Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Bit Center Hotel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.7
Bit Center Hotel Located at Litijska 57, , Ljubljana.
Bit Center Hotel
Slovenia
Ljubljana Litijska 57
78% 248
46.0472782 14.5508551
Bit Center Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2016
9.4

Très bien , site sympa, très bon accueil , top pour les personnes voulant profitez du complexe sportif à dispo. Chambre petite mais très bien hormis la douche ouverte de plein pied avec les wc :/ la piece est inondé après la 1er douche . Mais à part Ca satisfait du séjour dans qui plus est une ville exceptionnel !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
5.7

not bad, but not what we expected. the hostel is in the basement of a hotel. fairly clean, but no windows, and really not much to do.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
8.9

Good value for money. Really nice staff. We had a private triple. Really nice atmosphere, but the bathroom was a bit small and smelly. Tends to get overflooded if you use it. No airco, but we could open the window. Absolutely love Ljubljana. Will definitely recommand this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
8.0

Chambre petite type Formule 1 avec un lit superposé. Sinon à part ça Ok. Loin du centre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2016
6.6

The double room in the hostel is totally not the same as in the pictures.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Cze 2016
9.1

Ubicación a la entrada de la ciudad, hay un parking donde dejar el coche, y esta a 20 minutos andando al centro de la ciudad. Las habitaciones son pequeñas pero está todo nuevo. La ducha es a la europea, sin plato. El desayuno es justo, pero está bien. Si eres madrugador estupendo porque a las 7 de la mañana ya hay personas por los pasillos que bajan a desayunar :) El lugar es curioso porque es también gimnasio, tienda de proteínas, y tienen también un salon de belleza.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Cze 2016
8.9

We enjoyed our stay, facilities were great with a gym and bar. Easy access to the city centre on Bud 5, 9, 13 and 20. You can get a bus card from the hostel which was handy. Supermarket in front. Great place to stay 😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Cze 2016
2.0

So bad place

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
13 Cze 2016
7.4

My group of 3 paid €10 extra to be upgraded to a hotel room. I highly recommend this move, as the hostel seemed pretty gritty. Staff is helpful. Location is terribly far from the train station and city center; few good restaurants nearby. Shower was nice and warm, but it splashed everywhere because the bottom was open to the rest of the bathroom. Beds were comfortable. I would recommend looking for a hostel closer to the city center.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
5 Cze 2016
7.1

Had the entire hostel to ourselves. Was quiet spooky being there alone. Breakfast was worth it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.