Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Blue Mountain Bund Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3177 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lut 2017
10.0

位置不错,去哪里都很方便。前台姑娘清新文艺可爱萌,热情又耐心。青旅氛围还是非常浓厚的,特别推荐!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.7

무엇보다도 위치가 정말 좋아요. 난징동루역 1번출구랑 가까워서 일정 잡을 때 편했어요. 영어 가능한 직원도 있어서 귀국하러 공항 갈 때 택시 잡는 것도 부탁했더니 해줬네요. 비행기 시간 때문에 새벽에 체크아웃할 수 있는지 물어봤었는데 싫은 기색 없이 친절하게 해줘서 좋았어요. 4인개인실에 머물렀는데 아침에 나갈 때 청소 부탁하면 해줬어요. 개인실에 인원만큼 수건이랑 슬리퍼도 주는데 청소 부탁한 날은 매일 새 걸로 바꿔줬고요. 편의점도 숙소 바로 앞(버디)이랑 정문에서 오른쪽으로 돌았을때(로손) 또 하나 더 있어서 편리했어요. 다만 4인실이 2층침대 두 개였는데 히터가 천장가까이 벽에 있어서 따뜻한 공기가 아래로 안 내려왔어요ㅋㅋㅋ위쪽은 괜찮았는데 아래에서 잔 사람들이 좀 추웠네요. 그것빼곤 다 정말 좋아요. 다음에 상하이에 왔을 때도 또 이용하고 싶네요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Lut 2017
7.7

The location of the Hostel is very close to the Metro station East Nanjing and walking distance from restaurants and shops. The room we were in was brilliant had an upstairs with a seating area downstairs and balcony. They have a TV but unfortunately only 1 English channel and that was the news.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Lut 2017
10.0

Très bonne auberge avec un personnel très souriant et aidant pour tout. De bons matelas. L'emplacement sur la ligne 2 (aéroport Pudong) et 4 couvrent les principaux spots à voir à Shanghai. Calme et facile à trouver. C'est une adresse où je reviendrai. Possibilité de louer pour 5 yuan une serviette pour les dortoirs (et gratuit pour les chambres). Wifi du tonnerre !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

Veryyyyyy nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • minguy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
7.1

상해 난징동루에 위치하여 주변 쇼핑은 마음껏. 와이탄도 가까워서 좋았음. 아이들 둘과 아내랑. 온 가족이 4인실을 이용. 방이 좀 추웠음. 2층 침대라 2층은 덥고. 1층은 많이 추움. 전반적으로 가격대비 훌륭함

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lut 2017
8.0

disappointed directions to hostel weren't updated, when I arrived, Metro 2 to Metro 1 through People's Square wasn't possible. Positive-10 minute walk to the Bund, lots of potential, helpful staff. hot and cold water is ready for soups and such. Lots of space to talk and socialize.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
10.0

地理位置很好,出地铁站步行几分钟即可到达;地处大上海最繁华的路段,紧邻南京路,出行逛街景点都十分方便; 去的较早,出行选择了游客相对少的时间段,到店后,前台的美女们很热情的帮我免费做了升级,十分感激,大厅装饰的很有节日氛围,还有酒吧,很多东西店内就可以提供,无需出门; 公共区域很大,有台球室、休闲区域、露天露台。。。 最重要的是前台的妹子们都很有耐心、待人接物十分和善,真正做到了宾至如归,家的温馨、友的和谐 若有机会再去上海,毋容置疑还会选择蓝山!!!全五分~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Sty 2017
6.6

El hostel está bien hubicado, las cosas a destacar son que el personal de la recepción no conoce la ciudad y no puede responder una simple pregunta acerca de como ir o que hacer o donde salir de noche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
9.4

위치는 정말 좋음~ 지하철역에서 5분정도 거리. 너무늦게 도착해서 도미토리에서 트윈룸으로 변경되서 당황했지만 직원도 친절하고 괜찮은 것 같아요!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.