Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Blue House

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Blue House Located at Joaquin Pinto E8-24 y Diego de Almagro, , Quito.
Blue House
Ecuador
Quito Joaquin Pinto E8-24 y Diego de Almagro
89% 294
-0.2041907 -78.4908664
Blue House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Lip 2016
9.4

I can highly recommend this hostel! It was easy to get in touch with new people, and the staff were really friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Lip 2016
8.6

Really nice hostel, arrived late after a very long journey and it was perfect. Staff are really nice and included breakfast is great, also a great location. Would deffinitely reccomend and stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Lip 2016
8.6

excellent staff, good location (right next to bus station), kitchen was average, takes 10% of charge for using credit card which was annoying.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
10.0

Nofar Bohadana

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2016
8.6

Un lugar simple, pero bien presentado, y con personal con mucha buena onda .. la ubicación es inmejorable. Lo recomiendo mucho!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Lukesegrave
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Cze 2016
8.0

Cool place in Quito. Slap bang in the middle of the tourist district, the staff were friendly and helpful. The biggest advantage was the price. In an overrated city accommodation can be expensive, but this offered cosy, affordable accommodation

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Maj 2016
10.0

Excelente todo desde las instalaciones y el personal, el desayuno bueno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
8.0

Très bien situé! Dans le quartier touristique et plus sécuritaire de Quito, La Mariscal. Le staff avait été bien gentil, en m'indiquant la procédure pour l'ascension de différents volcans. Puisque j'étais là suite aux petits tremblements de terre (Mai 2016), la ville était plutôt éteinte et les policiers ++ présents.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
8.3

Pretty nice place, very friendly stuff, but at least when we where there after 10 pm it was pretty dead. Very clean and in a safe area otherwise.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
9.4

Can't say anything bad about this place! The owner was very nice, great showers, many breweries just a few feet away. A must stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.