Hostelworld.com

Blue House

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 284 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 284 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
Blue House Located at Joaquin Pinto E8-24 y Diego de Almagro, , Quito.
Blue House
Ecuador
Quito Joaquin Pinto E8-24 y Diego de Almagro
90% 284
-0.2041907 -78.4908664
Blue House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Mar 2016
9.4

Can't say anything bad about this place! The owner was very nice, great showers, many breweries just a few feet away. A must stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Mar 2016
8.9

Hostel muito bacana. Recepcionista da noite um pouco indisposto a ajudar. Recepcionista da manhã muito prestativa. Cama muito macia e confortável.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Mar 2016
10.0

The hostel was great! The staff were really lovely, happy and helpful. It is spacious and in a great location for bars, restaurants and shops. Only a minute walk from the bus stop to get to the old town or anywhere else. We really enjoyed our time here and would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2016
8.0

Close to bus stop and near the nightlife area with several bars, lockers for you to lock belongings just bring your lock. Staff spoke minimum English so prepare for miscommunication. The new staff member refused to store our belongings even if we were to pay her. She said we had to pay for the night which was an inconvenience since it was 11 am and our flight was at midnight.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2016
6.9

It's a great location, good vibe, and breakfast is basic (white bread, yogurt, marmalade, sometimes fruit). There are two showers, so it can be busy. It was sometimes difficult to get in line in the morning. The rooms are not locked, but lockers are provided (bring your own lock). I was a bit disappointed by some of the staff member's desire to help us book things, find rates for car hires, etc. I was also told I was not allowed to wash my laundry by hand, which I find odd.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
9 Mar 2016
9.7

Bem localizado e com boas instalações.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Mar 2016
10.0

The hostel was really nice and comfortable, easy to socialise and meet other travellers and the kitchen was quite decent with several nice socialising areas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2016
10.0

excellent emplacement a proximite du metro et a deux pas de la place Foch une equipe sympa , competente et disponible, une cuisne super ; une lietrie RAS , l auberge a recommander

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Lut 2016
10.0

Excellente auberge avec un personnel très attentif et sympathiqu

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • co_agustin8555
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Sty 2016
9.4

Muy buen hostel, ubicado en la mejor zona de quito para andar de noche y a 20 minutos caminando del centro histórico. Es lindo, limpio y muy buen ambiente. Altamente recomendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.