Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Blue House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 366 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 366 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
21 Lip 2017
9.1

Buen hostel, aunque la pieza doble de 25$ no vale mucho la pena! las ventanas no cierran! Las piezas compartidas relación calidad preci perfecto!! Los propoetarios y trabajaspres son muy amables.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2017
10.0

Ich bin mehr als zufrieden mit dem Hostel! Ich bin zum ersten Mal in Ecuador (und in Südamerika) und das Hostel, die Mitarbeiter und die Lage ist einfach Top. Super viele junge Leute in der Nachbarschaft Mega viele Clubs und Bars aber auch viel Polizei für die Sicherheit. Die Mitarbeiter sind sehr zu vorkommen und herzlich. Sie kennen deinen Namen und erfüllen jeden Wunsch. Und all das für so wenig Geld. Ich empfehle es aufjedenfall weiter!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2017
10.0

Gostei muito do BLUE house. A equipe bem acolhedora e prestativa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
28 Cze 2017
10.0

A very good hostel in a wonderful old villa. The breakfast is very good! You have oats, milk, yoghurt, bananas, bread, marmelade, butter, coffee and tea. And you can take how much you want. The hostel is in the Mariscal zone, where are many restaurants and bars. The stuff is very friendly! Nothing to complain about!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2017
8.3

Blue House is really nice, the staff is awesome and very helpfull. The breakfast is very good! If you are counting on entertainment or group activities, you will be disapointed.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Cze 2017
9.7

It is a nice hostel, not too big, very clean, brakfast is good. You get 3 slice of toast, müsli, marmalade, coffee, tea, strawberry milkshake, milk and a bowl of fruits. The staffs are very helpfull, when you have questions and you can book tours at there place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Maj 2017
7.7

Fine location, best of all if you're interested in the nightlife on offer. Good hostel, helpful staff. Not a particularly interesting part of the city otherwise.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • K33lan
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Maj 2017
9.7

WiFi was good. Breakfast was basic but good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Obieżyświat
  • 56 Recenzje
16 Maj 2017
8.9

Not much character or atmosphere BUT: very friendly staff, breakfast ok with bananas and oats and some toast, convenient location, clean and spacious rooms and facilities. Good stopover if you're not looking for a very social place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2017
10.0

First experience at a hostel and it was amazing. Stayed in a private room and had a private shower for a great price. Staff was amazing and took care of everything. This was a spontaneous trip, so I had nothing planned. The staff helped tremendously with suggestions and booking things for me. The private rooms also had a tv and I was able to watch the NBA playoffs. Highly recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.