Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bob's Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.6
Dobry 3028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.6
Dobry 3028 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.3
  • Bezpieczeństwo 7.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 6.6
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 5.5
  • Udogodnienia 5.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
7.1

The staff is quite nice, rooms are big but noch too tidy or cozy. Though sheets were clean - the bathroom wasn't.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Sie 2017
5.1

Camas muy malas, los baños ya no te cuento. Escaleras muy empinadas, el lugar para guardar las mochilas es horrible, muy inseguro. No dormí en toda la noche.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • crowshaven
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2017
4.3

Noisy street. But too warm to shut the windows. Two separate people from the room were puking the lungs from their body that night, because one used too much drugs and the other one drank too much. Eventually, this took till 2 am and ended with a smelly disgusting toilet, covered in blood and puke. Then some drunk guys came in and took around 30 minutes to sleep. In the end, one of the guys took a girl to the room and had to smash her, eventhough everybody told him not to. I did not sleep..

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Sie 2017
8.9

Séjour sympa à Amsterdam, hôtel bien situé. On a pu déposer nos sacs et partir se promener en ville. Lits confortables.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • omauricioleite
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Sie 2017
4.3

It Is so expensive. the room wasn't clean and no breakfast.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • serafin
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Sie 2017
6.3

El hostel se encuentra bien ubicado, la gente muy amable pero me enviaron a una habitación en un 4 piso por escalera, la cual no tenía luz y tenía olor a humedad, no había lockers para mis cosas y los baños no se encontraban muy limpios.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Sie 2017
8.3

Perfect location, clean showers and nice staff :) The hostel is perfect if you are on a low budged but want to stay in the Centrum of Amsterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
4.0

Rapporto qualità prezzo assurdo....la pulizia pessima, la stanza sembrava loculo anche considerando che non potevamo aprire la finestra e non c'erano asciugamani nemmeno a pagamento. L'unica nota positiva è la posizione centralissima con tutto a pochi metri a piedi...ma di certo questo non giustifica il prezzo di 65€ a notte a persona per una camerata da 6. sconsigliatissimo......

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
3 Sie 2017
6.6

Very central, lots of plugs, comfortable beds. Staff at front desk weren't particularly helpful and the atmosphere wasn't anything special.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2017
4.0

A única vantagem do hostel é a localização. As instalações são ruins e bem sujas. Não recomendo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.