Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Boissiere

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 824 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 824 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 8.6
Boissiere Located at 53 Rue Jean Jaurès, Levallois Perret, Paris.
Boissiere
France
Paris 92300 53 Rue Jean Jaurès, Levallois Perret
92% 824
48.8921340 2.2932028
Boissiere
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

Love the place . Great price for what you get in the rooms. Clean . Staff is wonderful and welcoming. Location is perfect will definitely recommend and go back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jrbeauchemin
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
3 Sty 2017
10.0

Pour seulement 30 euros, j'ai eu une chambre privée avec salle de bain incluse. Le lit était confortable et plusieurs resto à proximité!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jessstaum
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
26 Gru 2016
8.9

Was very lovely apart from the shower that sprayed all over the bathroom if you turned it on to full power. The hotel was located really close to a train station to head into town, was a very easy train system to navigate. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Paź 2016
9.4

Todo muy bien, buen desayuno ofrecido por el hotel, así mismo el personal de la recepción tiene buen trato a los huéspedes. Muy buena limpieza y comodidad. Se puede dejar el equipaje en recepción sin costo alguno de manera segura. Muy buen servicio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Wrz 2016
9.1

Nettes Hotel, sehr fairer Preis, nicht direkt im Zentrum, aber die Metro liegt in der Nähe und bringt einen schnell zu allen Spots.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
7.7

Small rooms but the price was right.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Wrz 2016
8.6

Très bon petit hôtel bien situé à 8mn du météo Louise Michel. Joli quartier sécurisant mais un peu excentré. Chambre petite mais très propre avec tv douche wc et bonne literie pour 37€ seulement !! Je n'ai jamais trouvé mieux ! déjeuner buffet à 7€ au lieu de 5 affiche. Seul bémol, pas d'isolation, on partage tout des chambres voisines...!! Bouilles quies obligatoires. Merci malgré cela je reviendrais.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
8.6

nice, but it was shocking that there is no wall for the toilet. In fact i reserved a single room and i don't know whether the others are the same or not, anyway the bathroom was open without the walls. Only the shower booth has glass walls. The basin and the toilet don't have walls. The toilet is blocked by just one mid-sized wooden wall. It was like a jail but i was getting used to it. And the location isn't too bad and good, either. but security and the staff are absolutely good:)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
8.6

Très bonne adresse ! Personnel accueillant, aux petits soins avec ses clients et très arrangeant. Copieux petit déjeuner et à volonté. De plus le quartier est très sympa, nous nous sentons en sécurité et il y a de nombreux commerces et restaurant y compris un grand centre commercial à 5 minutes de marche. Je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sie 2016
8.9

A good place to stay. The room and bathroom were small, there is no closed cupboard and no space for cosmetics in the bathroom, but the cleanliness is great and if you just a need a place to stay overnight, it is ok. I really liked the location, neither too busy nor abandoned. You have to walk a few minutes from the metro station, but the area is nice, full of shops and restaurants. I was travelling alone and felt good there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.