Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Bit Center Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 301 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 301 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Sie 2017
5.7

Way out of town and the public transport is not very good late at night. The room had no lock and a funky smell. It is underneath a hotel so there are some good facilities but not great for solo travellers as the bar is very quiet.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • liamseymour202814
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Sie 2017
4.0

Long way out of town, feels like the hostel side is really pushed out of the way, wifi very patchy, bathrooms dirty.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
6 Sie 2017
8.0

Bien qu' éloigné du centre, l hôtel est fort sympathique. C est propre et les prix sont abordables. Le personnel est très chaleureux. J ai beaucoup profité des bières pas chères du bar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2017
8.9

Sauberes Hostel. Schöne Bar und schöner Fitnessbereich. Nur zu empfehlen für das Geld.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
6.3

L'endroit est bien situé. Par contre l'hostel est dans un sous-sol de centre sportif... Je vous laisse figurer l'odeur. Les lits sont confortables. Il n'y a pas vraiment d'air pour rester à l'hostel. Soit on est dehors soit on est dans le restaurant du centre. Le personnel connaît bien les endroits intéressants de la ville.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Lip 2017
8.3

Super super clean. Lovely common room because it's a hotel!!! Pretty good bus service. Would recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
7.4

WIFI did not work in our room at all. When using WIFI right near the reception area (where signal was strongest), the connection was still very very slow. The room had an unpleasant smell.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Lip 2017
6.3

Its in the basement of a two star hotel. Spiders in the bathroom, but other than that they were pretty nice. Only one outlet in a room for 10 and the wifi didn't reach our room.. it was a place to sleep.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Lip 2017
9.4

A really cool place to stay. Staff was nice and helpful, also everything was pretty clean. The only con would be the 15 min bus ride from downtown to the hostel but the bus system in Ljubljana is really good, so it shouldn't be a real problem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
6.9

A weird weird place in the basement of a gym with horrible lighting.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.