Sinon le camping en lui même était très bien entretenu, pour un prix plus qu'abordable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.