Hostelworld.com

Boomerang Guesthouse

  • Atatürk mah.1047 Skak no 10, Selçuk, Izmir, Selcuk, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 373 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 373 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.7
Boomerang Guesthouse Located at Atatürk mah.1047 Skak no 10, Selçuk, Izmir, Selcuk.
Boomerang Guesthouse
Turkey
Selcuk Agean 35920 Atat�rk mah.1047 Skak no 10, Sel�uk, Izmir
92% 373
37.9492823 27.3680055
Boomerang Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Maj 2016
8.6

Great location! Friendly Staff! They let me hang around the lounge for hours even after my checkout! Met some amazing people. Great advice on cheap travel to places surrounding Ephesus/Izmir. Thumbs up to Hosain and his wife!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
3 Maj 2016
8.9

Highly recommended to stay in Selcuk; location in city center, good room, helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
25 Kwi 2016
10.0

Excellent place. Wish I could have stayed longer. The owner is extremely helpful and knowledgeable. It is obvious that a lot of effort has been put into the hostel. Highly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
9.1

Really good location. Lovely garden restaurant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Kwi 2016
9.7

Hospitable staff, nice Chinese food

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Kwi 2016
9.1

The location is really good, close to bus stop, easily to go Sirince, Kusadusi and Efes. And food there also delicious, staff very helpful, it's a valuable place to stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
2 Kwi 2016
8.6

Great location, handy restaurant. Nice stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2016
9.4

your hosts will welcome you as family, very nice and comforting after slogging through a day of touristing or commuting between cities. great location next door to the ephesus museum and across the parkway from the mini-bus station. will return again when next in selcuk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Mar 2016
9.1

perfect location, just opposite to the bus station within 5mins walk. staff is kind and helpful, gave me some useful travel advice not only in selcuk but also other cities. also, their restrant provides authentic Chinese dishes with a cute courtyard.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • andrewparkes17513
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Lut 2016
9.4

Friendly and welcoming staff in a great location for visiting Ephesus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.