Hostelworld.com

Bodega Phuket

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 2,316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 2,316 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Bodega Phuket Located at 189/3 Rat U Thit, Patong Beach, Phuket.
Bodega Phuket
Thailand
Phuket 83150 189/3 Rat U Thit, Patong Beach
92% 2316
7.8902696 98.2975529
Bodega Phuket
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
24 Kwi 2016
10.0

A nice hostel, clean rooms and nice beds. Very friendly staff too. One of the staff took us out to see the nightlife and made sure we all had fun

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
22 Kwi 2016
10.0

Good hostel right in the middle of the city. Good atmosphere, nice people. Party every night :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2016
10.0

Had an amazing time at Bodega. Would definitely recommend it. All the staff were great and very helpful arranging trips and tours.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
9.7

My GF and i stayed for 5 nights, and we loved the experience. We had a private room, with our own bathroom. the accomidations were modest, but totally livable. The people are why you come to a hostle, and this place delivers on all fronts. Walkable to the beach, air conditioned shopping mall, and the night market for great street food. :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
14 Kwi 2016
10.0

Fantastic hostel, great atmosphere, great staff. This is THE place to stay in Phuket.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
8.9

2 Free drinks at 8-9, free towel, good location, staff are friendly and like minded people. Good hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
9.7

Very great hostel! The staff were all so friendly, helpful, and welcoming. The atmosphere is great and the food from the bar delicious. Would definitely recommend this place to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
10.0

My brother and I recently spent 5 awesome nights at the Bodega Phuket, one of those nights being the infamous Thailand New Years; Songkran Words cannot truly describe the incredible time we had making friends from abroad, enjoying authentic Thai cuisine and plenty of festivities/trips to explore via the Bodega. Dain, Chai, Ong, and everyone else (who's names I would totally butcher and I'm sorry!) You all are amazing and thanks for making the Bodega a highlight to my trip to Thailand :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • slacker_elite
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
11 Kwi 2016
10.0

Headed to Phuket for Songkran and loved my time here. Great hostel, social atmosphere, good food, everything was cleaned daily, friendly staff, good recommendations of what to do and where to go. Met some great new friends here. Close proximity to Bangla Rd. for partying and lots of restaurants nearby. Highly recommended. Loved it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
10.0

Amazing! Couldn't have asked for better staff, atmosphere, and facilities!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.