Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 828 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 828 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
8.3

I didn't have any trouble finding the place. Staff were helpful. The place was clean, with good kitchen and a little chilling area. Really close to train station. Beach is walking distance. It was pretty busy, often a line-up for the bathroom.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Fls007
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
8.6

Eigentlich ein sehr gutes Hostel mit netten und hilfsbereiten Mitarbeitern. Die Bars und der Strand sind in lauf Entfernung. Das einzige was wirklich stört ist die Schnellstraße und die Bahngleise direkt vor dem Hostel, wo man auch nachts sehr laut Züge vorbeifahren hört. Hierfür kann ich allerdings Ohropax empfehlen. Ansonsten ein gutes Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Sie 2017
8.9

역에서 정말 가깝습니다. 직원들이 굉장히 친절하고 친근감있어 편하게 지냈습니다. 시설은 어찌보면 좋은 편은 아닐 수 있으나 깨끗하고 직원들이 관리를 잘 하는 모습을 볼 수 있었습니다. 가격대 비해 지내기 괜찮은 곳이었습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yamato0114ntl2972
  • Japonia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
9.1

スタッフの人めちゃくちゃいい人でした! ただ夏の夜で蚊が多かったので蚊取り線香などのグッズがあればいいと思いました。また機会があれば泊まりたいです。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sie 2017
10.0

You have to notice the email once you book this hostel, it clams all the things you need to know include you need to register a website for checking-in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
5 Sie 2017
8.0

Really enjoyed my stay here aside from initial difficulty locating the hostel - looking for the building number (40) is the easiest way as the hostel is the first floor of an apartment complex . Right near the train station made it very accessible and just a short walk to the old town however there can be some very loud trains at night. Great cooking facilities and bathrooms. The hostel can get very hot in summer without aircon but that's Italy for you . Would stay again if I went back to Bari

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2017
5.7

Nous avons dû nous enregistrer le soir à 23h alors qu'il était précisé que le personnel pouvait le faire sur place. Il n'y a qu'une baignoire et le soir n'était pas propre. Bien situé proche de la gare. Pas de clime

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Sie 2017
9.1

Leider Klimaanlage gehabt. Weiß nicht ob die anderen Zimmer eine haben.. das fehlt im Sommer! Rest war sehr gut. Bäder und Küche sehr groß und sauber! Bis in die Stadt sind es ca. 10 min zu Fuß und zum Strand um die 15-20. Alles gut erreichbar, auch der Bahnhof ist direkt vor der Tür (5 min.)! Kann ich definitiv weiterempfehlen!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
8.0

We've booked a private room wich was not in the same flat as the reception, but closer to the sea. It was large and clean, the kitchen and bathroom we're comfortable. The staff is quite nice and accommodating knowing that the check-in is after 17:00. Also the check-out is a bit early (10am) but overall we had a good impression.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sie 2017
8.0

This place was just slightly strange; some of the things I put in the refrigerator would be missing in the morning but would mysteriously reappear in the evening.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.