Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 256 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.1
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.6
Blackberry House Located at Via Emanuele Filiberto 233, , Rome.
Blackberry House
Italy
Rome 00185 Via Emanuele Filiberto 233
73% 256
41.8893075 12.5072908
Blackberry House
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2015
8.3
Przetłumaczone przez Google

To miejsce jest bardzo wygodne i bardzo dobrze położony, uwaga dobrym gospodarzem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2015
8.9

Very nice hostel, in a good location for good money. We were placed in a different location to that listed, and there was some confusion in getting our rooms. The staff tried to charge us more by claiming they had never received a deposit from hostelworld and shouted at me when we tried to show proof of payment. They backed down after two days of negotiations, admitting they had received a deposit, then pulled the same trick on another group of students. Be prepared to prove your payment...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Wrz 2015
6.9

In fact we didnt stay at Blackberry house due to some technical problems. Ths they sent us to another place nearby, called Icarus Inn. It was nice decent place, close to the metro station.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Wrz 2015
6.3
Przetłumaczone przez Google

Byłem po prostu zabrane z mojej szafy i miałem tylko łóżko i nic innego w pokoju, który był bardzo niegrzeczny, przecież zapłaciłem za w pełni wyposażony pokój, a nie tylko do łóżka !!! Wtedy nie było śniadanie, jak opisano wcześniej i za co zapłaciłem !!! Jestem bardzo niezadowolony i chciałbym wrócić część moich pieniędzy !! w przeciwnym razie nie było najczystsze mieszkanie i miałem o wiele lepsze w tej samej cenie!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Wrz 2015
8.0

Nice hostel about 15 minutes walk from the Colosseum, not actually at the advertised address but a few doors up. Room was spacious and clean but 3 rooms shared a single bathroom which proved difficult. At night there was a lot of road noise so anyone not used to noise may have trouble sleeping. Breakfast consisted of a chocolate filled croissant each but we only received this on one of the mornings. Barbara the owner was very pleasant and gave us tips on where to go as well as good restaurants!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sie 2015
4.9

No permanent available staff, facilities needs to be more clean

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Lokalizacja jest bardzo dobra - w historycznym centrum, w pobliżu dworca kolejowego Termini. Mieszkanie jest czyste, z klimatyzacją. Właściciela pomoc jest bardzo przyjazny i użyteczny, wszyscy mówią po angielsku i grzywny wszystkie pytania i problemy zostały szybko rozwiązane na miejscu. Ogólnie jesteśmy w pełni zadowoleni i polecamy falicity dla wszystkich odwiedzających Wiecznego Miasta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
18 Cze 2015
6.9
Przetłumaczone przez Google

Zarezerwowałem hostel dzień wcześniej i nie mieliśmy internetu, pani, e-maila, żebym powiedział adres się zmienił, więc spędziliśmy dużo czasu na szukanie B & B, gdzie nie było za jeszcze jedną, to na jej przyjaciół B & B w dół drogi. Pokój był ładny, czysty i dość dobra lokalizacja. Śniadanie było po prostu ciasto i kawa.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2015
2.0

Blackberry House B & B is the place to go if you don't actually want a room. Despite booking our room almost a month in advanced we recieved an email, two days before we were due in Rome, that there had been a mix up and our room was no longer ours. Blackberry House didn't offer options for nearby hostels or reimbursement. They did place us in a hostel on the opposite side of Rome, which we took out of desperation. This room, in an apartment complex, was inconveniently located and dingy.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Cze 2015
9.4

Excellent location, nice and quiet room and helpful owner - great place to stay in Rome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.