Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Books Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1544 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1544 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Lip 2017
9.7

Fun place! Definitely a party hostel, im not the type that likes to party every night but still had a great time here! Phillipe, Ed, Alex and the staff were great! Cheers, would definitely recommend for the party-goer

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
8.6

Good social hostel in the centre of lapa, the hostel usually organises a night out nearly every day

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kaddieckel9053
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
4 Lip 2017
10.0

Best Hostel ever! Great staff, delicious breakfast, very clean and everyone is in a good mood. Be aware that it's a party hostel though hahah ❤️

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Cze 2017
9.1

Books hostel may have been the best hostel I have stayed in during my time in South America. The staff are incredibly welcoming, friendly and helpful and it has the greatest atmosphere. It's perfect for a solo traveller as everybody hangs out together in the common areas. It also has the cheapest caipirinhas around! I couldn't recommend it more!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2017
10.0

the place to be. amazing staff and best location :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2017
8.0

A complete and total party hostel. If that's what you're looking for, this is easily the best one you'll find - but if you can't handle a party hostel, then this definitely isn't for you. The vibe is like a 24-hour frat party (which was great for a few days, but might get overwhelming after that!). Amazing staff, and great people too - but like I said, the cleanliness is at the level of a college party.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Cze 2017
8.9

Really fun place to stay great atmosphere and the staff were all amazing. Only complaint is the lack of bathrooms in the morning!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Cze 2017
10.0

One of my favourite hostels in Brazil! Staff here are so welcoming and created such a great atmosphere for the hostel. Facilities and rooms were clean and safe. Already planning a trip back to rio just to stay at Books Hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Please do!

  • ninanina_s5194
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
5 Cze 2017
10.0

Amazing hostel with wonderful people and best location! Obrigada!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

De nada!

1 Cze 2017
9.1

Became a family from day 1, absolutely favorite hostel experience!! The most amazing and helpful staff, best caipirinhas, great vibe. Can't wait to be back!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.