Hostelworld.com

Boissiere

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 829 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 829 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.7

Struttura semplice ma molto carina, pulita, con tutto ciò che serve all'interno della stanza. Anche la colazione economica e molto buona. Personale disponibile e gentile.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

Très bon rapport qualité prix à côté de Paris

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
10.0

One of the best places I have ever stayed in .. the place is nearby metro station less than 10 mins walking and then you can go everywhere in Paris. The stuff are nice and so helpful , the room is quite small but it's enough and include everything you could need .The atmosphere is quite and relaxing. The breakfast was great you can get lots of food for 7 euros. Highly recommended place ..the only bad point that I didn't stay for longer time

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
7.1

Staff were friendly and provide some great advice on where to get dinner from! Location felt safe and was a half hour walk to Arc De Triomphe. Room was small (as i was expecting) but comfortable... there was hair in the bed and the grout in the shower appeared to have mould in it. My room overlooked the street - was a little noisy from that side of things and could hear my neighbours quite easily!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

Love the place . Great price for what you get in the rooms. Clean . Staff is wonderful and welcoming. Location is perfect will definitely recommend and go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jrbeauchemin
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Sty 2017
10.0

Pour seulement 30 euros, j'ai eu une chambre privée avec salle de bain incluse. Le lit était confortable et plusieurs resto à proximité!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jessstaum
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
26 Gru 2016
8.9

Was very lovely apart from the shower that sprayed all over the bathroom if you turned it on to full power. The hotel was located really close to a train station to head into town, was a very easy train system to navigate. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Paź 2016
9.4

Todo muy bien, buen desayuno ofrecido por el hotel, así mismo el personal de la recepción tiene buen trato a los huéspedes. Muy buena limpieza y comodidad. Se puede dejar el equipaje en recepción sin costo alguno de manera segura. Muy buen servicio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Wrz 2016
9.1

Nettes Hotel, sehr fairer Preis, nicht direkt im Zentrum, aber die Metro liegt in der Nähe und bringt einen schnell zu allen Spots.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
7.7

Small rooms but the price was right.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.