Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Boomerang Hostel & Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.2
Boomerang Hostel & Apartments Located at Bank utca 7, 1st floor, Budapest.
Boomerang Hostel & Apartments
Hungary
Budapest 1054 Bank utca 7, 1st floor
87% 424
47.5033808 19.0539084
Boomerang Hostel & Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
2 Lis 2016
8.0

Esta bien en relacion al precio. Sin duda, lo mejor, es la calidad humana del Personal, siempre bien predispuesto. Recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Paź 2016
8.9

Clean shower, althought I find it hard to put my dirty and clean clothes somewhere. WC ok. Location fine, near subway Arany. No noise, except from the road work outside, every morning. I think they are done by the time I was gone.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Paź 2016
9.4

Emplacement stratégique

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • juneng
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
20 Paź 2016
8.0

위치 내가 볼 때 최상 쟈철도 가깝고 관차늠 윰밧 못잡았으면 여기 추천

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
10.0

We loved our stay at Boomerang Hostel, we were a group of 4 so we had a room just for ourselves. Both the rooms and the common areas were always clean, and the staff was very helpful. The hostel has a nice, familiar environment, it's not a party hostel, but it's good to relax and meet a couple of people. I would definitely recommend it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
8.6

Pros: Location( by foot you can reach opera, parlament building, chain bridge, shopping street), secure, free breakfast(corn flakes, cheese, butter, tea&coffee, bread), large room(I have stayed in 4 bed-dorm), cheap, presence of an elevator, helpful&kind staff Cons: no curtains in the room I stayed(there was just a net curtain), location of the bathroom is next to the reception , pillows are too soft(should be more rigid), not a nice atmosphere. All in all for such a cheap price no complaints.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2016
9.7

Great location and good hostel. No complaints and no issues! Quiet and relaxing which is exactly what I was looking for at that point in my travels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2016
7.7

Great location and friendly staff. Only one bathroom to share with all the rooms, but luckily there was no long queue.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.