Hostelworld.com

Bob's Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 2,112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 2,112 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.7
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 6.8
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.9
Bob's Youth Hostel Located at Nieuwezijds Voorburgwal 92, 1012SG, Amsterdam.
Bob's Youth Hostel
Netherlands
Amsterdam 1012 SG Nieuwezijds Voorburgwal 92, 1012SG
68% 2112
52.3755598 4.8922848
Bob's Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
2 Maj 2016
7.1

Great place for a quick night of sleep. The area is pretty safe and it's super close to the train station. The one thing I would change is check out time. It's not till 0800 which makes it tough to receive the deposit back for keys. But everything else was pretty good

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
9.4

Bobs was well located a short walk from the train station & everything that is going off in Amsterdam. Friendly staff. Some will let you smoke in the communal area provided you ask before hand. If not it is no problem smoking on the street outside. The only downfall was that in the below bed lockers for your luggage there were ants, no problem with them, just annoying. Over all had a really good time and a positive stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
8.0

Vraiment chouette auberge, le personnel est sympa et les gens en général aussi. L'auberge est très bien situé, idéal lorsqu'on reste peu de temps.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
7.7

Bellissima esperienza, atmosfera accogliente e giovanile. Unica pecca i bagni. Ma per un week end è perfetto.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Kwi 2016
6.3

We were expecting to have a better place for the price we payed. Actually the beds were comfortable, but it was not safe to leave our stuff there, the rooms and reception could be cleaner, and there was no light (lamp) in the shower ! It could be better for its price.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
2.0

The worts hostel ever.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Fanato89
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Kwi 2016
6.0

Just good for sleeping..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2016
8.3

Stayed here around Kingsday, great place, the staff were very helpful as I forgot an adapter for my phone,they offered to take my phone and charge it behind the desk then gave me directions to the nearest samsung store. I enjoyed the way there was a piano in the lobby and every so often somebody would get up and play, it was nice and relaxing. The people staying there also were cool, nice wee spot. Will be back :) x

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
6.6

Bon hotel bien situé. Pas de lumière et problème d'évacuation dans la douche. Aucune intervention de la part du personnel malgré le signalement du problème dès le premier jour (séjour de trois jours).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Kwi 2016
4.6

Muy sucio, las camas muy viejas, el personal nocturno té trata mal ..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.