Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Blue Mountain Bund Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3,040 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3,040 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
Blue Mountain Bund Youth Hostel Located at 6F, 350 South Shanxi Road, , Shanghai.
Blue Mountain Bund Youth Hostel
China
Shanghai 200001 6F, 350 South Shanxi Road
87% 3040
31.2394809 121.4813661
Blue Mountain Bund Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Sie 2016
8.3

Very close to subway station and to the main places of the city (南京东路, People's square, Bund...). Good communal areas with many pastimes: projector, pool, bar, table football... Helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Sie 2016
7.1

Good location, although hard to find the first time. It is in a tower block. The staff were not very helpful or friendly and this would be the hostels biggest downside. That said, I would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
13 Sie 2016
10.0

위치도 좋고 여행하기 편리한 호스텔입니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
10.0

Excellent location and room - upgraded for free! Great value for money either way though. There were workmen outside our room which I thought would be a problem but they did not start work until 9am which I thought was courteous under the circumstances

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
9.4

The 8-bed dorm had enough space for everyone to store their stuff. Cafe on the ground floor was convenient for breakfast. Staff was extremely helpful. There were a lot of young children who were noisy in the hallways, but they were generally quiet by 9 pm. I paid for the faster Internet, but I was able to access the free account from the second floor (possibly duse to being there in the off-season).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Declan_29
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
10.0

I was stay here for two nights , and met few young students, we had a good time , we also ask infos from working stuff , they are very nice , miss the time we spent in the common area~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
10.0

Fantastic! Location was ideal--almost every must-see landmark was within half an hour on the subway, and there were so many chic bars/restaurants nearby. People were awesome, and the staff really worked to create a comfortable atmosphere. They spoke English well and even helped me book a cab to the airport at 4:30 in the morning.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sie 2016
9.7

카운터.개친절.개귀여움. 위치.지하철.걸어서오분.쪼끔걸어야됨. 가격.좀비싸지만.있을거다있음. 청결.벌레없음.깨끗함 분위기.좋음 가격이 유일한 단점이지만 만족할거임

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sie 2016
7.7

난징동루 옆에 있어서 이동하기가 편했습니다 ~~~^^* 침대 숙소도 좋았어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kangleland
  • Singapur, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Sie 2016
9.4

Great place! Toilets and beds were good. Location was also fantastic!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.