Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Blue Mountain Bund Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 3371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 3371 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
10.0

This hostel provided me with such a positive experience in Beijing. I was able to meet other travelers and go site seeing with them. There are many food options in the area and very close to transportation. I loved that the bottom bunk has a curtain allowing privacy. Overall I had a great experience and the staff was very helpful and friendly! I will be back on my next visit to Shanghai

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
15 Wrz 2017
10.0

Nice place! Firstly I think this place maybe less quality because their location is near public transport, but I think wrong. This is good place to stay while u're traveling in Shanghai!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • patozamar9928
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Wrz 2017
10.0

Superb staff willing to help! Thank you guys for such a great time! pATO (Chilean dude)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
13 Wrz 2017
10.0

International hostel perfect for everybody! I really enjoyed my stay in Blue Mountain. Very polite and kind staff!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mathieubaron19779
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
12 Wrz 2017
8.6

Idéalement placé à deux pas du Bund, sa terasse en toiture facilite les rencontres.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2017
10.0

Very nice Hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
7.7

The location is excellent with one of our favorite restaurants close by - Yuxian. It is also walking distance to the Bund and People square. ATM machines just in the corner. The room was good but they did not clean under the beds, so don't expect too much! However, the staff was very nice. The hostel is on the sixth floor of a "modern" building. We struggled a bit to understand that when trying to find it on the street.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • jbuwang9991
  • Malezja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
4 Wrz 2017
8.9

Very helpful and friendly staff. I made s mistake in my booking the staff readily offer me an alternative room with a discount. Provide good information.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2017
10.0

놀러다니기에 위치도 좋고, 직원들이 매우 친절하고, 방도 가격대비 좋았습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2017
10.0

The location was great for sight seeing in Shanghai. The beds were also very nice. The Bottom bunks had curtains and wooden sides that made it feel like it's own little room, which I appreciated.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×