Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bob's Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.4
Dobry 2,372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.4
ZAREZERWUJ
6.4
Dobry 2,372 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.1
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 6.4
  • Atmosfera 6.1
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 5.4
Bob's Youth Hostel Located at Nieuwezijds Voorburgwal 92, 1012SG, Amsterdam.
Bob's Youth Hostel
Netherlands
Amsterdam 1012 SG Nieuwezijds Voorburgwal 92, 1012SG
64% 2372
52.3755598 4.8922848
Bob's Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
21 Sie 2016
8.3

Not nearly az bad az previous reviews. Was clean tidy and a great location! Wouldn't hesitate to stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
5.7

Beds were terrible. Every bunk in the room rattled and squeaked anytime someone moved. Only 3 charging plugs in a room for 6 people too which is pretty tough. Quite over priced for what it is.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Sie 2016
8.3

Really isn't as bad as what people make it out to be, yes it's no 5 star hotel but it was good. Check in staff were lovely and the guy was really nice and helpful too. The luggage bag room DID have a lock on it, as well as a key card needed for the door to the stairs and then the bedrooms. Lockers available in room too. Perfect location for everything, the place was pretty clean (okay spots which could do improving but was more than okay). A bit more on the expensive side but would go again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
2.3

Horrendo, mas sucio no puede estar, condiciones insalubres de las instalaciones, no se lo recomiendo a nadie, intenso aroma a animal muerto, repugnante y putrefacto

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Sie 2016
6.3

The hostlel is placed very central! It is fun to stay there and the staff is very sweet and helpfull. But one the that drags the hostel down in ratings, must really be the bad cleaning. If you only are staying there for 3 days you can survive it. But it is really hot, moisty and smelly in the doorms :(

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
8.9

Très bonne localisation, on ne pouvait pas trouver mieux. A 10 mn à pied de la gare, dam square à 5mn, supermarché à 3mn. La chambre de 16 filles est bien, les lits sont confortables (couettes et oreillers). Seul petit hic c'est 1 douche pour 16 mais sinon ça va.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
6.6

The guy who works at reception was very unfriendly. Location is very good, 5 minute walk from the central station.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
4.3

The smell on the bags room was awful, the morning staff is not so helpful and doesn't have patentice at all., but the afternoon staff is pretty good. The lockers in the rooms didn't work , you got a lock to use, but 6 out of 8 boxes in the room where damaged.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
7.4

J'ai passé 2 nuits à cette auberge de jeunesse. Je n'ai eu aucun problème sauf l'odeur de lit, couette et oreiller. La literie étaient propre mais ne sentaient pas la rose :( À part cela, c'était bien situé au centre ville, l'ambiance sympa, wifi gratuit par rapport au prix, c'est pas mal

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
4.9

Cheap good location but very dirty

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.