Hostelworld.com

Bossa in Rio Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 254 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
Bossa in Rio Hostel Located at Rua Joaquim Murtinho, 531 - Santa Teresa, , Rio de Janeiro.
Bossa in Rio Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20241-320 Rua Joaquim Murtinho, 531 - Santa Teresa
84% 254
-22.9166185 -43.1828355
Bossa in Rio Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.4

Gostei muito do Hostel, para quem quer ficar perto do centro é uma ótima opção. O Hostel fica em Santa Tereza, um bairro dito nobre mas a noite fica bem deserto, no entanto, não posso relacionar a falta de pessoas na rua com segurança, cheguei várias vezes de madrugada e foi muito tranquilo. A equipe é bastante atenciosa e o local bastante agradável, creio que o fato do banheiro(ducha) ficar dentro do quarto é um ponto negativo, pois acorda as pessoas que estão dormindo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
9.7

Great hostel would highly recommend. Dorm beds have curtains for privacy and individual sockets & lights, hostel is very clean and extremely helpful & friendly staff! Generous breakfast & lovely clean & hot showers. We really enjoyed our stay - thanks again 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
9.4

Excelente hostal, muy recomendado. La ubicacion es cerca de los lugares turisticos del centro. A 7 minutos caminando de la estacion de metro mas cercana. Muy muy buen desayuno, personal atento y coordial. Todo limpio. Recomendadisimo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • phacuri
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
6.9

They have a nice place, but their booking policy is neither safe, nor polite. After use HosterlWorld for booking, they send you an e-mail asking for the security code of your credit card to confirm the reservation. Send this sensitive information by e-mail is that sort of thing that your bank will strongly suggest not to do. If you don't, they just cancel your stay and don't even care if you had any cost on the previous booking or won't have a place to stay that night. =\

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hugoovaldez
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
3 Cze 2016
9.7

Muy buen Hostal pase una muy buena noche en Lapa y el personal muy servicial

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Paulitatus
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
7 Maj 2016
8.9

Este hostel está muy bien ubicado, porque está a pasos de la fiesta en Lapa y también de los lindos bares y restoranes de Santa Teresa. El desayuno es muy rico y el personal súper simpático.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
6.0

I didn't actually get a chance to stay at this hostel, I had to cancel for medical reasons. My review is to tell people they have a cancellation that is stricter than most other hostels. Even during a none peak travel time, they still required three days cancellation notice and charged 90% of the stay for cancellations after that. This is stated in their policy... but make absolutely sure you will have no need to cancel, otherwise you are better off booking at a more flexible hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Guilherme1994
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
8.6

O hostel é uma excelente opção para quem deseja se hospedar em Santa Teresa, fica muito próximo ao arqueaduto da lapa e da escadaria selaron.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2016
9.7

Very nice place for young traveler, nice vibe et staff help you.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
5.4

Bom dia! Sim, minha avaliação não foi boa por vários motivos. Primeiro, ao chegar e tocar o interfone , ninguem se identificou , apenas abrindo o portão , sem verificar quem era , e sem dar uma boas vindas. Isso inclusive já era bem tarde da noite. O rapaz que me recebeu, nõa sabia nem que eu tinha a reserva, e me confudiu com uma outra cliente que havia se comunicado. Nada foi oferecido, nem mesmo uma água. Ao chegar no quarto, percebi muita fuligem preta na colcha branca, e nos travesseiros,

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.