Hostelworld.com

Bostel Amsterdamse Bos

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 2,170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 2,170 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 7.2
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 6.7
Bostel Amsterdamse Bos Located at Kleine Noorddijk 1, , Amsterdam.
Bostel Amsterdamse Bos
Netherlands
Amsterdam 1187 NZ Kleine Noorddijk 1
72% 2170
52.2933624 4.8221397
Bostel Amsterdamse Bos
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Maj 2016
6.3

very basic location, no electricity at the houses

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
6.9

viele spinnenweben, nachts kalt in der Hütte, decken unhygienisch und hütte schief

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Maj 2016
7.4

Está alejado de amsterdam y cobran por todo desde la ducha las sabanas y un pequeño incremento a los víveres que puedas comprar ahí ya que no encontrarás otro sitio más que el mismo minisuper dentro del hostal pero el concepto es increíble muy natural y las cabañas excelentes el concepto es único debo admitir que ha sido de mis preferidos y fue una grata experiencia

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
4.9

It was a last minute solution and I guess with a group of people in the summer it might be nice, but as a woman traveling on her own for a night. I didn't like it, the hut was smelly and blankets etc you pay separately and I didn't feel it save to leave my luggage there.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
7.1

Rien a voir avec ce qu'il y a sur le cite mauvaise literie tout est payant douche chauffage tres sommaire loin de tout juste en depannage

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.3

Strongly recommended! Full of nature and oxygen! Peaceful.. Much better than staying in the city center :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2016
9.7

A very cool place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
6.3

Il campeggio è in ottimo stato, lascia a desiderare solo la cucina la quale è sempre piena di piatti sporchi. Lo staff è un po arrogante però in fin dei conti gentile. La reta wifi è ottima nei blocchi sanitari, manca la carta igienica e non trovo giusto che si debba pagare il riscaldamento 6€ a notte, è assurdo. È un po dislocato dal centro città però per un gruppo di ragazzi è ottimo il rapporto qualità prezzo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
28 Kwi 2016
9.1

L'endroit est sympa et loin du tumulte du centre de la ville. Il reste toutefois très accessible. Pour ceux qui n'aiment pas du tout marcher, mieux vaut aller ailleurs. L'accueil a été excellent et la communication avant notre arrivée aussi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
4.3

Everything we need to pay. The heater, towels and bedsheet, even for shower we need to pay 1 euro for 6 minutes shower. And one of the receptionist was not helpful at all. And also give us the wrong information. If you like to be adventerous, u can try. But not to believe the man there.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.