Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Blue Skies Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.2
Dobry 470 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 5.9
ZAREZERWUJ
6.2
Dobry 470 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 5.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Kwi 2017
5.7

The hostel is quite old. Although there were people cleaning the hostel sometimes, the showers did not appear tidy at all. One of the showers did not work. The rooms were very smelly. Although breakfast was included, there were flies in the kitchen which made it look unhealthy.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Kwi 2017
2.0

Es EL PEOR lugar del mundo, por favor nunca se queden ahí, eso no es hostal es un pub de la peor calidad. Gasten poquito más y quédense en algo decente, eso es para animales, es inhumano.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
2.0

Terrible place, this is not a hostel. Terrible and scary experience I didn't event stay because it was awful, the room smelled horrible and there were flys inside. If you value your self safety and money don't stay here!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
8.9

Great Hostel with great people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
17 Mar 2017
8.9

Nice staff and good transport links to city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Mar 2017
10.0

Really liked that there was no curfew as we came to london to see the xx at brixton academy. The staff helped us plan our journey and advise cool places to visit. There is a beautiful garden and we can't wait to come back in the summer

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
9.7

Staff were really friendly. If you want to make friends this place is the hostel for you

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
9.7

Brilliant location, easy travel to the city. Will definitely be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
4.0

I can definitely not recommend that hostel! The location is really good as it is directly next to the Tulse Hill station and the staff was also nice but that's it! The rooms are not clean, the sheets were dirty, the showers not powerful at all (took me ages to wash my hair) and dirty! The hostel includes a pub which means loud music at the weekend until 2 am, no sleeping without ear plugs possible! It says frew continental breakfast on the website which actually consists of two kinds of cereals!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
2.6

The Hostel is very filthy in general and unsanitary. Moreover, there is only one single wash basin for all guests. The showers are very bad, because the water has no pressure and it is very dirty and disgusting. The toilets are also in an awful state. The given breakfast is no real breakfast, because us was said that we can help ourselves in the filthy kitchen of the cornflakes available there. Indeed, these stand there already since eternity and do not look any more eatable.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.