Hostelworld.com

Bon Paul & Sharky's Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 213 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
Bon Paul & Sharky's Hostel Located at 816 Haywood Road, , Asheville.
Bon Paul & Sharky's Hostel
USA
Asheville NC NC 28806 816 Haywood Road
92% 213
35.5787240 -82.5947770
Bon Paul & Sharky's Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

Staff was nice. Good time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
31 Maj 2016
9.1

Absolutely loved my stay here, and a big shout out to both Chris' and Francesca who helped me have so much fun and feel settled. I wish I could've stayed longer, and spent more time with you all ...thanks again! Definitely go to the Funk Jam or on a hike with these guys :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
9.7

Very satisfied. Would definately recommend this place to someone who wants to same some $$$ and find a decent place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2016
10.0

Bon Paul was everything I wanted in a hostel; clean, on the smaller side, and mellow. Felt like I was in my own home! The hostel is located near great bars, restaurants, and an organic market. Great location! Great hostel! The price is right!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2016
9.4

Love the location - walking distance to a lot of great bars, restaurants & coffee shops. $6 Uber Ride Downtown. As for the staff - I only met Chris, but he was very helpful with restaurant suggestions & things to do. Only 2 full bathrooms, so shower could get backed up depending on what time everybody gets started. Also isn't a very lively hostel, the common area is limited and there aren't hostel-planned events. But I enjoyed my stay and will be back! Recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2016
8.0

Great location, definitely the most home-ish hostel I've been to (on three continents)--though that's both + and -. Overall and long story short, were I to return to the city with two hostels I'd choose this one I know and trust before trying the other.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Lut 2016
10.0

Great house hostel in West Asheville. Beds are super comfy and the neighborhood is cool. Coffee, restaurants, and bars within steps and ~6$ uber to downtown. They don't really have group activities which would be ideal but a solid place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2016
10.0

Great facility and staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.