Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bossa in Rio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 255 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.6
Bossa in Rio Hostel Located at Rua Joaquim Murtinho, 531 - Santa Teresa, , Rio de Janeiro.
Bossa in Rio Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20241-320 Rua Joaquim Murtinho, 531 - Santa Teresa
86% 255
-22.9166185 -43.1828355
Bossa in Rio Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Lip 2016
6.3

The most unconfortable thing was the room with bristles and hairs spread on the floor and nobody came to clean it up in almost a whole week. Hope the hostel change this way of working because the rest is ok and the employees are very receptive. A coisa mais desconfortável foi o quarto com pêlos e cabelos espalhados no chão do quarto e ninguém apareceu para limpar em quase uma semana inteira. Espero que o hostel mude esse modo de trabalho, pois o resto das coisas estão boas. Obrigado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
3 Lip 2016
9.7

Excelente lugar, quizás demasiado tranquilo si buscas algo mas de acción, pero el personal totalmente amigable, desayuno espectacular y lo único que te mata si no te gusta mucho el ejercicio deberás hacerlo porque para llegar hay que subir unas importantes escaleras ya que la zona está en alto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.4

Gostei muito do Hostel, para quem quer ficar perto do centro é uma ótima opção. O Hostel fica em Santa Tereza, um bairro dito nobre mas a noite fica bem deserto, no entanto, não posso relacionar a falta de pessoas na rua com segurança, cheguei várias vezes de madrugada e foi muito tranquilo. A equipe é bastante atenciosa e o local bastante agradável, creio que o fato do banheiro(ducha) ficar dentro do quarto é um ponto negativo, pois acorda as pessoas que estão dormindo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2016
9.7

Great hostel would highly recommend. Dorm beds have curtains for privacy and individual sockets & lights, hostel is very clean and extremely helpful & friendly staff! Generous breakfast & lovely clean & hot showers. We really enjoyed our stay - thanks again 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
9.4

Excelente hostal, muy recomendado. La ubicacion es cerca de los lugares turisticos del centro. A 7 minutos caminando de la estacion de metro mas cercana. Muy muy buen desayuno, personal atento y coordial. Todo limpio. Recomendadisimo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hugoovaldez
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Cze 2016
9.7

Muy buen Hostal pase una muy buena noche en Lapa y el personal muy servicial

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Paulitatus
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Maj 2016
8.9

Este hostel está muy bien ubicado, porque está a pasos de la fiesta en Lapa y también de los lindos bares y restoranes de Santa Teresa. El desayuno es muy rico y el personal súper simpático.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Guilherme1994
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
8.6

O hostel é uma excelente opção para quem deseja se hospedar em Santa Teresa, fica muito próximo ao arqueaduto da lapa e da escadaria selaron.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2016
9.7

Very nice place for young traveler, nice vibe et staff help you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
5.4

Bom dia! Sim, minha avaliação não foi boa por vários motivos. Primeiro, ao chegar e tocar o interfone , ninguem se identificou , apenas abrindo o portão , sem verificar quem era , e sem dar uma boas vindas. Isso inclusive já era bem tarde da noite. O rapaz que me recebeu, nõa sabia nem que eu tinha a reserva, e me confudiu com uma outra cliente que havia se comunicado. Nada foi oferecido, nem mesmo uma água. Ao chegar no quarto, percebi muita fuligem preta na colcha branca, e nos travesseiros,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.