Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Boomerang Guesthouse

  • Atatürk mah.1047 Skak no 10, Selçuk, Izmir, Selcuk, Turcja

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 422 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 422 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Sie 2017
9.4

Lovely little place right next to the museum. Nice restaurant & chill out area, and friendly staff. Food not very good though, but plenty of places nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2017
9.4

Eine wirklich ausgedprochen schöne Unterkunft. Wir haben uns sehr sehr wohl gefühlt und würden Boometang Gursthouse jederzeit wieder besuchen und weiterempfehlen. Zimmer sind einfach gehalten, ohne schnick schnack aber alles was man braucht war enthalten. Die Gastgeber waren super nett und zuvorkommend. Die Ambiente war türkisch-asiatisch und richtig entspannt. Ich könnt noch viel mehr loben aber ich denke das reicht:-) Also wenn ihr in Selcuk seid, dann unbedingt da hin gehen❤️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • sergioscro8485
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Sie 2017
10.0

Boomerang guesthouse was simply perfect. Centrally located in Selçuk, very clean, quiet, good food served at the restaurant and the owners always happy to help out whenever i needed help and directions. I stayed for 4 nights and it was a very good and relaxing stay at boomerang. Highly recommend this place in Selçuk!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2017
10.0

The best place to stay and get to know Ephesus and its surroundings. Our host was the best: very friendly and helped us with everything we needed, he organized and got discounts on all the tours and activities we did. Our room was very cozy and very clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • megancote6954
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
10.0

Very quaint place, I highly recommend. The owners are amazing people that are very passionate about the hospitality industry. Plus the food is absolutely amazing and very reasonably priced!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
9.4

Lovely place excellent attentive hosts would definitely return

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Lip 2017
10.0

I had a great time in this beautiful guesthouse with very friendly staff, great atmosphere, unforgettable breakfast with lots of fruits, my favorite

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
9 Cze 2017
10.0

Great location! Very close to the bus station and the museum. Amazing restaurant. Helpful friendly staff. Only downside is the dorm is in the basement so it can be a little damp but the beds are very comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2017
10.0

Friendly staff with good advice about the area. Very welcoming and a great backpacker vibe. One really important thing is that the location is ideal situated right next to the bus station and Ephesus museum and walking distance to most tourist sites.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
9.1

Super ambiance et bien situé! Les propriétaires sont une famille adorable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×