Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 762 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 762 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • markom19801149
  • Serbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Gru 2016
10.0

Excellent hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
9.7

I had a very nice stay! The staff is very nice and friendly. We went to a really nice jazz bar with great sound and drinks. Would stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Lis 2016
6.0

더블베드륨을 했는데 원래 호스텔에서 한참 15분 정도를 걸어서 다른 위치에 있었습니다. 역 가까이 위치 보고 온건데 독방은 엄청 멀었습니다. 도미토리는 원래 위치 맞습니다. 독방 시설은 마치 창고에 침대 하나 있는 덜렁 있는 느낌이었습니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lis 2016
10.0

La cortesia, la competenza e la disponibilità messe totalmente a disposizione del cliente. Organizzazione e pulizia impeccabili. Trattamento più unico che raro. Direi che il Blablabla' Bari è una garanzia nel settore. Un grazie infinito a Mario, Lucilla, Fabio e Ibo (spero si scriva così, ma ci siamo capiti ;)) e tutto lo staff per la loro fantastica ospitalità. Spero di ri-godere del vostro servizio. FUNZIONA TUTTO...ASSOLUTAMENTE CONSIGLIATO. Grazie mille Francesco Z

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lis 2016
7.7

This was a really cute, small and intimate hostel, situated on a busy road away from the city centre - however it wasn't too hard to get to public transport so that was okay. It didn't have lockers for your luggage but in a small place like this I think it was okay to leave luggage just under the beds. It also had a kitchen and friendly staff; not bad!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lis 2016
9.7

Nice place, nice staff, I highly recommend !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
4 Lis 2016
7.1

be careful for Bedbug and many mosquitoes. everything looks clean. but some blankets have Bedbug. my all body is quite itchy. I woke up in midnight, and I couldn't sleep.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • pabloronchi6118
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Lis 2016
7.4

Esta bien el hostel, un poco difícil de encontrar... pero buen ambiente, sencillo y funcional!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.