Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.4
Ocena 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 5.3
  • Atmosfera 4.8
  • Czystość 4.0
  • Udogodnienia 4.5
ZAREZERWUJ
5.4
Ocena 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.3
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 5.3
  • Atmosfera 4.8
  • Czystość 4.0
  • Udogodnienia 4.5
Blue Located at Ample 24, , Barcelona.
Blue
Spain
Barcelona Barcelona 08002 Ample 24
54% 579
41.3803346 2.1797561
Blue
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
4.6

Horrible!! The room was full of bedbugs and now im full of red points. Not recommended

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Algieria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
4.9

un appartement extrêmement sale ,tout le monde a eu des bouttons rouges un peu partout sur le corps ,je ne le recommande a personne franchement !!!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Algieria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
3.1

Offre mensongère, photos ne correspondent aux chambres, non respect des normes internationales, chambre se ferme avec un cadenas de casier, superficie avoisinant les 9m2 avec deux lits superposés électricité en panne, ventilateurs portatif plus brutant, chambre obscure aérée avec une fenêtre hublot en hauteur, personnel sympathique mais impuissant face à la débâcle, pour 10 euros de plus vous pouvez avoir une chambre plus spacieuse et climatisee ailleurs. Gare aux clostrophobes aspect prison !!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
3.7

La pulizia e' scarsa, i letti sono infestati da cimici e acari che portano la scabbia all'uomo. Fate una bella disinfestazione ! Cleaning is poor , the beds are infested with bed bugs and scabies mites that lead to man . Take a nice disinfestation !

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Lip 2016
5.4

Cons: Our room was basically a closet with no windows REALLY hot and not too clean. One guy had to leave because of bedbug bites, he had them all over, the girl at the reception offered to give him his money back but warned him that it was coming out of her salary, so he declined... Kind of sketchy. The door handle of our room was taped to the door with duct tape and to lock it we had to use a small padlock, it didn't feel safe. Pros: really good location and the bathrooms were clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
22 Cze 2016
5.7

Perfect location with easy access to las ramblas and the sea. Tiny room with uncomfortable beds, no air conditioning just a fan to cool the room. We were sharing bathroom facilities with a whole floor of people. The showers were always cold and only one of the two showers worked properly. The staff were friendly but there was no extra help or tourist information available at the hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Maj 2016
8.3

A good place to rest your head at night, clean enough but with no frills! You get what you pay for. Excellent location, close to the port, the metro and La Rambla. However, the locks on the room door didn't feel very secure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Kwi 2016
7.7

I really liked this hostel. It was super cheap for a private room and all I needed was a bed in a building, so it was perfect for me. The location is great! 5 minutes from the beach, La Rambla, and the metro station. The bathrooms did not work very well and we're always dirty and wet. I would definitely go back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.