Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Blablabla' Faro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 546 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 546 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.5
Blablabla' Faro Located at rua M Bombarda, 12, , Faro.
Blablabla' Faro
Portugal
Faro rua M Bombarda, 12
88% 546
37.0182050 -7.9382550
Blablabla' Faro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Paź 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Jak w domu. Pościel, łazienka, kuchnia bardzo czyste i bardzo dobrze wyposażone. Wifi działało nawet w pomieszczeniach. W pobliżu przystanku autobusowego i kolejowego i restauracji. Host super przyjazny i pomocny. Po schodach, ale Kim bardzo uprzejmie pomógł z bagażem. Strzeż się, jeśli Google Map adres, hostel jest bardzo blisko do dworca autobusowego, a nie na drugim końcu ulicy. Doskonały hostel chciałbym zatrzymać się ponownie!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2015
8.6

This hostel is more like a private apartement, there are not a lot of rooms, so you have a nice atmosphere and easy get to know the other people. There is a very nice terrasse. The bathroom outside is not so nice, but you have a big bathroom inside, which everybody shares.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2015
10.0

Lovely hostel. I actually got upgraded for free. Owner is lovely and was extremely helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Charlo0otte324
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
23 Wrz 2015
6.9

Hostel en plein centre de la petite ville, à une minute de marche de la station de train et de bus. Propreté laisse à désirer; infrastructures peu entretenues, mais peu cher, alors nos attentes ne peuvent être élevées!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Wrz 2015
8.0

I booked a one person room and got to stay in a seperate house, one street away from the hostel. It was a really nice house though.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Wrz 2015
8.9

Très bon accueil, bon emplacement à côté de toutes commodités et des transports. Merci pour tout

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Wrz 2015
10.0

Franchesco is a great host who makes you feel comfortable in no time. Location is great as next to bus and train station and it's probably only a 3mins walk into town. Hostel is very clean and it feels very homy because small but helps meeting people very easily. You get towels and the bathroom is full of products you can use. Awesome terrace upstairs with sofas and beds. Only spent one night there but really enjoyed it. Bla bla is definitely a must when staying in Faro!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2015
9.4

We had a double room in another house in a street just around the corner. The location ist just perfect, it is just 2 minutes to each the main bus and the main train station and it's nevertheless very quiet. Our room was very clean. The shared bathroom and kitchen were clean as well. Staff was absolutely nice and helpful. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Wrz 2015
8.0

Stayed there for one night to catch my flight at the next morning. It was good for one night people were friendly and the atmosphere was alright. would recommend this hostel to everyone.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Personel jest bardzo pomocny i przyjazny. Możemy używać kawy, zboża, mleko, chleb i dżem z kuchni. Bardzo miłe doświadczenie w ogóle! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.