Hostelworld.com

Bled Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 628 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 628 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
Bled Hostel Located at Grajska cesta 22, , Bled.
Bled Hostel
Slovenia
Bled 4260 Bled Grajska cesta 22
91% 628
46.3715396 14.1058230
Bled Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Maj 2016
9.7

Great location and great staff, would recommend. Excellent choice in ciders!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Kwi 2016
8.9

Hostel was quiet, but the bar downstairs is a great place to socialise. Very near the lake & suoermarket. Staff were very nice too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Kwi 2016
10.0

perfect location and a very nice staff. We absolutly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
8.0

Bled Hostel was great. My only complaint is one of the employees made a few obscene comments (it was the older man). However, the other employees helped us a lot. The first thing they did when we got there was show us a map and all the things there are to do in Bled. They gave us a voucher for an extra hour of row-boating, and they also arranged a horseback riding trip for us-- even transportation. They went above and beyond to ensure we had a great time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
10.0

Our stay at the hostel was great. The entire staff was super friendly and accommodating, they had tons of suggestions for things to do and made us feel very welcomed. We were sad to leave, but we'll be back someday. Thanks Bled Hostel :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2016
10.0

Lugar perfecto para quedarse un par de noches, la ciudad es pequeña y acogedora. el hostel esta cerca a la estación de buses, se puede ir andando en 1 minuto, es muy acogedor y el personal es realmente encantador. Solo pondría un par de pegas: el colchón, era muy muy incomodo y a pesar de que el hostel parecía limpio los baños y la cocina olían un poco mal. De todos modos lo recomiendo :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Bled Hostel jest najlepszy. Każdy jest przyjazny, a personel hostelu może odpowiedzieć Państwu na każde pytanie. Cieszymy się, że w przyszłym roku. I nie zapomnij! Zawsze skręcić w naszym barze koło :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Gru 2015
10.0

I stayed in Bled hostel every year. I really like to stay in Bled hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Gru 2015
5.7

A small portable heating fan is not able to heat up a 8 bed dorm especially during winter. Please fix a proper heater in your dorm. Thanks.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.