Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bossa in Rio Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.7
Bossa in Rio Hostel Located at Rua Joaquim Murtinho, 531 - Santa Teresa, , Rio de Janeiro.
Bossa in Rio Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20241-320 Rua Joaquim Murtinho, 531 - Santa Teresa
87% 262
-22.9166185 -43.1828355
Bossa in Rio Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Paź 2016
8.6

Pretty pousada in Santa Teresa with great views over the city. Rooms are super clean and quiet. Staff is very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2016
8.0

Atmosphère agréable , très bon accueil. Auberge située dans un quartier au calme . Petit déjeuner correcte. Sanitaire à l'étage à revoir , un peu vieillot. Nous avons passé un agréable séjour .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
30 Sie 2016
8.9

After the Olympics the hostel was quite empty but nevertheless it was a nice atmosphere and the staff was very friendly and helpful! The free breakfast is simple but adequate for the price/night....You have a nice view from the terrace, the hill and stairs are a good workout ;) the neighbourhood (Santa Teresa) is full of graffittis and art...I will come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Lip 2016
6.3

The most unconfortable thing was the room with bristles and hairs spread on the floor and nobody came to clean it up in almost a whole week. Hope the hostel change this way of working because the rest is ok and the employees are very receptive. A coisa mais desconfortável foi o quarto com pêlos e cabelos espalhados no chão do quarto e ninguém apareceu para limpar em quase uma semana inteira. Espero que o hostel mude esse modo de trabalho, pois o resto das coisas estão boas. Obrigado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Lip 2016
9.4

I LOVE THIS HOSTEL!! MY FAVORITE PLACE TO STAY, JUST BECAUSE THE VIBES AND THE BREAKFAST IS GREAT. CHILL MUSIC, FRIENDLY AND HELPFUL STAFF WHO HELPED ME OUT., AND I LOVE THE HOMEY FEEL. SANTA TERESA IS SUCH A LOVELY BOHEMIAN NEIGHBORHOOD IN RIO.. THE ONLY THING IS THE NEIGHBORHOOD IS UP ON A HILL, BUT ITS WORTH IT. A FEW BUS SERVICES RUN UP THE HILL, & YOU CAN WALK IT TOO DURING THE DAY. BEST TO TAKE A TAXI UP THE HILL WHEN CARRYING A LOT OF LUGGAGE, OR WHEN RETURNING LATE AT NIGHT,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
9.7

Excelente lugar, quizás demasiado tranquilo si buscas algo mas de acción, pero el personal totalmente amigable, desayuno espectacular y lo único que te mata si no te gusta mucho el ejercicio deberás hacerlo porque para llegar hay que subir unas importantes escaleras ya que la zona está en alto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
9.4

Gostei muito do Hostel, para quem quer ficar perto do centro é uma ótima opção. O Hostel fica em Santa Tereza, um bairro dito nobre mas a noite fica bem deserto, no entanto, não posso relacionar a falta de pessoas na rua com segurança, cheguei várias vezes de madrugada e foi muito tranquilo. A equipe é bastante atenciosa e o local bastante agradável, creio que o fato do banheiro(ducha) ficar dentro do quarto é um ponto negativo, pois acorda as pessoas que estão dormindo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Cze 2016
9.7

Great hostel would highly recommend. Dorm beds have curtains for privacy and individual sockets & lights, hostel is very clean and extremely helpful & friendly staff! Generous breakfast & lovely clean & hot showers. We really enjoyed our stay - thanks again 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
9.4

Excelente hostal, muy recomendado. La ubicacion es cerca de los lugares turisticos del centro. A 7 minutos caminando de la estacion de metro mas cercana. Muy muy buen desayuno, personal atento y coordial. Todo limpio. Recomendadisimo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.