Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bob's Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.9
Dobry 2875 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.9
Dobry 2875 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.4
  • Czystość 5.7
  • Udogodnienia 5.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Cze 2017
7.7

Great location, kind of dirty and had to share a locker with 2 friends because there weren't enough in the room. Staff was very friendly, but with no A/C the rooms were insanely warm at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
3.7

Almost positive they don't change the sheets. During the time we were there we saw 3 people check in and check out and not once did I see the sheets changed. The bathroom had a plumbing issue and we smelled sewage in the room the entire time there. The rooms are tiny and hot because there is no circulation (they did give us a fan). The toilet in the hallway is for multiple rooms of 8-10 beds so it clogged often and because we were in the 2nd building it was hard to go to the reception every time

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Cypr, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
4.9

I started itching a lot after the night i spent at the hostel, probably there were bed bugs. The sleeping was a terrible experience, very uncomfortable and small beds. The bathroom was a small room with no place to leave your stuff or the shampoo. Also, i'd expect a space to smoke in the hostel grounds.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
7.7

El hostelero tiene una ubicación muy céntrica, es cómodo pero el wifi no me llegaba a la habitación porque estaba hasta arriba, el personal es muy amable y es seguro. Otro detalle fue que no me pudieron rentar una toalla en mi estancia por qué no tenían disponibles

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Cell_aus_Nippes
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
4.0

Wegen der vielen schlechten Bewertungen war unserer Erwartungshaltung schon sehr weit unten. Das 4er Zimmer im Dachgeschoss war allerdings so schäbig, damit haben wir nicht gerechnet. Die Dusche und das WC haben wir wegen der Hygieneumstände erst gar nicht genutzt. Das kurioseste war allerdings, dass nachts der Mann von der Rezeption bei uns im Zimmer stand und eine Sicherheitskontrolle durchführen wollte. ich würde unter keinen Umständen noch mal hin fahren. Die Matratze war aber sauber.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
15 Cze 2017
6.6

Algunas de las habitaciones no se encuentran en el mismo edificio donde esta la recepción, el trato del personal es poco amigable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Cze 2017
6.9

Bastante aceptable por ubicación aunque las instalaciones no sean de lo mejor. Todo lo que se puede esperar de este tipo de alojamientos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
5.4

Não todos, mas umfuncionario em particular foi muito grosseiro, mau humorado e nenhuma boa vontade de entender o cliente com dificuldade no idioma local. Mostrou-se irritado quando tinha que voltar a explicar. Cheguei para o check in tarde ( meia noite), sozinho, cansado e recebo um tratamento nada cortês. Esse foi o ponto mais negativo do estabelecimento, dentre os outros que já foram citados por meio das notas dadas. Fiquei com uma péssima impressão do Hostel é não voltaria a me hospedar lá.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • dillonfrazier976867
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
13 Cze 2017
6.6

Location is the only good part of this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
4.6

Hostel有兩幢物業 我住在酒吧旁的一棟 頂樓完全收不到wifi 樓梯過窄 搬運重物有點危險

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.