Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Blue Mountain Bund Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 3191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 3191 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2017
10.0

交通便利,旅舍大厅氛围很好,还有一个很大的露台,而且前台员工服务非常热情,一次满意的入住,值得推荐^_^

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
3.4

I cannot believe how bad my stay was. I never felt safe nor clean, and I didn't feel like the staff cared or was trustworthy.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
9 Mar 2017
6.3

Not the most social Hostel you can imagine. Difficult to find the building. No signs outside.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Mar 2017
7.7

Generally good hostel. Nice bar. Bathroom facilities could be better and cleaner. Staff was nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Mar 2017
9.4

Overall, a great place to stay. Especially with Yang's Dumplings just around the corner and East Nanjing Road a few minutes walk away. The only negative was that most people staying at the hostel were natives, with very few international travellers. It made socialising and making friends harder which was one of the reasons we chose a youth hostel and a dorm room. The staff were faultless and the Chinese people who were willing to try to communicate, made our trip here the best! Would return!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2017
10.0

Excellent location! Near the East NanJing road and metro. And less 20 minutes walk to the Bund. The staffs in the reception are so helpful and friendly. Recommend to me the delicious food like the fried dumplings!! 美味しいです!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Mar 2017
8.9

bien passé ni cuisine, ni resto mais un bar.....très cher ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2017
10.0

环境不错诶,而且工作人员都很贴心,这里面住了好多外国人,还可以交朋友哦。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2017
10.0

位置不错,去哪里都很方便。前台姑娘清新文艺可爱萌,热情又耐心。青旅氛围还是非常浓厚的,特别推荐!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.7

무엇보다도 위치가 정말 좋아요. 난징동루역 1번출구랑 가까워서 일정 잡을 때 편했어요. 영어 가능한 직원도 있어서 귀국하러 공항 갈 때 택시 잡는 것도 부탁했더니 해줬네요. 비행기 시간 때문에 새벽에 체크아웃할 수 있는지 물어봤었는데 싫은 기색 없이 친절하게 해줘서 좋았어요. 4인개인실에 머물렀는데 아침에 나갈 때 청소 부탁하면 해줬어요. 개인실에 인원만큼 수건이랑 슬리퍼도 주는데 청소 부탁한 날은 매일 새 걸로 바꿔줬고요. 편의점도 숙소 바로 앞(버디)이랑 정문에서 오른쪽으로 돌았을때(로손) 또 하나 더 있어서 편리했어요. 다만 4인실이 2층침대 두 개였는데 히터가 천장가까이 벽에 있어서 따뜻한 공기가 아래로 안 내려왔어요ㅋㅋㅋ위쪽은 괜찮았는데 아래에서 잔 사람들이 좀 추웠네요. 그것빼곤 다 정말 좋아요. 다음에 상하이에 왔을 때도 또 이용하고 싶네요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.