Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bossa in Rio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 276 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 276 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2017
8.9

Une super auberge ! Bien placé au milieu de Santa Theresa. Qui clairement est un de mes quartiers préféré de Rio. Depuis l'auberge, on a une vue superbe sur Rio. C'est calme ça fait du bien. Pis sinon tout est propre. Rien a redire. Personnel super a l'écoute et tous bilingue. Bref je conseille !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • leandraticianel
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
4 Lut 2017
8.3

O Bossa in Rio está localizado em um lugar ótimo em Santa Teresa. Os funcionários são super prestativos e legais. O café da manhã é ótimo e o ambiente é limpo. Me hospedaria lá novamente!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
9 Sty 2017
9.1

Das hostel ist sehr zu empfehlen! Sie spechen gut englisch,das frühstück ist top! Wir hatten ein privates DZ mit privatem bad & klimaanlage! Als wir ankamen war unser zimmer sehr schmutzig, der boden nicht sauber, in der dusche und bad hatte es noch haare, und die bettlaken hatten auch überall haare, die kissen sollten dringend ausgewechslet werden, sie stinkten nach schweiss!!Jedoch pluspunkt,unser zimmer wurde jeden tag gereinigt! So war es ab dem 2ten tag sauber!Küche& wäscheservice vorhanden

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sty 2017
10.0

A wonderful hostel with extremely helpful staff. It has a nice and chilled atmosphere and delicious breakfast. I loved it and for sure recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
31 Gru 2016
8.6

Great wifi, amazing breakfast, very friendly and helpful staff who speak great English. Facilities could be improved - our bathrooms had quite dodgy locks and no lights at all. Location was the main downside - we don't mind walking up the hill, but did feel like an unsafe area especially at night time. Overall would recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
9.4

Tolle Mitarbeiter, toller Ausblick, toller Service WLAN-Empfang im 10 Bett Zimmer dürftig

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
28 Gru 2016
10.0

I had the best time in this hostel, and loved being in Santa Teresa! Rio is so much more than beaches and this is perfectly placed to explore everything. Also the staff were just amazing, so thank you to everyone who made me feel so at home!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2016
8.9

Excelente estadía en Bossa in Rìo, el lugar es muy agradable una casa bellìsima, las habitaciones son muy lindas y limpias. El desayuno es muy completo, y la atención es realmente excelente. Lo mejor: La predisposición y buena onda de la gente que trabaja en el hostel. Lo peor: La ubicación y el barrio son buenos, pero si tienen problemas para caminar no lo recomiendo ya que las pendientes para ir o volver del hostel son muy dificultosas. Por todo lo demàs RECOMIENDO 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Gru 2016
6.9

PROS: STAFF IS VERY KIND AND HELPFUL. THE HOSTEL IS AMAZING, UP IN SANTA TERESA WITH A NICE AREAS FOR RESTING AND RELAX. BREAKFAST PRETTY COMPLETE AND GOOD! THE BED IN THE DORM IS COMFORTABLE. CONS: UBICATION. DESPITE THE FACT THE HOSTEL IS PLACED AT SANTA TERESA IT TAKES AROUND 15-20 MINUTES FOR GETTING LARGO DE GUIMAES, ONE OF THE MAIN POINTS FOR RESTAURANTS ETC THERE. I THINK IT'S NOT SAFE COMING BACK ALONE IN THE NIGHT. METRO IS NOT REALLY CLOSE (15 MIN).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Gru 2016
8.0

This is a nice hostel with good facilities. I was really impressed with the six bed dorm I stayed in and it was nice to have an en suite at such a reasonable price. It was very good value for money. The girl on reception was incredibly helpful and friendly but other than that there was no atmosphere at all and I didn't find anyone that sociable there. Good location if you want to go out partying, not so much for sightseeing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.