Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Blue Trailz Hostel & Surf Camp

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 323 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 323 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2017
9.4

This was the best hostel that I have stayed at! The room had its own personal bathroom and kitchen, and the common area was perfect! 10/10 would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Lut 2017
9.4

No hay estacionamiento, el mismo es en la calle.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
6.6

It's a nice hostel, quite small but cosy.Lovely common area with hammacks, good wifi, clean.Nice people staying and working.No complains...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
10.0

A very nice hostel and very close to the beach. Rooms are clean with airco and hot showers. Staff was friendly and helped me with bus schedules.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
10.0

Cute little hostel, cool lounge chairs and hammocks in the common area and really close to the beach. Place was clean, loved the aircon in the room and the hot showers. Staff gave great suggestions where to go eat and party! Will be back soon guys!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
6.0

Hostal limpio y bien equipado. Sin embargo el personal deja mucho que desear, en especial una de las muchachas de la recepción (la que nos recibió al llegar)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Gru 2016
9.7

This place was great! Amazing location and really nice people. Their wifi was not the best, but otherwise great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Gru 2016
7.7

This is a nice hostel. Aesthetically it's great, clean and secure, the beds are comfortable and the communal area outside is nice to relax and read, and socialise too. The staff are ok- although one of the guys wasn't the friendliest. The other staff were really helpful. It's in a good part of town, not far at all from the beach and restaurants and bars. I booked 5 nights but left after 2, more so because Tamarindo was a little too touristy for me, but BlueTrailz is a nice hostel nevertheless.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Gru 2016
7.7

Great location and an excellent hang out / communal area which makes it easy to get to know everyone. I had my phone charger and portable battery stolen and the staff just shrugged their shoulders. Would stay here again but be careful with your stuff. I paid for surf lessons and they were great, I had the lady and she was excellent!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Lis 2016
8.3

Hostel bien placé avec des hamacs sympathiques dans la partie commune. Personnel présent mais pourrait être plus accueillant et à l'écoute. Pour info, les réductions proposées sur les cours de surf ne sont pas avantageuses, on a trouvé moins cher ailleurs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.