Hostelworld.com

Boomerang Hostel & Apartments

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 430 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 430 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Lut 2017
10.0

It's a really good hostel! It's clean, cosy and the beds are comfortable. The showers have enough pressure, the breakfast is ok, nothing fancy but enough for the day. The staff is also kind and helpful. They explained a lot about the city as soon as we arrived. The location is awesome, right in the city. I'd go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Gru 2016
9.7

Definitely on the list of the best hostels I stayed at! The hostel is very close to the city centre (10 min walk), absolutely friendly and helpful staff, very clean. Including breakfast, wifi and lockers + keys - you really get your moneys worth. I stayed during off-season and it was very quiet and cozy. Overall very positive feelings about my short stay there :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
2 Lis 2016
8.0

Esta bien en relacion al precio. Sin duda, lo mejor, es la calidad humana del Personal, siempre bien predispuesto. Recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Paź 2016
8.9

Clean shower, althought I find it hard to put my dirty and clean clothes somewhere. WC ok. Location fine, near subway Arany. No noise, except from the road work outside, every morning. I think they are done by the time I was gone.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Paź 2016
9.4

Emplacement stratégique

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • juneng
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
20 Paź 2016
8.0

위치 내가 볼 때 최상 쟈철도 가깝고 관차늠 윰밧 못잡았으면 여기 추천

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
10.0

We loved our stay at Boomerang Hostel, we were a group of 4 so we had a room just for ourselves. Both the rooms and the common areas were always clean, and the staff was very helpful. The hostel has a nice, familiar environment, it's not a party hostel, but it's good to relax and meet a couple of people. I would definitely recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
8.6

Pros: Location( by foot you can reach opera, parlament building, chain bridge, shopping street), secure, free breakfast(corn flakes, cheese, butter, tea&coffee, bread), large room(I have stayed in 4 bed-dorm), cheap, presence of an elevator, helpful&kind staff Cons: no curtains in the room I stayed(there was just a net curtain), location of the bathroom is next to the reception , pillows are too soft(should be more rigid), not a nice atmosphere. All in all for such a cheap price no complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.